Hračští Offline Vendoři
Re: Hračští Offline Vendoři
npc Kukgilug nereaguje na hrace
Pravděpodobně jsi napsal pouze špatně jméno, vendor funguje normálně. Mezery u miliónů nebudou.
zkouseli jsme to dva hraci, hi/buy/koupit varianta, nic nenapise ani se neotaciOcroc píše:Pravděpodobně jsi napsal pouze špatně jméno, vendor funguje normálně. Mezery u miliónů nebudou.
No voni tam jsou dva se stejnym jmenem:) Jeden reaguje druhej ne.
Jeden byl přejmenován, problém byl skutečně v jménech.Hajek II. píše:No voni tam jsou dva se stejnym jmenem:) Jeden reaguje druhej ne.
Výpočet za dungeon body v druhém postu lehce poupraven, aby byl lépe pochopitelný.
- Kecka Ppecka
- Book Snake
Chtěl jsem se jenonm zeptat na technickou otázku ohledfně levelu.Výpočet za dungeon body v druhém postu lehce poupraven, aby byl lépe pochopitelný.
Jestli sjem dobře pochopil tak za 2000 dungeon bodů je 1 level.
Chtěl jsem se ještě zeptat, za jaký dung se dostává kolik bodů. děkuji
I play since 2003
Kecka Ppecka - vampire
Yota - craft with the profession
Lol - mage
Hraju abych žil a ne, abych umíral.
Kecka Ppecka - vampire
Lol - mage
O víkendu bude opravena chyba kdy řemeslníci s maxlými těžebními skilly nedostali +1.0 do levelu. Taktéž bude přidáno glass kladívko do hodnocení.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Musím mít u sebe glass smithhammer plně nabitý, když chci zvýšit level vendora? Shadow kladívko tedy koukám bylo vypuštěno?
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
je osetreno strhavani lvlu? napada me priklad: lvl 3 vendor, dam tam 3 sochy, nevedomky me guilda vykopne, zmizi mi jedna socha?
- Kecka Ppecka
- Book Snake
Ocroc píše:O víkendu bude opravena chyba kdy řemeslníci s maxlými těžebními skilly nedostali +1.0 do levelu. Taktéž bude přidáno glass kladívko do hodnocení.
Jak je to s tema kladivama? Dneska jsem si rozbalil vendora a misto lvl 4.2 mel jenom 4.. je to bug a nebo jak rekl Papez ze to musim mit v baglu? Kazdopadne kvuli +0.2 levelu nebudu mazat vendora.
Jinak kdyz jsem u toho mazani, tak je to dost hloupe. Byl jsem u vendora a daval jsem do neho itemy a prws to ceny targetovani a klikani jsem si ho smazal a prisel jsem o veci v nem. Ty 2 CB se daji rozdejchat, ale napr. Mapa lvl nebo socha bude bolet. Nechcete dat na to nejakou pojistku a nebo itemi v mem aby sli bagl/ banka?
I play since 2003
Kecka Ppecka - vampire
Lol - mage
Kecka Ppecka - vampire
Lol - mage
Ano bodované předměty musíte mít u sebe/na sobě. Mazání vendora zůstane takto, když přidáváš itemy můžeš ho kontrolovat napsáním jména místo používání targetujících skriptů.
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Zdar Mistre Vendortvorce,
chci se zeptat zda neudelate vyjimku u linkovatelnych veci. Vyjimka by se mela tykat aktualne nelinknutych itemu, ktere se popripade dale linkuji nasazenim nebo jinym zpusobem.
Mam na mysli konkretne: NB runu, svatebni saty, jeste neco? prosim o napovedu divaku.
Cau Lukas
chci se zeptat zda neudelate vyjimku u linkovatelnych veci. Vyjimka by se mela tykat aktualne nelinknutych itemu, ktere se popripade dale linkuji nasazenim nebo jinym zpusobem.
Mam na mysli konkretne: NB runu, svatebni saty, jeste neco? prosim o napovedu divaku.
Cau Lukas
NB runu si linknes az poklikáním. a šaty se linkují nasazením ne?Mrs.Beanes píše:Zdar Mistre Vendortvorce,
Cau Lukas
Ahoj Lukáši,Mrs.Beanes píše:Zdar Mistre Vendortvorce,
Cau Lukas
prodávání aktuálně nelinknutých předmětů funguje již od doby beta testu vendorů.
Třeba chce aby nešly prodávat.Ocroc píše:prodávání aktuálně nelinknutých předmětů funguje již od doby beta testu vendorů.Mrs.Beanes píše:chci se zeptat zda neudelate vyjimku u linkovatelnych veci.
erunno píše:NB runu si linknes az poklikáním. a šaty se linkují nasazením ne?Mrs.Beanes píše:by se mela tykat aktualne nelinknutych itemu, ktere se popripade dale linkuji nasazenim nebo jinym zpusobem.
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim,Ocroc píše: Ahoj Lukáši,
prodávání aktuálně nelinknutých předmětů funguje již od doby beta testu vendorů.
trochu si nerozumime.
Mas pravdu, chvili mi trvalo, nez jsem pochopil, jak to myslis. Ja mluvil totiz o vecech, ktere nejsou linknute, ale nalinkuji se prvnim pouzitim. Tys mi odpovedel na itemy, co se nikdy linkovat nebudou.
Chtel jsem tedy pozadat o moznost prodavat "nelinknute", ale linkovaci predmety pres vendora. Viz svatebni saty, NB runu, naramek pro wara.
Ahoj Lukas
ja som to pochopil tak, ze ak predmet neni este linknuty, tak ide predavat, cize nb runa atd by ist mala... Mozno len niekde bude chybkaMrs.Beanes píše:Zdravim,Ocroc píše: Ahoj Lukáši,
trochu si nerozumime.
Mas pravdu, chvili mi trvalo, nez jsem pochopil, jak to myslis. Ja mluvil totiz o vecech, ktere nejsou linknute, ale nalinkuji se prvnim pouzitim. Tys mi odpovedel na itemy, co se nikdy linkovat nebudou.
Chtel jsem tedy pozadat o moznost prodavat "nelinknute", ale linkovaci predmety pres vendora. Viz svatebni saty, NB runu, naramek pro wara.
Ahoj Lukas
Re: Re: Hračští Offline Vendoři
Ahoj Lukáši,Mrs.Beanes píše: Zdravim,
trochu si nerozumime.
Ahoj Lukas
očividně skutečně máš problém pochopit jak to bylo myšleno. Slovíčko "aktuálně" se tam neobjevilo omylem, ale je tam naschvál. V příspěvku hned za tvým to je detailně vysvětleno.
Jak jsem již psal, aktuálně nelinknuté předměty prodávat lze. Samozřejmě s výjimkou předmětů vypsaných v prvnim příspěvku, kde se linknutí ani nekontroluje.
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim,
omlovám se, byl jsem primárně zaměřen na ty svatební šaty. Samořejmě, že nejdou prodávat. Zapomněl jsem na jejich speciální vlastnost, a to že jsou NB.
Příště stačí odepsat, že popisováné itemy jsou do jednoho NB. Měl jsem dojem, že ti to špatně kontroluje linknutí na postavu. Krátkou, stručnou a hlavně věcnou odpovědí se příště můžeme vyhnout nechtěným rozhovorům.
Čau Lukáš
omlovám se, byl jsem primárně zaměřen na ty svatební šaty. Samořejmě, že nejdou prodávat. Zapomněl jsem na jejich speciální vlastnost, a to že jsou NB.
Příště stačí odepsat, že popisováné itemy jsou do jednoho NB. Měl jsem dojem, že ti to špatně kontroluje linknutí na postavu. Krátkou, stručnou a hlavně věcnou odpovědí se příště můžeme vyhnout nechtěným rozhovorům.
Čau Lukáš