(Mini)Guildovní Hry
Re: (Mini)Guildovní Hry
Postavám Ana, Warhoul, Yo Shura, Pariah, Zydar trest snížen na 500 logů.
Postavám Alexandr a Donnie(Dufus) trest zvýšen na 4000 logů za účast ve třech inkriminovaných výpravách. Hráč Donnie(Dufus) bude mít trest rozdělen mezi postavy.
Guilda Amonthia byla diskvalifikována z Guildovních Her za nesportovní chování.
Postavám Alexandr a Donnie(Dufus) trest zvýšen na 4000 logů za účast ve třech inkriminovaných výpravách. Hráč Donnie(Dufus) bude mít trest rozdělen mezi postavy.
Guilda Amonthia byla diskvalifikována z Guildovních Her za nesportovní chování.
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
První docela rozumnej post. A neodpustim si poplakat :'(Wlern píše:Elite píše:Ne no, normalne se za zneuziti bugu maze noNejsme tu od toho, aby jsme GMkum rikali, jaky maji dostat trest. Jen vim, ze se neco podobneho mohlo stat me. Nez jsem si precetl, co jaka brana dela, mel jsem jeden dungeon za sebou, kde ta dana prana byla. Kdyby mi nekdo rekl "skoc touto branou, at ma guilda body " nevahal bych a skocil bych nezavysle na tom, kolik lidi proslo prede mnou / za mnou... A opravdu bych za nevedomost nechtel byt smazanej...Morph píše:Jo, maže se za to, když je jasně prokázáno, že bugují schválně. U tohoto případu ale bylo přihlédnuto k faktu, že jsou to asi jinak slušní hráči a byla tam určitá míra neúmyslnosti/nevědomosti. O výši trestu se dá vždycky polemizovat a nikdy se nebude pozdávat všem. Máznutí nejsou, mají logy. Nějaký trest přijít musel.
A NIKDO nemuze dokazat, jestli to "bugovani" bylo vedome, a nebo jestli si mysleli, ze je to normalni. Proto asi i ty logy...
A mimoto:
Všechny uvedené tresty jsou pouze rámcově vymezeným minimem, je pouze na zvážení GM, jaká bude skutečná výše trestu podle závažnosti prohřešku.Gamemaster (dále jen GM) je na serveru Dark Paradise nejvyšší autoritou.
Znevážení této autority se trestá smazáním accountu.
Rozhodnutí GM jsou pro hráče konečná a neoddiskutovatelná.
GM může rozhodnout i jinak než v rámci pravidel, pokud to bude ve prospěch hry.
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
proč se to jmenuje guildovní hry? podle toho co čtu a dozvídám se, tak mi to příjde něco jako ofc. support pro kamíky :p
Mas s tim problem ? Napis me, prosetrim, budeli objeven support budou hrisnici potrestani, nebude, smazu te. Sam dukaz predpokladam zadnej krome nakeho pocitu predpokladam nemas. Rekni mi kdo je supportovanej a kym. Prosim moc.Big Bud píše:proč se to jmenuje guildovní hry? podle toho co čtu a dozvídám se, tak mi to příjde něco jako ofc. support pro kamíky :p
Ked uz tu mame takuto peknu temu, rad by som sa opytal na dve veci a najradsej by som pocul odpoved niekoho z GM ( ak by to teda bolo mozne :p )
1, Co sa berie ako ! Vyuzitie ! a co sa bere ako ! Zneuzitie ! nastavenia serveru?
2, Co je a co nieje povazovane za support ?
1, Co sa berie ako ! Vyuzitie ! a co sa bere ako ! Zneuzitie ! nastavenia serveru?
2, Co je a co nieje povazovane za support ?
Neobviňuju nikoho z ničeho, kdybych to zamýšlel a jakože veděl (ano opravdu o žádné takové situaci nevím) tak to napíšu hned, pouze sem vyjadřil svůj názor na diskuzním fóru...Acarus píše:Mas s tim problem ? Napis me, prosetrim, budeli objeven support budou hrisnici potrestani, nebude, smazu te. Sam dukaz predpokladam zadnej krome nakeho pocitu predpokladam nemas. Rekni mi kdo je supportovanej a kym. Prosim moc.Big Bud píše:proč se to jmenuje guildovní hry? podle toho co čtu a dozvídám se, tak mi to příjde něco jako ofc. support pro kamíky :p
proto je tam ta formulace "přijde mi" a nikoliv jsou.
Tak tu nerozvadej nakej offtopic na zaklade tveho subjektivniho pocitu, nebo si na to zaloz naky vlastni topik, o tom kdo jaky ma pocity.Big Bud píše:Neobviňuju nikoho z ničeho, kdybych to zamýšlel a jakože veděl (ano opravdu o žádné takové situaci nevím) tak to napíšu hned, pouze sem vyjadřil svůj názor na diskuzním fóru...Acarus píše:Mas s tim problem ? Napis me, prosetrim, budeli objeven support budou hrisnici potrestani, nebude, smazu te. Sam dukaz predpokladam zadnej krome nakeho pocitu predpokladam nemas. Rekni mi kdo je supportovanej a kym. Prosim moc.Big Bud píše:proč se to jmenuje guildovní hry? podle toho co čtu a dozvídám se, tak mi to příjde něco jako ofc. support pro kamíky :p
proto je tam ta formulace "přijde mi" a nikoliv jsou.
Takze se ptam jinak, proc ti prijde na zaklade toho co ctes ( muzes mi to tady vyquotovat) ze se jedna o nejaky support. Dekuji.
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Tve rozcileni plne chapu, ale sam tohle tema urcite nechces rozebirat. Urcite se tady nebavim o techto guild hrach.Acarus píše:Mas s tim problem ? Napis me, prosetrim, budeli objeven support budou hrisnici potrestani, nebude, smazu te. Sam dukaz predpokladam zadnej krome nakeho pocitu predpokladam nemas. Rekni mi kdo je supportovanej a kym. Prosim moc.Big Bud píše:proč se to jmenuje guildovní hry? podle toho co čtu a dozvídám se, tak mi to příjde něco jako ofc. support pro kamíky :p
Mas li s tim problem u me osoby, asi nejsem kompetentni to resit, ale myslim, se ze se s tim klidne muzes obratit na jine gm, trebas na Triglava, ktery tyto problemy ma plne v pravomoci resit, pripadne mas li nejake zavazne dukazy, klidne je sem postni, sem ochotnej si je precist a bude-li to neco zavaznyho, klidne na svou pozici resignuji.Mrs.Beanes píše:Tve rozcileni plne chapu, ale sam tohle tema urcite nechces rozebirat. Urcite se tady nebavim o techto guild hrach.Acarus píše:Mas s tim problem ? Napis me, prosetrim, budeli objeven support budou hrisnici potrestani, nebude, smazu te. Sam dukaz predpokladam zadnej krome nakeho pocitu predpokladam nemas. Rekni mi kdo je supportovanej a kym. Prosim moc.Big Bud píše:proč se to jmenuje guildovní hry? podle toho co čtu a dozvídám se, tak mi to příjde něco jako ofc. support pro kamíky :p
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
A úplně nejlepší by bylo, kdyby tady někteří věční nespokojenci prostě přestali hrát a šli někam, kde support a bugy neexistují a kde se všichni mají rádi.Mrs.Beanes píše:Tve rozcileni plne chapu, ale sam tohle tema urcite nechces rozebirat. Urcite se tady nebavim o techto guild hrach.Acarus píše:Mas s tim problem ? Napis me, prosetrim, budeli objeven support budou hrisnici potrestani, nebude, smazu te. Sam dukaz predpokladam zadnej krome nakeho pocitu predpokladam nemas. Rekni mi kdo je supportovanej a kym. Prosim moc.Big Bud píše:proč se to jmenuje guildovní hry? podle toho co čtu a dozvídám se, tak mi to příjde něco jako ofc. support pro kamíky :p
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Už abys šel...Retromancer píše: A úplně nejlepší by bylo, kdyby tady někteří věční nespokojenci prostě přestali hrát a šli někam, kde support a bugy neexistují a kde se všichni mají rádi.
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Urcite to neni utok proti tobe, coz jsi milne pochopil. Dale musim rici, ze nektere veci zustavaji pod poklickou za vsech okolnosti.Acarus píše:...resignuji.
Zatin cau
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě jsem měl namysli nespokojence se současným vedením shardu, nikoli nespokojence s nedostatečnou inteligencí některých hráčůRobin de Martis píše:Už abys šel...Retromancer píše: A úplně nejlepší by bylo, kdyby tady někteří věční nespokojenci prostě přestali hrát a šli někam, kde support a bugy neexistují a kde se všichni mají rádi.

Hele vy dva spolu chodíte?Retromancer píše:........Robin de Martis píše:.....Retromancer píše: ...