Máme svoboudnou vůli ... ?
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Máme svoboudnou vůli ... ?
Tak snad je kazdeho svoboudna vule vule, abi psal jak hotentot..
Wizzy píše:lol cestin
Ale něco vymyslet?Sir Artuhr píše:Tak snad je kazdeho svoboudna vule vule, abi psal jak hotentot..

Co třeba založit Potravu vytvořenou ( Aby ti znělo ) Pascalu? C++ necháme Turkům.
Protože pak by každý byl v odvětví počítačů kde ty platy jsou už hezčí.....
No tak Dámy a Pánové, přeci něco vymyslíte jak vést společenstvo různorodých lidí s hlavnim zaměřenim "Svoboda" ... Kde byl heslo znělo: Neomezuji, nejsem omezován.
Kde by byla tolerance a jednota které by pramenilo z daného hesla.
Né jen Podmíněný reflex.
Od žádného člověka kterého jsem se ptal sem se nedozvěděl, omezuji-li ho při kouření / kouření Jointa / močení.... Tak proč Omezuji Vás?
Dneska jsem Vás musel strašně omezit, za to se omlouvám... Omezil jsem Vás ( a další jak RL tak i ostatní ) minimálně 15x dneska.
Dneska jsem Vás musel strašně omezit, za to se omlouvám... Omezil jsem Vás ( a další jak RL tak i ostatní ) minimálně 15x dneska.
Ano, pojďme založit Potravu vytvořenou Pascalu! Kluci jenom chtěli říct, že je pro nás ostatní o dost těžší sledovat tok tvých myšlenek, když je neumíš srozumitelně dát do psané formy (a opravdu nejde jen o nějaké i/y).
A jinak: v nějaké svodobě žijeme, ne? Nikdy nebude svoboda taková, jak si ji představuje jeden člověk. Páč, jak jsi sám napsal, jsou na světe různorodí lidé a těžko najdeš stát, kde by ses mohl chovat tak, jak píšeš. Možná tak se odtrhnout od civilizace a mít svoji svobodnou vůli na svým písečku někde v lese s kruhem nejbližších, ale to už zase zavání nějakou sektou
Když ale žiješ v zemi jako je ta naše, tak musíš být pod určitou kontrolou. Že je někdy v něčem přehnaná, to už je věc jiná.
Máš ale svoje práva, povinnosti atd atd a můžeme být za to celkem dost spokojení. I když je bordel kam se podíváš a každej nadává, tak se máme relativně sakra dobře
Jak jsi tady postoval články o tom, jak "ti nahoře" kradou a nic se jim nestane, ovládají ty "pod nimi" a ti jsou naopak trestání za mnohem menší prohřešky. Jo, je to to věc nehezká, ale taky nic novýho pod sluncem. Vždycky budou ti, kteří jsou ve vedení a ti ostatní. A vždycky budou ti, kteří kradou, manipulují, používají moc a nečistý praktiky k vládě a na druhé straně ti, co jsou slušní, umírnění. To je v lidské přirozenosti a svým způsobem ona svobodná vůle.
Nakonec jde asi jen o to, jak moc je to vyhrocený. Někde se "jen" krade.. jinde za to umírají lidé. A vysněná rovnost je možná tak zbarvená do ruda, to taky nebude to pravé. A nebo v pohádkách!
Dobrou noc
PS: a už dost proboha o močení na všech možných a nemožných místech.
A jinak: v nějaké svodobě žijeme, ne? Nikdy nebude svoboda taková, jak si ji představuje jeden člověk. Páč, jak jsi sám napsal, jsou na světe různorodí lidé a těžko najdeš stát, kde by ses mohl chovat tak, jak píšeš. Možná tak se odtrhnout od civilizace a mít svoji svobodnou vůli na svým písečku někde v lese s kruhem nejbližších, ale to už zase zavání nějakou sektou

Když ale žiješ v zemi jako je ta naše, tak musíš být pod určitou kontrolou. Že je někdy v něčem přehnaná, to už je věc jiná.
Máš ale svoje práva, povinnosti atd atd a můžeme být za to celkem dost spokojení. I když je bordel kam se podíváš a každej nadává, tak se máme relativně sakra dobře

Jak jsi tady postoval články o tom, jak "ti nahoře" kradou a nic se jim nestane, ovládají ty "pod nimi" a ti jsou naopak trestání za mnohem menší prohřešky. Jo, je to to věc nehezká, ale taky nic novýho pod sluncem. Vždycky budou ti, kteří jsou ve vedení a ti ostatní. A vždycky budou ti, kteří kradou, manipulují, používají moc a nečistý praktiky k vládě a na druhé straně ti, co jsou slušní, umírnění. To je v lidské přirozenosti a svým způsobem ona svobodná vůle.
Nakonec jde asi jen o to, jak moc je to vyhrocený. Někde se "jen" krade.. jinde za to umírají lidé. A vysněná rovnost je možná tak zbarvená do ruda, to taky nebude to pravé. A nebo v pohádkách!
Dobrou noc

PS: a už dost proboha o močení na všech možných a nemožných místech.
Jde o to, že jsme prakticky hnáni jako stádo, máme určenou pastvu ( vymezenou zákony ) a pak máme honícího psa, která by mohl znázorňovat náš( e ) objektivní pohled( y) na věc, které se utvářeji během dospívání ( škola a společnost v které se pohybujeme ).
Pakliže Jsem-li omezován v činosti která neomezuje, pak to nazývam ( minimálně ) omezenim -> Nesvobodná volba/vůle.
Ano, souhlasim s tebou v tom smyslu, že lidé jako dnešní společnost je dost volno-myšlenkářská ( v pojetí realistických činů ) a tento problém vnímám v již zmíněném příkladu ze začátku - stádu ovcí s ovčáckim psem, kde lidé jsou ovce, a ovčáckého psa si utváříme sami v průběhu dospívání. Pakliže ve škole učí jen Podmíněný Reflex, s partou přátel, s kterými trávíme převážný čas mimo školy/spánek, zažíváme dobrodružství, které by se správně nemělo ani provozovat. Pak vnímem chybu zde -> ( Výchově [ ? ] ) Nenaučení se zamyslet nad svími činy, potažmo nad reakcema a z nich vyvozenými důsledky.
Nevim, slovo Filozofie má dost široký pojem, avšak já bych ho vyjádřil jako - Umění myslet ( potažmo přemýšlet ). A proto bych Rád ještě za svého života viděl vyučovat "přemýšlení" již na základní škole na druhém stupni.
Dnes se mi stala příhoda:
Chytáme ryby na rybníku, a mladiství chytily Cejna, vyhákl ho na zem a začal dávat nové krmení na háček. Přišel druhý a nakopl ho do vody.
Později kamarád chytil další rybu, vyhákl ji půl metru nad hladinou, pod kterou zapadla. Mladiství který kopl první rybu do rybníka se ozval se slovy:
"Co ji takhle ubližuješ?"
Jen taková kontinuální vsuvka o pohledu a posuzování.
Pakliže Jsem-li omezován v činosti která neomezuje, pak to nazývam ( minimálně ) omezenim -> Nesvobodná volba/vůle.
Ano, souhlasim s tebou v tom smyslu, že lidé jako dnešní společnost je dost volno-myšlenkářská ( v pojetí realistických činů ) a tento problém vnímám v již zmíněném příkladu ze začátku - stádu ovcí s ovčáckim psem, kde lidé jsou ovce, a ovčáckého psa si utváříme sami v průběhu dospívání. Pakliže ve škole učí jen Podmíněný Reflex, s partou přátel, s kterými trávíme převážný čas mimo školy/spánek, zažíváme dobrodružství, které by se správně nemělo ani provozovat. Pak vnímem chybu zde -> ( Výchově [ ? ] ) Nenaučení se zamyslet nad svími činy, potažmo nad reakcema a z nich vyvozenými důsledky.
Nevim, slovo Filozofie má dost široký pojem, avšak já bych ho vyjádřil jako - Umění myslet ( potažmo přemýšlet ). A proto bych Rád ještě za svého života viděl vyučovat "přemýšlení" již na základní škole na druhém stupni.
Dnes se mi stala příhoda:
Chytáme ryby na rybníku, a mladiství chytily Cejna, vyhákl ho na zem a začal dávat nové krmení na háček. Přišel druhý a nakopl ho do vody.
Později kamarád chytil další rybu, vyhákl ji půl metru nad hladinou, pod kterou zapadla. Mladiství který kopl první rybu do rybníka se ozval se slovy:
"Co ji takhle ubližuješ?"
Jen taková kontinuální vsuvka o pohledu a posuzování.

http://halbot.haluze.sk/image/13441

Od 1.8.2011 v Čechách zakázáno škrábání na zadnici !
Moje cigareta / Joint Vás omezuje....
http://halbot.haluze.sk/image/13301
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/photos-a ... 4_8826.jpgDriana píše::twisted:
http://halbot.haluze.sk/image/13441
:clap:
Od 1.8.2011 v Čechách zakázáno škrábání na zadnici !
Moje cigareta / Joint Vás omezuje....
- Mara z Acoma
- Hitgirl
- Kontaktovat uživatele:
To jsou chladici veze, kdybs to nevedel, tudiz vodni para.Driana píše:Moje cigareta / Joint Vás omezuje....

Show is over motherlovers!
jj to je možné...Mara z Acoma píše:To jsou chladici veze, kdybs to nevedel, tudiz vodni para.Driana píše:Moje cigareta / Joint Vás omezuje....
A na vesnici se topí Vzduchem....
- Mara z Acoma
- Hitgirl
- Kontaktovat uživatele:
Prosim jestli chces argumentovat, tak sem nedavej obrazek chladicich vezi pls, ono to pak vypada, ze jsi dost nevzdelany.Driana píše:...
Show is over motherlovers!
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
...ono to tak nevypadá...
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Ale jo tyhle velke veci asi resi(mluvi o nich) jen parizsti salonni komuniste a nebo tady na foru
Jestli nekdo mate pocit, ze je neco spatne a chcete to zmenit zacnete s necim mensim
Nebo se zkuste prohrabat do zajimave pozice v politice, nadnarodnich firem. Az tam budete reknete si, porad jsem ten clovek ktery chtel zachranovat pravdu, nebo uz me je to tak nak jedno a nebudu curat proti vetru
Jestli nekdo mate pocit, ze je neco spatne a chcete to zmenit zacnete s necim mensim
Nebo se zkuste prohrabat do zajimave pozice v politice, nadnarodnich firem. Az tam budete reknete si, porad jsem ten clovek ktery chtel zachranovat pravdu, nebo uz me je to tak nak jedno a nebudu curat proti vetru
Hmm, jak si poznala že to jsou obrázky chladících věží? Aha, sem si nevšiml že to tam je napsané, s podpisem majitele firmy....Mara z Acoma píše:Prosim jestli chces argumentovat, tak sem nedavej obrazek chladicich vezi pls, ono to pak vypada, ze jsi dost nevzdelany.Driana píše:...
A nevim co Boti, jako ty a jiní vůbec spamuji na Foru o hře pro Reálné lidi ( které nevidíme / nemůžeme si s nimi potřást rukou a také mi nedokazují že jsou reálně smýšlejcí... )
S tim že na vesnici v zimě neni Svoboda si noic neřekla... ( teda pokud to nemyslíš -> Ty kouříš, já nechci / nemohu kouřit - Tak mě omezuješ )
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Dělal jsi někdy IQ testy prosím tě?
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
aby to nebyl jen cistej quote (i kdyz plne vyjadruje muj nazor), chape sakra nekdo o cem to furt pise?Prafotr Morava píše:Dělal jsi někdy IQ testy prosím tě?
Třeba o tom že fungujem ve státě, který se chová jako tolerantní ač je to stát svazujcí a fungujcí ve smyslu příliš omezujcího 'Svobodu' až by se dalo říct - 'NEsvobodu'Wizzy píše:aby to nebyl jen cistej quote (i kdyz plne vyjadruje muj nazor), chape sakra nekdo o cem to furt pise?Prafotr Morava píše:Dělal jsi někdy IQ testy prosím tě?
promin rode, stale mi dava vice smysl napriklad toto video http://www.youtube.com/watch?v=6RTa4QmLFcI&feature=fvsr
ale teda aspon k tematu ti neco hodim: http://www.youtube.com/watch?v=ghO6Ay6nnZU
ale teda aspon k tematu ti neco hodim: http://www.youtube.com/watch?v=ghO6Ay6nnZU
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Zemrel nevyslyseny a nepochopeny jeho dobou... Snad prinese varovani budoucim generacim, aby takhle uz nikdo dalsi nedopadl..
:p Jn přemýšlení a uvažování zatěžuje mozek... a docela to i snižuje počet lidí s kterými by si mohl navázat 'sociální' přátelství.Sir Artuhr píše:Zemrel nevyslyseny a nepochopeny jeho dobou... Snad prinese varovani budoucim generacim, aby takhle uz nikdo dalsi nedopadl..