Hmmm ... nemůžu si pomoct ale podle mě z tebe nemluví rozumEliska píše:Chtěl jsi být velkým, bohužel nestalo se tak. Tvoje činy stojí za zmínku, ale to je asi vše . Ty jsi jako velitel guildy zklamal. Nedokázal jsi se postarat o to, aby tvoje guilda bez tvé přitomnosti fungovala dál. A to je podle mě věc, která je důležitá. Pokud jediný co ti tvoji guildovní aktivisti dokážou je brečet kůli tobě na forku, tak je to fakt hodně smutný.
Zklamal jsem? Vytvořil jsme guildu, která víc jak dva roky aktivně hrála PvM a co víc dobíjela všechny dungy po celém serveru. Podařilo se mi vytvořit výbornou partu lidi, která drží při sobě jako rodina a proto si myslím, že sem rozhodně uspěl. A to, že trochu polevili v PvM? No hodně jich skočilo, jako reakce na můj nedobrovolný odchod a každá guilda má slabší a silnější období.
Podle tvých meřítek by pak zklamali všichni na DP , co vím z historie tak guildy po odchodu leadra většinou podlehly útlumu, V.I.R. bez Ritchiiho nevyjímajema.
DíkyDarkness píše:Pekny videjko chvalim. Jinak empa si pamatuji jako dost dobreho pvmera a jednu chvejli i dobre pvpera ale at je dobry hrac ci ne at je to nejaka vyrazna postava na dp ci ne tak za chyby se plati a to hrac ktery ktery hraje na druhou sanci by mel vedet tuplem. Jinak hodne zdaru v rl. zivote.
Sphera zrovna ne, ale k Run UO to bude mít blízsko.Night Warrior píše:Pod pojmem Emulator bych cekal spis neco jako Sphera
Emulátor jako základ pro server. Většina současných máš nějaký mouchy nebo omezení ...Icewind píše:Emulator? Jako myslíš podpurny program jako je treba joko?Empair píše: napadlo mě to ... dokonce sem mluvil s tombem a ten píše úplně nový emulátor ale co se týče zavěrečné práce mám ji už vybranou