Acarus píše:Wrall Nightmare píše:Zdravim, dneska jsme si skocili nove DC za PK, vsechno slo bez problemu. Kdyz jsme jej ale sli podruhe a pred nami byla vyprava, stala se nam takova nemila vec. V jedne, docela male mistnosti, nam vyskocil pod nohama hell beast. A pak dalsi.. A dalsi.. .. Celkove jich tam bylo 5. Nastesti jsme neumreli vsichni. Zacal jsem hell beasty vselijak odezdivat a prozdivat se k telum. Kdyz jsem byl zazdenej na docela malym prostoru, co myslite, jakej ctyrnohej mazlicek se mi objevil pod nohama?
Muzete nam, GM, prosim, objasnit, o co vam slo tentokrat? Zadna IDcka hlidacu ani ten vas blbej tracking jsme nepouzili k tomu, abychom se o te vyprave dozvedeli. Zadna pravidla jsme neporusili.
Slo jenom o to, ze jste uz 3x tenhle dung upravovali, aby se nedal pojizdet, a my jsme si dovolili jit na pojezd i pote? Takova drzost! Radsi ty Hatedaky zabijeme pri kazdym pojezdu rucne, nahazeme jim na hlavu par hell beastu, a kdyz nahodou prezijou, tak to udelame za chvili znova. To by bylo, aby jednou neumreli vsichni!
HAHAHA
okej priste dotycnyho smazu za obchazeni nastaveni serveru ... a nebo za umyslne lagovani srveru, muze si vybrat. Za cekani u rewardy na to az naka vyprava pujde a trackovani co chvili, abyste mohli nekoho pojet.
Vyprava byla slozena ze me na trualu.... ty hellbeasty sem tam dal ja abyste si s nima eventuelne poradili s rozprostrenym timerem od 10s do 1000s ... tech pasti tam bylo opravdu hodne, ale sanci ste meli. Jestli chcete hrat fer, tak ja pak taky budu hrat fer. Zjistujte si vypravu v dungu tak, ze za nima pujdete.
Výše popsané zjišťování výpravy v dungu, bylo posouzeno Acarem jako obcházení herního nastavení. Předpokládám totiž, že kempení daného dungu by bylo stejné lagovaní, jako čekání u rewardy. Takže lagovaní serveru je trochu zcestný argument.
Nemá cenu rozporovat rozhodnutí GM o tom, zda je takovéto zjišťování výpravy v pořádku. Myslím si, že pouhé upozornění PK a vykopnutí z dungu by bylo dostačující. Trest mi přijde trochu nepřiměřený, nebyl jsem ale v dané výpravě, nemohu tedy zodpovědně posoudit zvládnutelnost těch pastí.
Dále by bylo vhodné jasně popsat do pravidel, jak je povoleno ověřovat přítomnost výpravy v dungeonu. Když tomu tak bude, tak jsem si jistý, že se taková situace nebude opakovat. Jak bude posouzeno čekání v hidu na začátku, nebo třeba uprostřed dungeonu? Je na takové pozici povolen track? To se týká přítomnosti jednoho PK a následného případného kopnutí a pojezdu.
Pro Robina de Martise a jemu podobné:
Jsem omezený, necitlivý člověk a hraju s Hated. Takže nemá cenu mi cokoli psát.