Budeme pojizdet vsechny dungy stejne?!

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Nun
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Re: Drow City

Příspěvek od Nun »

Wrall Nightmare píše:Tim kempenim a pojetim u pokladu ale zatezovali spheru uplne stejne, jako kdyz tam stoji pouze 1 hrac, ne? Zona je aktivovana tak jako tak..
A jeste jednou a doufam, ze uz naposled, my jsme netrackovali.
Ale oni tým postávaním u pokladu nezisťovali či je niekto na začiatku dg a potom ho šli pojet, ale čakali kedy k ním prídu a pojeli ich tam :)
Erik Nighelt píše:no nemám jen sem to rozklik jak se tu o tom psalo.. tož tam je to ráj ne? žádní nechtěné pvp, makruješ si afk..:)
Presne :))))))
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Retromancer píše: No jistě, každý hráč předpokládá tak nějak automaticky, že o několik místností dál je v hidu schovaný práskač :roll:
Vy byste asi ke všemu potřebovali mět na DP cedulky s nápovědou bo bez toho ani krok, jak tak vidim.

Samozřejmě, to je přeci nepřekonatelný problém zmáčknout makro na DH nebo track... :wink:

Nicméně se mi libí jak tu nedávno moudří rádcové pravili, že si máme do toho dungu stoupnout (utratit cob) abysme zjistili, jestli tam nekdo je, a teď když sme to tak udělali, tak je to zase špatně. Vypadá to, že už ani nevíte, za čím si stojíte :lol:
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Karolilinecka píše:btw. muj kontakt s GM nedosahuje takový úrovně abych věděl jestli někoho smazat chce či nechce.
Schopnost vcítit se do pocitů a jednání jiného člověka a tak odhadnout jeho jednání a reakce se nazývá empatie (neplést prosím s Empairem, což je hráč). Chápu, že takovou schopností nikdo z bezpáteřních a [censored] hráčů, jejichž jedinou radostí a cílem je, škodit v co největší možné míře ostatním, obdařen není. Ale je tomu tak - taková schopnost opravdu existuje 8)

Více se o ní můžeš dočíst například zde : http://cs.wikipedia.org/wiki/Empatie
Naposledy upravil(a) Retromancer dne 30.12.2010 01:23:02, celkem upraveno 1 x.
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin de Martis »

Stanly píše:
Robin de Martis píše:
Ty jsi taky hodně nabitej... Ty děláš pro NASA ne? Nemůžeme být ve vesmíru sami, protože ty opravdu nejsi z týhle planety...
ale, ředitel zemekoule se zda být ublížený, to je mi hodně líto
HO TO VO... z té NASY opravdu ta ublíženost tryská... post uplně překypuje krví z mých žil, jak sem si je kuli tobě pořezal... Omluv mě na chvili musím si jít přelíznout ofinku.. Dát si trošku slaniny ty kokos... udělám si smažáček pořádně se nadlábnu, abych když si sednu do židle z ní omylem nevypadl... Strašně si se dotkl mého 99,7% Ega.. Vůbec netuším co teď budu dělat..jestli mám jít spát a jít za mámou, aby mě přečetla toho karkulína,abych byl tak stejně vyspělý jako ty a mohl se ti rovnat...
Myslíš si, že jsem blbec? Ale víš, že s blbcem hádku nevyhraješ, tak proč to vůbec zkoušíš ty můj melounku?
Hlavně hádku, když argumentuješ jak v páté třídě o přestavce (c) Hunter...
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Robin de Mamlas píše:..
játo věděl :!: :!: ale že až takhle moc? :shock:
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Stanly
Inkless
Inkless

Příspěvek od Stanly »

Robin de Martis píše:--

ja jen poukazoval na to , že tvuj post byl nesmysl od hlavy az k patě. ze kolem sebe začneš kopat jak malý dítě je tvoje chyba. A kdyby jsis to přečetl, tak napišeš něco relevatnějšího než to, ze jsi umrel nekde na svoje spatny pvm...breky brek, jsem hrozne ublízenej, nesnasim hated, sebrali mi valor v drowech...
Otec Z Nebes
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Otec Z Nebes »

No už to mohl někdo klidně promazat, odstrkovaný chlapec robin i mirek dušín retro pověděli co chtěli, my taky :p
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Stanly píše:
Robin de Martis píše:--

ja jen poukazoval na to , že tvuj post byl nesmysl od hlavy az k patě. ze kolem sebe začneš kopat jak malý dítě je tvoje chyba. A kdyby jsis to přečetl, tak napišeš něco relevatnějšího než to, ze jsi umrel nekde na svoje spatny pvm...breky brek, jsem hrozne ublízenej, nesnasim hated, sebrali mi valor v drowech...
Jako ted sem si to opravdu přečetl.. Zkusil sem se pročíst těma tvejma blitkama.. A chlapeček nám trošku nepochopil tu malou špetku velice dobré a řecnicky kvalitně zobalené ironie v tom, že jsem strašně nešťastně umřel na své velice dobré pvm, tak dobré, že ani ty se mi nedokážeš rovnat..Aj , jak jen jsem mocný...
On mi někdo sebral valorko v Drowech? o.O Hochu , tak a teď sem si dal bacha a odhalil sem, že ses též naučil užívat ironii viď? To je z karkulína? Povídej, přeháněj...Klepu se nedočkavostí, jakými dalšími tvrdými argumenty mne zasypeš.. Mám srdce až v krku, jak se bojím, že mne popliveš tak, že mne to srazí do kolen...
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Karolilinecka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karolilinecka »

Retromancer píše:
Karolilinecka píše:btw. muj kontakt s GM nedosahuje takový úrovně abych věděl jestli někoho smazat chce či nechce.
Schopnost vcítit se do pocitů a jednání jiného člověka a tak odhadnout jeho jednání a reakce se nazývá empatie (neplést prosím s Empairem, což je hráč). Chápu, že takovou schopností nikdo z bezpáteřních a [censored] hráčů, jejichž jedinou radostí a cílem je, škodit v co největší možné míře ostatním, obdařen není. Ale je tomu tak - taková schopnost opravdu existuje 8)

Více se o ní můžeš dočíst například zde : http://cs.wikipedia.org/wiki/Empatie

Nemam takovou schopnost...řekni mi už teda prosimtě kdo mě(edit: nás) chce smazat :?: :(
Stanly
Inkless
Inkless

Příspěvek od Stanly »

Robin de Martis píše:----

No, na češtině jsi asi taky chyběl, a víc než ironie to byl sarkasmus, kterej narazi na to ze hated nosí na pojezdy +7 zbraně, ale to nech bejt. Muzes se tu hadat jak chces, pro mě za mě si ty vyrazy třebas vygoogluj, nebo použij svoji oblíbenou wiki na věci kterým nerozumíš, ale pořád budeš stejna guma. Cau
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Stanly píše:
Robin de Martis píše:----

No, na češtině jsi asi taky chyběl, a víc než ironie to byl sarkasmus, kterej narazi na to ze hated nosí na pojezdy +7 zbraně, ale to nech bejt. Muzes se tu hadat jak chces, pro mě za mě si ty vyrazy třebas vygoogluj, nebo použij svoji oblíbenou wiki na věci kterým nerozumíš, ale pořád budeš stejna guma. Cau
Promin přiteli, ale nemohu řici nic jiného snad jen.. NEXT! Nejsi hold už na moji úrovni.. Ale jsem rád, že jsi uznal svou porážku a teď jdu natrénit Remove Trap,abych byl ještě více nesmrtelný nežli jsem...
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Karolilinecka píše:Nemam takovou schopnost...řekni mi už teda prosimtě kdo mě(edit: nás) chce smazat :?: :(
Chápu, že paměť normálně moc nepoužíváš a proto zakrněla - proto připomenu :
Já píše:Jestli máte v něčem štěstí, tak jen v tom, že jste si k prudění vybrali klidného GM. Znám spoustu jiných, kteří by některé z vás za ty dnešní výlevy smazali bez mrknutí oka
Výlevem bylo myšleno především :
Freak píše:
Acarus
Férové GM
Nemam náladu jakkoliv reagovat na ty tvoje bláboly... Udelej si tady z toho Auberon, blbe.
Z GM o kterých jsem si jist na 100%, že by dotyčného ihned zabanovali a smazali je to : Naja, Kaj, Baltazar, Prudom. (s některými jsem řešil obdobný případ, u některých jiných to usuzuji ze svých rozhovorů s nimi)
U všech ostatních GM to předpokládám. Divím se, že k tomu nedošlo ze strany Acaruse, ale to je pouze jeho rozhodnutí a vaše štěstí...
Karolilinecka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karolilinecka »

Retromancer píše:
Karolilinecka píše:Nemam takovou schopnost...řekni mi už teda prosimtě kdo mě(edit: nás) chce smazat :?: :(
Chápu, že paměť normálně moc nepoužíváš a proto zakrněla - proto připomenu :
Já píše:Jestli máte v něčem štěstí, tak jen v tom, že jste si k prudění vybrali klidného GM. Znám spoustu jiných, kteří by některé z vás za ty dnešní výlevy smazali bez mrknutí oka
Výlevem bylo myšleno především :
Freak píše:
Acarus
Férové GM
Nemam náladu jakkoliv reagovat na ty tvoje bláboly... Udelej si tady z toho Auberon, blbe.
Z GM o kterých jsem si jist na 100%, že by dotyčného ihned zabanovali a smazali je to : Naja, Kaj, Baltazar, Prudom. (s některými jsem řešil obdobný případ, u některých jiných to usuzuji ze svých rozhovorů s nimi)
U všech ostatních GM to předpokládám. Divím se, že k tomu nedošlo ze strany Acaruse, ale to je pouze jeho rozhodnutí a vaše štěstí...
och jaké mámé štěstí že nás bůh za náš názor nestrestal :lol:
Blatos
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Blatos »

Cililink cililink, zaznel zvonec. A snadnym pojezdum DC je konec. HeHeHeHeHeHeHeHeHe. At zijou 14ti centimetrove nuzky v antikorozni uprave se zaoblenymi hroty !
Nicugee
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Nicugee »

Smažte někdo poslední tři stránky oboustraného brekotu, to se opravdu nedá číst :) :roll:
Vitasho
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Vitasho »

Acarus píše:
Wrall Nightmare píše:Zdravim, dneska jsme si skocili nove DC za PK, vsechno slo bez problemu. Kdyz jsme jej ale sli podruhe a pred nami byla vyprava, stala se nam takova nemila vec. V jedne, docela male mistnosti, nam vyskocil pod nohama hell beast. A pak dalsi.. A dalsi.. .. Celkove jich tam bylo 5. Nastesti jsme neumreli vsichni. Zacal jsem hell beasty vselijak odezdivat a prozdivat se k telum. Kdyz jsem byl zazdenej na docela malym prostoru, co myslite, jakej ctyrnohej mazlicek se mi objevil pod nohama?
Muzete nam, GM, prosim, objasnit, o co vam slo tentokrat? Zadna IDcka hlidacu ani ten vas blbej tracking jsme nepouzili k tomu, abychom se o te vyprave dozvedeli. Zadna pravidla jsme neporusili.
Slo jenom o to, ze jste uz 3x tenhle dung upravovali, aby se nedal pojizdet, a my jsme si dovolili jit na pojezd i pote? Takova drzost! Radsi ty Hatedaky zabijeme pri kazdym pojezdu rucne, nahazeme jim na hlavu par hell beastu, a kdyz nahodou prezijou, tak to udelame za chvili znova. To by bylo, aby jednou neumreli vsichni!
HAHAHA

okej priste dotycnyho smazu za obchazeni nastaveni serveru ... a nebo za umyslne lagovani srveru, muze si vybrat. Za cekani u rewardy na to az naka vyprava pujde a trackovani co chvili, abyste mohli nekoho pojet.

Vyprava byla slozena ze me na trualu.... ty hellbeasty sem tam dal ja abyste si s nima eventuelne poradili s rozprostrenym timerem od 10s do 1000s ... tech pasti tam bylo opravdu hodne, ale sanci ste meli. Jestli chcete hrat fer, tak ja pak taky budu hrat fer. Zjistujte si vypravu v dungu tak, ze za nima pujdete.
Výše popsané zjišťování výpravy v dungu, bylo posouzeno Acarem jako obcházení herního nastavení. Předpokládám totiž, že kempení daného dungu by bylo stejné lagovaní, jako čekání u rewardy. Takže lagovaní serveru je trochu zcestný argument.
Nemá cenu rozporovat rozhodnutí GM o tom, zda je takovéto zjišťování výpravy v pořádku. Myslím si, že pouhé upozornění PK a vykopnutí z dungu by bylo dostačující. Trest mi přijde trochu nepřiměřený, nebyl jsem ale v dané výpravě, nemohu tedy zodpovědně posoudit zvládnutelnost těch pastí.
Dále by bylo vhodné jasně popsat do pravidel, jak je povoleno ověřovat přítomnost výpravy v dungeonu. Když tomu tak bude, tak jsem si jistý, že se taková situace nebude opakovat. Jak bude posouzeno čekání v hidu na začátku, nebo třeba uprostřed dungeonu? Je na takové pozici povolen track? To se týká přítomnosti jednoho PK a následného případného kopnutí a pojezdu.

Pro Robina de Martise a jemu podobné:
Jsem omezený, necitlivý člověk a hraju s Hated. Takže nemá cenu mi cokoli psát.
Smrt všem !
Stanly
Inkless
Inkless

Příspěvek od Stanly »

Blatos píše:Cililink cililink, zaznel zvonec. A snadnym pojezdum DC je konec. HeHeHeHeHeHeHeHeHe. At zijou 14ti centimetrove nuzky v antikorozni uprave se zaoblenymi hroty !
no, snadnym pojezdum. Mozna z vasi strany to vypada jednoduše. Hated přiběhnou zabijou a mají mamon, ale ono to zabere dost času hlídat dungy a chytat vypravy...
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ducky »

Nevim co jste cekali. Byla otazka casu nez nekomu dojde trpelivost. Myslim, ze se vlastne skoro nic nestalo, byli ste jen razne upozorneni.
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Corruptus
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Corruptus »

MnoA nevím. Tracknout ze stok a pak už jen běžet s tím že 90 procent npc před váma už sejmula grupa které jdete po krku mi nepřijde niják extra náročné. To mi víc času zabere tu grupu na dung dát dohromady.
Když se to konečně změnilo, bylo tu od indiánu na dvě strany spamu jak jsme si konečně něco vybrečeli, přitom jsme chtěli aby jste měli stejné podmínky jako my. My nevíme jestli jdeme pro poklad, vy nevíte jestli jdete pro náš equip. To je rovnováha. Kempit u rewardy prostě neni normální. Kde je ta hranice? Muže tam kempit vamp když tam bude horizit? Proč prostě nemužete dung dojít jako všichni ostatní, a zvěda si nechat na ostrově u vstupu?
Vitasho
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Vitasho »

Corruptus píše:MnoA nevím. Tracknout ze stok a pak už jen běžet s tím že 90 procent npc před váma už sejmula grupa které jdete po krku mi nepřijde niják extra náročné. To mi víc času zabere tu grupu na dung dát dohromady.
Když se to konečně změnilo, bylo tu od indiánu na dvě strany spamu jak jsme si konečně něco vybrečeli, přitom jsme chtěli aby jste měli stejné podmínky jako my. My nevíme jestli jdeme pro poklad, vy nevíte jestli jdete pro náš equip. To je rovnováha. Kempit u rewardy prostě neni normální. Kde je ta hranice? Muže tam kempit vamp když tam bude horizit? Proč prostě nemužete dung dojít jako všichni ostatní, a zvěda si nechat na ostrově u vstupu?
Zvěd u vstupu se rovná nulové možnosti pojet výpravu. Prakticky každý je schopen použít detect/track. Píšeš o něčem, co jsi zřejmě nikdy nedělal. Nemá cenu to rozebírat, jak by to udělal někdo, kdo výpravy nepojíždí. Až bude jasně určena hranice, jak lze ověřovat přítomnost výpravy v dungu, tak nebude co řešit. Porovnávat doplněný poklad s přítomností výpravy v dungu je směšné.
Odpovědět