Barak v COVE
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Re: Barak v COVE
Som toho nazoru ze bhw v akejkolvek forme (kludne aj s nazvom "Nejsme BHW nene chodte o dom dalej) je zle!
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Proc? Protoze ztezovali zivot pk?Johny Matovic píše:Som toho nazoru ze bhw v akejkolvek forme (kludne aj s nazvom "Nejsme BHW nene chodte o dom dalej) je zle!

[color=violet]Fluffy Bunny[/color]
A hlavne to byla jedina frakcni guilda co nevlastni PK a prasila je jak to jen slo v ramci moznostiMisery píše:Proc? Protoze ztezovali zivot pk?Johny Matovic píše:Som toho nazoru ze bhw v akejkolvek forme (kludne aj s nazvom "Nejsme BHW nene chodte o dom dalej) je zle!Nekdy me lidi tady vazne rozesmivaji.
Nevis o BHW nic.

Acarus píše:Pk breci ze ho sestrelil guard v guardzone :p no to mi omyj zada.
A to je spatne?Ashe píše:A hlavne to byla jedina frakcni guilda co nevlastni PK a prasila je jak to jen slo v ramci moznostiMisery píše:Proc? Protoze ztezovali zivot pk?Johny Matovic píše:Som toho nazoru ze bhw v akejkolvek forme (kludne aj s nazvom "Nejsme BHW nene chodte o dom dalej) je zle!Nekdy me lidi tady vazne rozesmivaji.
Nevis o BHW nic.
bez slitovani

Praveze to je dobre !!!! 

No, nevim jestli je to dobre, ale kazdopadne to neni spatne. Za mych mladych let jsme v BHW pk chary meli. Nemam tucha, proc je BHW smazane a je mi to jedno, ale nestrpim, aby se tu do kohokoliv z nich navazel ten ubozak Wizzy.Ashe píše:Praveze to je dobre !!!!
Johny Matovic není Wizzy, to je add 1. Add 2 znepříjemňovat PK život je úplně v pořádku, když při tom neporušuješ pravidla, což už není OK, a to byl případ BHW, proto byli máznuti. A doufám, že uslyším alibismus v podobě "PK je porušují taky", to vždycky pobavíMisery píše:No, nevim jestli je to dobre, ale kazdopadne to neni spatne. Za mych mladych let jsme v BHW pk chary meli. Nemam tucha, proc je BHW smazane a je mi to jedno, ale nestrpim, aby se tu do kohokoliv z nich navazel ten ubozak Wizzy.Ashe píše:Praveze to je dobre !!!!

- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
tak ono o stazovani zivota pk.S tim problem nemam pokial sa stazuje v ramci pravidiel.Bhw vsak v tomto zmysle boli cosi ako Modre Djw.Nemyslim skillovo. Ale sposobovo. proste cely cas co hrali len hladali skulinky v systeme a ako s nim vyjebat (v neprospech tych pk).Misery píše:Proc? Protoze ztezovali zivot pk?Johny Matovic píše:Som toho nazoru ze bhw v akejkolvek forme (kludne aj s nazvom "Nejsme BHW nene chodte o dom dalej) je zle!Nekdy me lidi tady vazne rozesmivaji.
Nevis o BHW nic.
a to mi moc fair play nepride.
bez zlitovani =anoAshe píše: frakcni guilda co nevlastni PK a prasila je jak to jen slo v ramci moznostibez slitovani
nevlastnila pk =ano
v ramci moznosti = nie casto krat aj vysoko mimo pravidiel
Sklb - okrasny clovek
Jak rikam, vubec netusim, co se stalo. A je mi to jedno. Na Johnyho sem reagoval jen s tim, ze o BHW nevi nic, jen to, jak se prezentovali posledni dobou. A pokud jde o ten konec, tak jsem za prve reagoval na to, ze Wizzyho znam nejakou dobu a osobne sem ho vyrazil z BH a za druhe, na tu jeho ubohou vetu o Fufakovi (Sthellsovi). Priznam se, ze mit ho v te chvili po ruce, tak mu urvu hlavu a napliju mu do krku. Nic vic za tim nehledej. Nehodlam tu obhajovat neco, o cem vim kulove.Mesmeric píše:Johny Matovic není Wizzy, to je add 1. Add 2 znepříjemňovat PK život je úplně v pořádku, když při tom neporušuješ pravidla, což už není OK, a to byl případ BHW, proto byli máznuti. A doufám, že uslyším alibismus v podobě "PK je porušují taky", to vždycky pobavíMisery píše:No, nevim jestli je to dobre, ale kazdopadne to neni spatne. Za mych mladych let jsme v BHW pk chary meli. Nemam tucha, proc je BHW smazane a je mi to jedno, ale nestrpim, aby se tu do kohokoliv z nich navazel ten ubozak Wizzy.Ashe píše:Praveze to je dobre !!!!
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
ako nic protiMisery píše:Wizzyho znam nejakou dobu a osobne sem ho vyrazil z BH a za druhe, na tu jeho ubohou vetu o Fufakovi (Sthellsovi). Priznam se, ze mit ho v te chvili po ruce, tak mu urvu hlavu a napliju mu do krku. Nic vic za tim nehledej. Nehodlam tu obhajovat neco, o cem vim kulove.

tak bugujuce a prasiace pk guildy tiez nehodnotime podla ich svetleho byvaleho obdobia, ale prave podla toho najradikalnejsieho aktualneho obdobia kvoli ktoremu sa vyvodzuju dosledky..Misery píše:Jak rikam, vubec netusim, co se stalo. A je mi to jedno. Na Johnyho sem reagoval jen s tim, ze o BHW nevi nic, jen to, jak se prezentovali posledni dobou.
Sklb - okrasny clovek
Chova se porad stejne. Dve stranky zpet to opet ukazal. Co chces vic jako dukaz? Rict tohle o mrtvem cloveku... Mel sem na DP par nepratel, spousta lidi me nemela rada a spoustu lidi sem nemel rad ja. Ale jen ve hre. Na srazu sem se s nima klidne napil a pohoda. Ale za tuhle jedinou vetu ti muzu rict, ze bych mel sam se sebou co delat, aby si pred nim jen odplivl a nevrazil mu jednu misto pozdravu.Johny Matovic píše:ako nic protiMisery píše:Wizzyho znam nejakou dobu a osobne sem ho vyrazil z BH a za druhe, na tu jeho ubohou vetu o Fufakovi (Sthellsovi). Priznam se, ze mit ho v te chvili po ruce, tak mu urvu hlavu a napliju mu do krku. Nic vic za tim nehledej. Nehodlam tu obhajovat neco, o cem vim kulove.ale v akom casovom rozsahu rozmyslas?:D ved wizzyho si musel vyclentovat asi pred 6 rokmi :ppp
- Otec Z Nebes
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Koho to zajímá?
Add topic: Je zneužívání whipeseru trestáno či není?
1)Jsme v pokecu.Otec Z Nebes píše:Koho to zajímá?
2)To neni zneuziti. Na policajta taky nemusis kricet, ale staci mu to zaseptat. Pk nema v guard zone co delat. Takze ti taky odpovim otazkou. Koho to zajima?
copak jsem ukazal? reagoval sem na to ze regis psal ze kdyz neni v bloku on ani fufak tak ze to neni bhw, takze si vyrid s nim proc ho tu vubec zminovalMisery píše: Chova se porad stejne. Dve stranky zpet to opet ukazal. Co chces vic jako dukaz? Rict tohle o mrtvem cloveku... Mel sem na DP par nepratel, spousta lidi me nemela rada a spoustu lidi sem nemel rad ja. Ale jen ve hre. Na srazu sem se s nima klidne napil a pohoda. Ale za tuhle jedinou vetu ti muzu rict, ze bych mel sam se sebou co delat, aby si pred nim jen odplivl a nevrazil mu jednu misto pozdravu.
navic kdyz si napriklad prectes komentare tady, ktere jsou navic od lidi co ho nikdy nepotkali, tak jsem to napsal velice ohleduplne(akorat sem v podstate trochu poanglictil to co bylo vsude po internetu jako krimi news) na to jak ho tu vetsina lidi znala
jinak nevim teda co si pamatujes, ale v bhw sem byl prvni tejden co jsem hral (coz je nejakejch tech 6,5 roku no) nacez jsem pak sel sedet za krystofa takze me spis odguildilo to smazani charu, takze tu zas z toho nedelej pohadku jak ste 7 let zpatky poznali tak brzo jakej sem pure evil a vyhodili me, diky
Naposledy upravil(a) Wizzy dne 22.09.2010 15:24:20, celkem upraveno 1 x.
- Mara z Acoma
- Hitgirl
- Kontaktovat uživatele:
Jakoze vetu, ze fufak dohral uo, kdyz se utopil v rybniku, povazujes za urazku? To je to takove hrozne velke tabu, ze se o tom nesmi mluvit? Ale bylo to i v novinach, tak bacha na to, mel bys je tam dojet zmlatit. Z toho wizzyho mate koukam nemale halo a tim, ze jste ho kdysi davno v dobe 19XX vyhodili se taky budete chlubit dlouho :pMisery píše: A pokud jde o ten konec, tak jsem za prve reagoval na to, ze Wizzyho znam nejakou dobu a osobne sem ho vyrazil z BH a za druhe, na tu jeho ubohou vetu o Fufakovi (Sthellsovi). Priznam se, ze mit ho v te chvili po ruce, tak mu urvu hlavu a napliju mu do krku.
Show is over motherlovers!
BHW bylo smazane proto ze nemnelo zaplaceny GuildStounMesmeric píše:Johny Matovic není Wizzy, to je add 1. Add 2 znepříjemňovat PK život je úplně v pořádku, když při tom neporušuješ pravidla, což už není OK, a to byl případ BHW, proto byli máznuti. A doufám, že uslyším alibismus v podobě "PK je porušují taky", to vždycky pobavíMisery píše:No, nevim jestli je to dobre, ale kazdopadne to neni spatne. Za mych mladych let jsme v BHW pk chary meli. Nemam tucha, proc je BHW smazane a je mi to jedno, ale nestrpim, aby se tu do kohokoliv z nich navazel ten ubozak Wizzy.Ashe píše:Praveze to je dobre !!!!

- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
Bhw nikdy nebolo zmazane len ho preniesli na sferu takze nie je beznym ludom viditelne. a btw ked si kluci z bhw vypytali v kfc big mac... DOSTALI HOAshe píše:BHW bylo smazane proto ze nemnelo zaplaceny GuildStoun
a btw nic proti fufakovi a jeho pamiatke, ale jeho smrt je minimalne hodna nominacie na darwinovu cenu.
Sklb - okrasny clovek
Wizzy:Tady nejde o to, jestli jsi pure evil, jestli mas pk, ja ho mel taky, jen sem ho moc nehral. Taky nejsu zadny andilek, to snad vis. Vzdycky slo jen o chovani. Tos uz mohl pochopit davno. Nevim o nikom jinem, kdo by se dokazal o mrtvem vyjadrit ve smyslu driftovani dna rybniku. Je jedno, jestli ho zminil Regis jako prvni. Jde o to JAK. Dokazal bych te i respektovat, protoze z te lamy, kterou jsi na zacatku byl, jsi se vypracoval na lepsiho hrace DPUO, nez jsem kdy byl ja(ale to asi vetsina lidi), ale jako osobnost nikdy.
Mara:Dalsi clovek, co jeste nedospel a nepochopil, co je zakladni lidska slusnot? Mel sem te za chytrou holku.
Mara:Dalsi clovek, co jeste nedospel a nepochopil, co je zakladni lidska slusnot? Mel sem te za chytrou holku.
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
a nemas to jedno?;p raz bez tak vsetci umreme a nic take strasne nepovedal zbytocne prehanas...Misery píše:Wizzy:Tady nejde o to, jestli jsi pure evil, jestli mas pk, ja ho mel taky, jen sem ho moc nehral. Taky nejsu zadny andilek, to snad vis. Vzdycky slo jen o chovani. Tos uz mohl pochopit davno. Nevim o nikom jinem, kdo by se dokazal o mrtvem vyjadrit ve smyslu driftovani dna rybniku. Je jedno, jestli ho zminil Regis jako prvni. Jde o to JAK. Dokazal bych te i respektovat, protoze z te lamy, kterou jsi na zacatku byl, jsi se vypracoval na lepsiho hrace DPUO, nez jsem kdy byl ja(ale to asi vetsina lidi), ale jako osobnost nikdy.
Sklb - okrasny clovek
V podstate to jedno je. Jen nevim, jak bys reagoval, kdyby se ti utopil kamarad a nekdo se o jeho smrti pred tebou vyjadril jako o "driftovani dna rybniku." Me to proste neprijde normalni. Asi su kapku staromodni.Johny Matovic píše: a nemas to jedno?;p raz bez tak vsetci umreme a nic take strasne nepovedal zbytocne prehanas...