o důvod víc proč zbytečně NEodrazvoat další lidi..Rainbow píše:Summary
Úpadek hry? Co byste čekali od hry z roku 1997(nejsem si jist)
Přerozdělování postav? Doufám že ne!
Re: Přerozdělování postav? Doufám že ne!
Tj takovej ten stav kdy pomalu umíráš .....a přiběhne doktor a říká nabít na dve stě......bud ožiješ nebo umřeš
Agramon píše:o důvod víc proč zbytečně NEodrazvoat další lidi..Rainbow píše:Summary
Úpadek hry? Co byste čekali od hry z roku 1997(nejsem si jist)
Odrazování? Jestli zůstanou základní povolání tak jak jsou (Acar to tu někde psal - overboost ranga pomiňme), proč by to měli hráče odrazovat, já jsem taky přesvědčená, že pokud nebudu muset paladinku nijak měnit nebudu, ale je tu spousta hráčů, které baví nový pohled na dané chary...
Noobikem navždy :)
Rozdelovani charu neni nejhorsi napad, ale problem je v tom, ze nekteri hraci budou lobovat za sve chary. Jako max taming, lockpicking, Harmy a POGy... a jeste ty kuse a luky... -> vezmete si, ze ranger = wamp + skilly Wampir ma stejnou hodnotu fencu a paringu, hid a stealth podobnej, HPcka prumerne...
No a kdo by potom bral wampy do dungeonu, kdyz muze vzit rangera, kterej toho wampa uplne nahradi a ma jeste dalsi vyhody jako taming, lockpicking, POGy, SUMY, harmy, ...
Vazeni GMs, nebylo by dobre, kdyby byli ztizeny dungeony ( 10 hodin prace ? ) a zesileny ostatni povolani ? ( 6 hodin prace ? ) nez jim proste trosku ubrat ?
Jako kazdej tu breci, ale napadlo vas si k tomu sednout, nascriptovat nejaky Q s vendory, itemy, napsat k tomu RP pribeh a pak to hodit do RARu a poslat GMkum ? Treba by to schalili a vy by jste se zabavili jinou cinosti nez brevceni zde...
Problem Ultimy je ten, ze novej clovek k tomu sedne, koukne na grafickou stranku a na to, zemuze prijit o TOPko blbe hozenou zdi v dungu... No, kdo by nehral radeji na oko hezci L2 a nebo WoWko ?
Myslim, ze zacinajici clovek o zadnem overboostu nevi a voli podle toho, co se mu libi... Me se libi upir. Hraju upira a NEBRECIM, ze jsem postradatelny, ze me rang zastoupi a jeste prinese zisk vyprave. Ja se to snazim dohnat tim, ze trenuji sviúj herni skill... meli by jste delat to same.
A to, ze Phoenix ( program ) usnadnil hru party-systemem na zalozky a prejmenovavanim summonu je pravda. Na wampa je v Phoene dobrej akorat lootici moznosti, ale na Yoku si vystaci. Kdyby jste sii upravili par souboru, CCcka by mu nevadila, jelikoz je loglej za 2secundy... Takze asi tak...
a pak se divte, ze to GMka chteji vyrovnat, protoze zkuste si to s cistym klientem a pak poznate, ze program podporuje hru a za povolani sumovaci a lecici je Phoenix vyborna vec...
Takze si sednete, dejte si kakao a nebo neco podobneho na uklidneni a zamyslete se, jak nasim GMkum, kterym vdecime za server bez toho, aniz by jsme jim dali jedinou korunu, a oni u toho prosedeli hodiny a dny aby potom poslouchali debilni keci na forku...
Ja byt Acarem, poslal bych vas kamsi a vykaslal by jsem se na to scriptit neco po nocich, aby jsem pak poslouchal debilni keci lidi s IQ 0,003.
To je muj nazor a pokud s tim nesouhlasite, tak si nesouhlaste, ale me je to tak fuk, ze si to ani ten nejvetsi flegmatik nedokaze predstavit.
Misto toho, abyste z respektu pred GM smekali a libali jim nohy, tak tu melete kraviny...
Prosim GM ochotne se bavit s hracem, ktery ma par napadu, jak pomoci tomuto serveru, aby mi napsalo PMku... Ja tu brecet nebudu, ja GMkum proste pomuzu, i kdyz neumim scriptit...
No a kdo by potom bral wampy do dungeonu, kdyz muze vzit rangera, kterej toho wampa uplne nahradi a ma jeste dalsi vyhody jako taming, lockpicking, POGy, SUMY, harmy, ...
Vazeni GMs, nebylo by dobre, kdyby byli ztizeny dungeony ( 10 hodin prace ? ) a zesileny ostatni povolani ? ( 6 hodin prace ? ) nez jim proste trosku ubrat ?
Jako kazdej tu breci, ale napadlo vas si k tomu sednout, nascriptovat nejaky Q s vendory, itemy, napsat k tomu RP pribeh a pak to hodit do RARu a poslat GMkum ? Treba by to schalili a vy by jste se zabavili jinou cinosti nez brevceni zde...
Problem Ultimy je ten, ze novej clovek k tomu sedne, koukne na grafickou stranku a na to, zemuze prijit o TOPko blbe hozenou zdi v dungu... No, kdo by nehral radeji na oko hezci L2 a nebo WoWko ?
Myslim, ze zacinajici clovek o zadnem overboostu nevi a voli podle toho, co se mu libi... Me se libi upir. Hraju upira a NEBRECIM, ze jsem postradatelny, ze me rang zastoupi a jeste prinese zisk vyprave. Ja se to snazim dohnat tim, ze trenuji sviúj herni skill... meli by jste delat to same.
A to, ze Phoenix ( program ) usnadnil hru party-systemem na zalozky a prejmenovavanim summonu je pravda. Na wampa je v Phoene dobrej akorat lootici moznosti, ale na Yoku si vystaci. Kdyby jste sii upravili par souboru, CCcka by mu nevadila, jelikoz je loglej za 2secundy... Takze asi tak...
a pak se divte, ze to GMka chteji vyrovnat, protoze zkuste si to s cistym klientem a pak poznate, ze program podporuje hru a za povolani sumovaci a lecici je Phoenix vyborna vec...
Takze si sednete, dejte si kakao a nebo neco podobneho na uklidneni a zamyslete se, jak nasim GMkum, kterym vdecime za server bez toho, aniz by jsme jim dali jedinou korunu, a oni u toho prosedeli hodiny a dny aby potom poslouchali debilni keci na forku...
Ja byt Acarem, poslal bych vas kamsi a vykaslal by jsem se na to scriptit neco po nocich, aby jsem pak poslouchal debilni keci lidi s IQ 0,003.
To je muj nazor a pokud s tim nesouhlasite, tak si nesouhlaste, ale me je to tak fuk, ze si to ani ten nejvetsi flegmatik nedokaze predstavit.
Misto toho, abyste z respektu pred GM smekali a libali jim nohy, tak tu melete kraviny...
Prosim GM ochotne se bavit s hracem, ktery ma par napadu, jak pomoci tomuto serveru, aby mi napsalo PMku... Ja tu brecet nebudu, ja GMkum proste pomuzu, i kdyz neumim scriptit...
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wlerne nechci tě zklamat, ale takovejch jako ty už tu bylo.. GM's si do toho stejne od někoho z venku kecat nenechaj. A navíc podle tvýho psaní tady na fórku o tý hře zas až tolik nevíš imho. Ale alpinismus by ti šel 

- Mara z Acoma
- Hitgirl
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je zas topic.. Jedna baba povidala co?
Co ja jsem pochopila, tak jak rikala Ardent, povolani zustanou tak jak jsou, ale ten kdo bude chtit vyzkouset neco spesl, tak si bude moct vybrat z povolani, ktere budou mit neco navic ale zaroven jim neco bude chybet. V cem tady zas nekdo vidi problem?
Co ja jsem pochopila, tak jak rikala Ardent, povolani zustanou tak jak jsou, ale ten kdo bude chtit vyzkouset neco spesl, tak si bude moct vybrat z povolani, ktere budou mit neco navic ale zaroven jim neco bude chybet. V cem tady zas nekdo vidi problem?
Show is over motherlovers!
v tom že ti bude pravděpodobně jen ubráno a z toho co jsi nyní schopna normálně využívat se stane specialita..Mara z Acoma píše:vybrat z povolani, ktere budou mit neco navic ale zaroven jim neco bude chybet. V cem tady zas nekdo vidi problem?
- Mara z Acoma
- Hitgirl
- Kontaktovat uživatele:
a zbytek co jsem psala jsi necet asi co :pAgramon píše: v tom že ti bude pravděpodobně jen ubráno a z toho co jsi nyní schopna normálně využívat se stane specialita..
Show is over motherlovers!
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
are you retard or what? takze na teba asi musi ist clovek pomaly ty si bud nechas toto povolanie nazvem ho zakladnym alebo si vyberes tu postavu nazvem ju specialna na ktorej bude ta specialita za cenu toho ze ti nieco bude zase chybat. tie zakladne povolania sa rusit nebudu! chapes?
Mate radi ptacky?
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
hlavne ze vy vsetci sa tu ohanate tymi vasimi neuveritelnymi informaciami o tych strasnych a zasadnych zmenach, ked pravdepodobne ani gms sami nevedia ako presne to bude vyzerat, ci to vobec bude a ak ano tak kedy to bude. hlavne ze jeden clovek pocul nieco, co je stare ako dp samo, ukvapla mu slzicka na forum a katastrofa je na svete.
odporucam vam zobrat si do ruk stoparovho sprevodcu galaxiou a pozrite sa co je tam krasnymi velkymi pismenami napisane na obale
odporucam vam zobrat si do ruk stoparovho sprevodcu galaxiou a pozrite sa co je tam krasnymi velkymi pismenami napisane na obale
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
- Krupavylcan
- Walking Scribbler
- Bydliště: nechtějte vědět a vidět, záviděli byste a to není hezké
- Kontaktovat uživatele:
Přidám se se svou troškou do mlýna. Svět DP, jakmile máte jednou vytrénovanou postavu, opravdu je pouze o chození dungů, mapek a případně mamonění.
To se taky brzo omrzí.
Začneš zkoušet další povolání, ale i ty se omrzí.
Někdo začne hrát pvp... Kdo na to není, jde jinam, kde má možnost si s postavou vyhrát, kde jsou neustále nové questy, nové příležitosti.
Proto třeba mě DP v posledních pár týdnech opravdu zase velmi bavilo - byly tu Reginaldovy hledací kvesty, jsou tu Prudomovy truhličky.. Je to něco nového, co baví. Stejně tak i vylepšený systém povolání, kdy si budu moct vyzkoušet hru zase třeba z trochu jiného úhlu... Mimochodem jsem o tom uvažoval už dlouho, že by něco takového bylo velmi příjemné - něco ve stylu Might and Magic.. Ideálně i s questy potřebnými na povýšení.
Pokud se do něčeho takového chystáte - držím vám palce.
To se taky brzo omrzí.
Začneš zkoušet další povolání, ale i ty se omrzí.
Někdo začne hrát pvp... Kdo na to není, jde jinam, kde má možnost si s postavou vyhrát, kde jsou neustále nové questy, nové příležitosti.
Proto třeba mě DP v posledních pár týdnech opravdu zase velmi bavilo - byly tu Reginaldovy hledací kvesty, jsou tu Prudomovy truhličky.. Je to něco nového, co baví. Stejně tak i vylepšený systém povolání, kdy si budu moct vyzkoušet hru zase třeba z trochu jiného úhlu... Mimochodem jsem o tom uvažoval už dlouho, že by něco takového bylo velmi příjemné - něco ve stylu Might and Magic.. Ideálně i s questy potřebnými na povýšení.
Pokud se do něčeho takového chystáte - držím vám palce.
No vidíš mě tohle už baví cca 8 roků :p Samozřejmě postav mám víc, ale prostě nějaký questy, kromě mass akcí sou mi ukradnutý..:pKrupavylcan píše:Přidám se se svou troškou do mlýna. Svět DP, jakmile máte jednou vytrénovanou postavu, opravdu je pouze o chození dungů, mapek a případně mamonění.
To se taky brzo omrzí.
rofl, rofl, rofl.. vy si nakonec ještě myslíte že dostanete něco navíc? Jediné co k tomu můžu říct že se to už testuje a ty postavy jsou ořezaný na kost, takže doporučuji se i navzdory řitnímu alpinismu trochu zamyslet.. v kostce pro tupce: na to co vám stačila jedna postava, bude nyní potřebovat tři...
..a vůbec, lockněte to, hlasování dopadlo jednoznačně, změny odložte na dalších 8let, ti co hlasovali pro to jak koukám stejně nepochopili..
..a vůbec, lockněte to, hlasování dopadlo jednoznačně, změny odložte na dalších 8let, ti co hlasovali pro to jak koukám stejně nepochopili..
Agramon píše:rofl, rofl, rofl.. vy si nakonec ještě myslíte že dostanete něco navíc? Jediné co k tomu můžu říct že se to už testuje a ty postavy jsou ořezaný na kost, takže doporučuji se i navzdory řitnímu alpinismu trochu zamyslet.. v kostce pro tupce: na to co vám stačila jedna postava, bude nyní potřebovat tři...
Stich píše:are you retard or what? takze na teba asi musi ist clovek pomaly ty si bud nechas toto povolanie nazvem ho zakladnym alebo si vyberes tu postavu nazvem ju specialna na ktorej bude ta specialita za cenu toho ze ti nieco bude zase chybat. tie zakladne povolania sa rusit nebudu! chapes?
ja ti nevim, ale musim souhlasit s stichem
kupa lidi ti tu napise ze to co popisujes je jak nejaky info z mirova laboratoria, napise ti to i gmko a ty stejne 5 stran valis furt to stejny o tom jak uz zakladni povolani nebudou, prijdou o pulku abilit a kazdej bude muset mit nejakou specku
jedna babka povidala, ta to rekla dalsim 20ti babkam a vznikl z toho paskvil kterym tu furt dokola vsechny krmis jako "overeny informace jak to bude!"
edit: aha ty si ten co nadaval i na to ze upgradoval hardware serveru, tak to pak hodne vysvetluje :p
popis nam to pls.Agramon píše:rofl, rofl, rofl.. vy si nakonec ještě myslíte že dostanete něco navíc? Jediné co k tomu můžu říct že se to už testuje a ty postavy jsou ořezaný na kost, takže doporučuji se i navzdory řitnímu alpinismu trochu zamyslet.. v kostce pro tupce: na to co vám stačila jedna postava, bude nyní potřebovat tři...
no ja v tomto problem nevidimAgramon píše: v kostce pro tupce: na to co vám stačila jedna postava, bude nyní potřebovat tři...

- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
ale nevrav vsetky low a medium dungy takze destard 2 si dokazes solnut? ukazes mi to? prosim prosim
Mate radi ptacky?
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Smazou ti mamon a pak ti z tvoji postavy udelaji vyklestence, aspon svuj osud znasAgramon píše:Zaslechl jsem že nám chcete vykleštit postavy a každej char bude přerozdělen na tři další "podchary". Např. tak že třeba jeden rang bude umět pogovat a ress, druhej bude mít +10 archery a třetí zas nějakou specialitu. Paladin bude jeden na knighty, druhej na obouručku a třetí bude kouzlit.
Údajně se už i tyto vykleštěné postavy pohybujou po DP v rámci testu, před nadcházejícím wipem.
Rád bych věřil tomu že se jedná jen o fámu, nějak si nedovedu přestavit že by se měly takto znehodnotit všechny postavy..

Ja jsem docela rad ze se neco deje, o vysledkem se muzeme nechat prekvapit

Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Myslím si, že pár adeptů by potřebovalo naučit se číst příspěvky jiných a nevidět jen svoje brečící. Spekulujte dál...
Rešit nevyřešený je divný a řiká se tomu lobing:p
Jinak uo je podoba rl světu kdy se v něm vždy nakonec najde rovnováha....a gms dle statistik toho budou chtít taky dosáhnout
Primárně hraju ranga a taky nebrečim
tak seberte sílu a odvahu nebo kapesník
Jinak uo je podoba rl světu kdy se v něm vždy nakonec najde rovnováha....a gms dle statistik toho budou chtít taky dosáhnout
Primárně hraju ranga a taky nebrečim
tak seberte sílu a odvahu nebo kapesník