Miky Mora píše: Ve 3 z nich máte nejlepší lockovací poklad, projít na konec trvá skutečně asi 20-30 minut (dle vlastní zkušenosti) a vám je to furt málo?
Jasně, 20-30 minut když zabíjím hlídače a sem tam něco vostřejšího. Jenže ty si neuvědomuješ, že já nechci probíhat dungama jak nadopovanej vopičák, ale chci si tam zabít všechno. Kvůli takovým jako ste vy, pak vypadá ice tak, že tam pobíhaj najty
-koně snad i za gatou u draka a ve wrongu vytahaný všechno ven/dovnitř. Já si tam narozdíl od tebe chci ty najty
-pavouky vyzabíjet, aby mi aspon ten pitomej cob padnul. (pro rejpaly, ve wrongu je mi to celkem jedno jak to vypadá, ale to ice je hrozný)
Devítkový poklady sou samozřejmě krásná věc, ale né vždy tam je a třeba do takovýho ice, kde mi snad nemá šanci nic padnout chodit v milionu lidech (abych to proběhl v přijatelným čase) fakt nebudu.
Takže sry, ale nepřipadám si nenažranej, naopak mi tak připadáš ty. Takže můj návrh pro tebe: přestaň dělat v dungách bordel a já tu přestanu brečet. (až mi budeš lhát do xichtu, že to neděláš, tak ti řeknu, že sem tě na vlastní oči ve wrongu viděl, když si tam nezván dorazil)
ad to jak tu píšou modráci, aby jiní modráci nebrečeli. Pokud bereš za směrodatnej názor týpka, kterej DC byl dvakrát v životě a jen spamuje forum nesmyslama tak jo, strašně se stydím (všichni víme koho myslím. K těm dalším tato poznámka neplatí, vzhledem k tomu, že je neznám a nevím jak je to u nich. I když mám svoje podezření :p )