Drow City Tracking Breking PKing

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Re: Drow City

Příspěvek od Big Bud »

Stich píše:ja som pvp skusal hral ale nebavilo ma ide o to koho ma sphera radsej a mna nenavidi :(
imho blbost...
Wizzy píše: ty se nekomu divis? vybehnes na pk a 3v3 te hated zpanikuje

des do frakce a potkas jednoho cloveka za tri dny, kterej de odvede mimo gz kde te pojedou pk

what's point? to radsi jinou hru kde to pvp je hratelny furt
já to myslel tak, že každej si myslí, že když ho doběhnout PK tak automaticky umře místo aby zapojil mozek a hrál něco... a argumentuje to tím, že pvp neumí, nechce, nebaví atd.
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Big Bud píše: já to myslel tak, že každej si myslí, že když ho doběhnout PK tak automaticky umře místo aby zapojil mozek a hrál něco... a argumentuje to tím, že pvp neumí, nechce, nebaví atd.
vzhledem k tomu ze sem ve sve dobe aktivne pojizdel tak samozrejme souhlasim

dost vyprav kdyby misto "every man for himself-KOP" se na ty pk otocili, tak by je dost mozna i poklatili

... Vision vs Speech test ...
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Nj Hated sou svině :/
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Miky Mora píše:
před 2-3 roky, kdy tu byl mnohem menší prostor ke hraní (míň dungů) a mnohem mnohem víc jich šlo doběhnout. .
tohle si vzal prosimte kde ? 2-3 roky to tu bylo jine ? a jak prosimte me to pride furt stejne
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

King píše:
Miky Mora píše:
před 2-3 roky, kdy tu byl mnohem menší prostor ke hraní (míň dungů) a mnohem mnohem víc jich šlo doběhnout. .
tohle si vzal prosimte kde ? 2-3 roky to tu bylo jine ? a jak prosimte me to pride furt stejne
No, milánku, to sem vzal z vlastních zkušeností. Kdyby si občas sestoupil z despisových nebes a zašel nějaký low nebo medium dung, tak bys to možná věděl taky.
Myth
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myth »

Miky Mora píše: Ve 3 z nich máte nejlepší lockovací poklad, projít na konec trvá skutečně asi 20-30 minut (dle vlastní zkušenosti) a vám je to furt málo? :shock:
Jasně, 20-30 minut když zabíjím hlídače a sem tam něco vostřejšího. Jenže ty si neuvědomuješ, že já nechci probíhat dungama jak nadopovanej vopičák, ale chci si tam zabít všechno. Kvůli takovým jako ste vy, pak vypadá ice tak, že tam pobíhaj najty-koně snad i za gatou u draka a ve wrongu vytahaný všechno ven/dovnitř. Já si tam narozdíl od tebe chci ty najty-pavouky vyzabíjet, aby mi aspon ten pitomej cob padnul. (pro rejpaly, ve wrongu je mi to celkem jedno jak to vypadá, ale to ice je hrozný)

Devítkový poklady sou samozřejmě krásná věc, ale né vždy tam je a třeba do takovýho ice, kde mi snad nemá šanci nic padnout chodit v milionu lidech (abych to proběhl v přijatelným čase) fakt nebudu.

Takže sry, ale nepřipadám si nenažranej, naopak mi tak připadáš ty. Takže můj návrh pro tebe: přestaň dělat v dungách bordel a já tu přestanu brečet. (až mi budeš lhát do xichtu, že to neděláš, tak ti řeknu, že sem tě na vlastní oči ve wrongu viděl, když si tam nezván dorazil)

ad to jak tu píšou modráci, aby jiní modráci nebrečeli. Pokud bereš za směrodatnej názor týpka, kterej DC byl dvakrát v životě a jen spamuje forum nesmyslama tak jo, strašně se stydím (všichni víme koho myslím. K těm dalším tato poznámka neplatí, vzhledem k tomu, že je neznám a nevím jak je to u nich. I když mám svoje podezření :p )
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

toto je topic o dc. ak chces riesit ice, wrong, alebo to aky uzasny a vzorny pvmkar si a ako ostatny nemaju pravo hovorit o dungoch ktore mas ty tak strasne vela krat nachodene, tak sa obrat na pokec.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Myth
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myth »

Shadowsong píše:toto je topic o dc. ak chces riesit ice, wrong, alebo to aky uzasny a vzorny pvmkar si a ako ostatny nemaju pravo hovorit o dungoch ktore mas ty tak strasne vela krat nachodene, tak sa obrat na pokec.
Uznávám, topic je o jiným dungu. Ale vzhledem k tomu, že sem se o nich nezmiňoval jako první a pořád sme v sekci "Dungeony" tak si myslím, že oproti některým individuím si tenhle lehkej OT dovolit můžu.

Dík za radu, kam se obrátit - taky bych pro tebe jednu měl, ale nechám si ji pro sebe. Můžu tě však uklidnit, žádnej topic nikde zakládat nebudu, protože mi za to už prostě nestojíte, jen sem si to tu tak pročítal a cítíl sem vnitřní potřebu mu to vysvětlit.
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

To Myth: Ale ale, tady zase někdo obviňuje bez důkazů. Je to docela úsměvný, ale myslim, že to co si napsal funguje přesně naopak. Jedinej kdo tam !podle mě! dělá bordel je vystrašený modráček, který se chce co nejrychlejc dostat na konec dungu, aby ho náhodou nepojela PKčka.
Konkrétně k tomu ice, ten dung chodim skoro každý den většinou ve třech lidech. K tomu aby ses tím dungem prokousal tak nějak bez zmatku je opravdu potřeba víc než jen zabit hlídače (nepočítám ony stunnery na najtách). Tzn. zabijeme stunnera, zabijeme i najtu. Několikrát opakuju několikrát jsme s gildou po vás modrých ten neskutečný bordel v podobě lítajících najtmer v dungu uklízeli. Zrovna včera nebo kdy to bylo sem jich tam trackoval 8. Tak mě tady prosím tě neobviňuj z toho, že je to naše práce, když to ani nemůžeš vědět a je to přesně naopak. :shock:
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

aha takze modry mozu za to ze sa ludia v dungu boja pk a preto tam nechavaju ten bordel.Zaujmava teoria ale trochu padnuta na hlavu ne?
Mate radi ptacky?
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

To že se blue bojí PK je jedna věc a to že tam blue nechávají bordel je věc druhá.
Reginald
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Reginald »

Miky Mora píše:To že se blue bojí PK je jedna věc a to že tam blue nechávají bordel je věc druhá.
a přesto ty věci spolu souvisej...nebudu se bát pk->nebudu muset nahánět z 90% čas(pokud teda někam nespěchám)->v klidu si killnu i tu naitu z které může padnout nějaká +5 či jiná věc..
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

to Miky Mora: uz vidím jak dobíháte výpravu (třeba zrovna v tom ice) a zabijíte nighty... :p
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

No takováhle situace skoro nikdy ani nenastává, protože když tam ten stunner je tak vy tam už většinou nejste, takže na to kadíme úplně :).
Ale jinak máš asi pravdu, kdyby se nám respl před nosem, tak bysme to asi zkusili a najtu nejspíš nedávali:).
Na druhou stranu to zase kompenzujem při PvM, to většinou čistíme bordel po ostatních a ty najty zabíjíme :)
Nun
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nun »

Miky Mora píše:...
Ešte že vás máme...
Nago
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nago »

V ruznych topikach tu pk resej to, ze "musej" pouzivat track aby nahlidli do tohohle dungu, protoze preci nebudou vyhazovat denne X cobu jen za zjisteni, ze tam zadny modraci nejsou - OK. Na druhou stranu, modraci co tam vlezou a zjistej, ze tam nekdo trajda pred nima, ten cob vyhodi taky. Je fakt, ze i modraci muzou do delu a tracknout jestli tam nekdo je nebo neni - po presunu mapy ale tohle nebude fungovat. Co takhle ten cob vybirat az v dungu, v nejakym miste, kde by se "vlk nazral a koza zustala cela"?
Anebo, a to uz je asi blbost, by se po vstupu z cobu stal deed, kterej by po janevim minute zmizel, anebo pri kliknuti by vratil hrace na povrch a zmenil se zpet na cob? Ale je fakt, ze to uz je moc velkej hardkor kvuli jednomu dungu...
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Miky Mora píše:
King píše:
Miky Mora píše:
No, milánku, to sem vzal z vlastních zkušeností. Kdyby si občas sestoupil z despisových nebes a zašel nějaký low nebo medium dung, tak bys to možná věděl taky.
ja uz v zadnem despisovem nebi neziju :( a ty male dungy sem pred tema dvema a trema lety chodil taky a i doted sem je chodil obcas takze tak no asi sem byl moc TOP ze me malo kdy pojeli pekacka
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Ardent
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ardent »

Nago píše:V ruznych topikach tu pk resej to, ze "musej" pouzivat track aby nahlidli do tohohle dungu, protoze preci nebudou vyhazovat denne X cobu jen za zjisteni, ze tam zadny modraci nejsou - OK.Co takhle ten cob vybirat az v dungu, v nejakym miste, kde by se "vlk nazral a koza zustala cela"?
..
Pk nikdo nenutí, aby modráky dobíhali -čili řešení, že to nepůjde tracknout a budou muset ten cobík obětovat se mi líbí...

Nevidím jediný důvod proč vracet , vybírat až v dungu nebo tak - je to riziko - chci jí drowy tak prsotě musím počítat s tím, že ten cob vyhodím do lufrtu ať už díky tomu, že je někdo před náma, že nás dobíhaj pk, nebo že cestou nepadne nic a čistě jsme ten dung jen prošli. Je to prostě volba hráčů, že ten cob chtějí objetovat ...
Noobikem navždy :)
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

se divim ze to gm jeste neoznacili za zneuziti herniho nastaveni a nerozdali tresty..

a pokud me pamet neklame, uz se tu delo neco podobnyho - pfka nebo detekt do vedlejsiho dungu, a tresty za to mam takovej dojem nejaky byly..
hemeneks more gadzo vazelina!
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

naopak.. zavedl bych vztupenku v podobe nejakeho itemu v hodnote cobu i do dalsich dungu.. klidne budu za klid "platit"
Odpovědět