nerekl bych.Lucky píše:Mas recht no pk musi prebehnout pulku T2A aby se tam dostali, ale nechapu co je na tom mimo moc a tak hlavne ze post+
"Otravena reka"
Re: "Otravena reka"
tam kludne prefrcim cez cely Brit za PKAcarus píše:nerekl bych.Lucky píše:Mas recht no pk musi prebehnout pulku T2A aby se tam dostali, ale nechapu co je na tom mimo moc a tak hlavne ze post+

Diky... Ono sice si me tty PK tracknou, ale kdyz ke me vlezou, tak ty Gods mirrors spideri jsou tak trochu... ehm... antiPK zamereny ( ja se s nima s wampem taky nekamaradim ) a to by mohlo znamenat, ze by se jim nepovedlo me zabit a mirkove by zabili je... a to by tak bylo co lootit, a God neni moc silnej, pokavad jsem modrej.Deacon Frost píše:Tvopje názory se mi začínají líbitWlern píše:Ja bych jim dal hlidace... Gods mirror spidery ( tak 5 ) a hlidac je nahodne jeden z nich. bylo by to na male plosce a kdyz toto PKcka zvladnou, tak by mohli jit...
A kdyz by si to mmoc nedavali, byl bych tam prvni v hidu a kempil u nich, aby jsem mel jake PKcka lootovat... Ekonomika serveru by se tim mozna hnula a PK guildy by nemeli v cem behat....)
Nene, jen jsem premyslel, jak obratit ekonommiku serveru, ze by se ze stavu " super namamoneny PK " stal " super namamonenej Wlern ", takova pohadka, kterou si rikam na dobrou noc a i kdyz pres toto nemuzu usnout, pocitam sutrovky a ostatni veci, co z PK padaji...

Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
wlerne ja pocitam gpcka jedno gpcko dve gpcka tri gpcka styri gpcka 

Mate radi ptacky?
Stichiku, me to rikat nemusis... kolikrat jsem ti pujcoval, kdyz jsi byl Kamelotan ? A ani to vracet nemusis... Ale mile rad si te lootnuStich píše:wlerne ja pocitam gpcka jedno gpcko dve gpcka tri gpcka styri gpcka

Naprosto...Stich píše:si si isty ze mne? *rozmysla*

Wlern dobrý nápad =D
Ja vim... Driv jsem byl namysleny, ale ted jsem dokonaly...Bury píše:Wlern dobrý nápad =D

Pk gyldy budou mit vzdy vcem behat, packo nosej ten nejlevnejsi sunt.Wlern píše:Ja bych jim dal hlidace... Gods mirror spidery ( tak 5 ) a hlidac je nahodne jeden z nich. bylo by to na male plosce a kdyz toto PKcka zvladnou, tak by mohli jit...
A kdyz by si to mmoc nedavali, byl bych tam prvni v hidu a kempil u nich, aby jsem mel jake PKcka lootovat... Ekonomika serveru by se tim mozna hnula a PK guildy by nemeli v cem behat....)
gyldy mozna, guildy neLonghorn píše:Pk gyldy budou mit vzdy vcem behat, packo nosej ten nejlevnejsi sunt.
Jojo marknute to tam ma primo u vchodu do stok dost PKSeverka píše:tam kludne prefrcim cez cely Brit za PKAcarus píše:nerekl bych.Lucky píše:Mas recht no pk musi prebehnout pulku T2A aby se tam dostali, ale nechapu co je na tom mimo moc a tak hlavne ze post+a kedze mame mark...

a Lucky nevim proc se tu ohanis T2A, kdyz ty jsi zrovna jeden z nich co si tam za pk portne primo na vchod

Aknah píše:
Jojo marknute to tam ma primo u vchodu do stok dost PKpriportovavaji tam jak na bezicim pasu
a Lucky nevim proc se tu ohanis T2A, kdyz ty jsi zrovna jeden z nich co si tam za pk portne primo na vchod
Protože je Robin Hood a Forest Gump v jednom..

- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Ale nebyvalo tomutak zezacatku ... musel isme chodit prez sekund ejdž a stihatelny to nebylo a vpodstate neni ani ted, pokud to clovek nevi dopredu.Aknah píše:Severka píše: Jojo marknute to tam ma primo u vchodu do stok dost PKpriportovavaji tam jak na bezicim pasu
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
kratka cast - nechapu nastaveni magick coinu v rewarde, muzete mi vysvetlit proc zrovna tolik ?
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Jen tak... proc by ne? Asi podobne duvody jak skrvy pro wampiry. Proste jen tak.Nagash píše:kratka cast - nechapu nastaveni magick coinu v rewarde, muzete mi vysvetlit proc zrovna tolik ?

- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Vim, ze me bude dost lidi nenavidet za tento dotaz, ale nemate pocit, ze prilisna probihatelnost tohoto dungu (tezsi cast) znacne degraduje jeho obtiznost?
Ten dung prilis nemusim diky zapastovani a typum monster co tam sou, ale nedavno jsem se tam vydal v takove slabsi sestave, diky cemuz se nam nedarilo probihat a museli sme to zabijet. Bylo to v dane skupine narocne a o nervy a na konci na nas cekal velice hezkej poklad coz bylo super. Nadruhou stranu si rikam ze by stacil trochu schopnejsi prsk a dung se dal probehnout tak jako to delaji vsichni za pul az trictvrte hodky. V takovem pripade si myslim ze byl poklad znacne preboost a zcela neadekvatni pro probihajici grupu. A ted me sezerte.
Ten dung prilis nemusim diky zapastovani a typum monster co tam sou, ale nedavno jsem se tam vydal v takove slabsi sestave, diky cemuz se nam nedarilo probihat a museli sme to zabijet. Bylo to v dane skupine narocne a o nervy a na konci na nas cekal velice hezkej poklad coz bylo super. Nadruhou stranu si rikam ze by stacil trochu schopnejsi prsk a dung se dal probehnout tak jako to delaji vsichni za pul az trictvrte hodky. V takovem pripade si myslim ze byl poklad znacne preboost a zcela neadekvatni pro probihajici grupu. A ted me sezerte.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor Dan píše:Vim, ze me bude dost lidi nenavidet za tento dotaz, ale nemate pocit, ze prilisna probihatelnost tohoto dungu (tezsi cast) znacne degraduje jeho obtiznost?
Toto je přesný přimlouval bych se za to přidat tam více dveří nebo hlídače od dveří hodit někam do poloviny těch velkých místností aby se k nim člověk musel dostat přez všechny ostatní monstra ne jen proběhnout na konec tam zaklamákovat počkat až všechno pomizí popřípadě odejde a zabije jednoho moba a de dál.
Souhlas. Nebylo by naškodu to trochu rozkouskovat. Většina lidí ten dung prostě proběhne.