Uther píše:Lizááááááááááárd za ranga
pal Soulkiller
mag Nait
wamp wizzy ,bobr
war bobr
negr nycte tomb emp ara
clerda snu a erza
bohuzel neznam nikoho starsiho ale prej dobrej prsk v pvp byl nevim meno ale mel sekeru co je v jailu =) myslim GirgIII nebo tak dufam ze to byl prsk =)
od tebe mě to i potěší:D dd
btw: k tomuhle:
Miky Mora píše:
Vretoman píše:Moj osobny rebrik:
War-Shart-a sa mi pacilo ako hral na zaciatku
Taky se mi zdá, že mi to dřív šlo líp jak teď. Za to určitě může nová bezdrátová myš, kterou sem dřív neměl!!!
mi to prostě nedá:)
shh:
lol
shh:
Empair má stejnou židlu jak já
shh:
úplně stejnou
shh:
takže židlou ten skill nebude
aneb věčné hledání ztraceného skillu:D
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;) [Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Jo jeste negriky bych dodal schizofreniky no nevím kdo je vsechno hral ale jeden cas byli vyborny pak bobek a pak zase docela dobry:) No a samozdrejme jeste Voodoo za chaos.
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Uther píše:
bohuzel neznam nikoho starsiho ale prej dobrej prsk v pvp byl nevim meno ale mel sekeru co je v jailu =) myslim GirgIII nebo tak dufam ze to byl prsk =)
Uther píše:
Uther píše:
Nebyl to naaaahodou Boban of lachtan?
Balte vubec netusim jen mi nekdo cca rok z5 rikal o ze naky GirgIII si to hodne dobre klikal ja ho neznal jelikoz sem jeste v te dobe asi neklikal a pokud jo tak v cechu waru max =)