Získat novou krev

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět

Měl by se zvýšit růst všech skillů, převážně tactiky, sw, fenc, archery, taming, alchemy, mining, carto, bs prostě těch nejdůležitějších?

Žádné macrování, posílejte lidi hned s GM skilly do světa
10
9%
Rozhodně ano, zvýšit růst o 200%
6
5%
Rozhodně ano, zvýšit růst o 100%
17
15%
Spíše ano, ale ne všechny skilly, ale jen ty bojové a o 100%gain
15
13%
Je mi to úplně jedno, jsem mamon, všechny postavy mám na max a nové lidi nechci
11
9%
Rozhodně ne, nechat růst tak jak je
45
38%
Rozhodně ne, růst ještě snížit (leze to moc rychle)
13
11%

Celkem hlasů: 117

Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

sprostost mazat majetok....
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Xiin
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xiin »

Dave Lister píše:
Xiin píše:Ohledně těch věcí a skillů, výmazu. Rozhodně bych lidem nemazal jejich skilly, to určitě ne, lidi u toho ztrávily hodně času, natrénováním a já se tu snažím o zvýšení gainu, ne o smazání skillu. Věci, mamon, rare píkačoviny, atd. to ano, to bych určitě promazal, ale skilly určo ne.
tak ted si trochu protirecis, chces nechat lidem skilly, ktery si poctive natrenovali (a ktery ma kazda "hratelna" postava vicemene +/- stejny) ale smazat mamon, kterej si nekteri taky poctive nahrabali (akorat ze majetkem se ty postavy lisej mnohem vic nez skilama, ze ano..). tomu teda nerozumim.. ze by zavist?
Tak závist fakt ani náhodou. Za prvé, já napsal promazat, ne vymazat vše. A za druhé, díky skillům tu bude mamon znovu, ale ekonomice by to rozhodně alespon na chvíli pomohlo. Já neříkám smazat NB věci, jako NBSS, Krabky, skládačky (člověk je upotřebí v dungu) atd. ale nějaký rare musti, rare oblečky (k ničemu) atd. mi přijdou jako naprosté kraviny na machrování na trhu. Závěrem - Skilly nechat, promazat mamon. Povolit dualy viz. víše.
Mallory
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mallory »

Tak jinak a co ti vadi na tech jinejch kravinach co nejsou pouzity v dungu??
barva? nebo ze to nemas? nebo ze za to ten dotycnej dal vic nez jinej za trening 6ti postav? vážíš si tohohle úsilí a času stejně?

vysvetli mi to .... asi sem trochu zabržděnej ale nechapu jakej je v tom rozdíl.
Skládačku nechat a rare musta smazat ??? ano ono totiz kdyby ten must mel napr normalni barvu tak by nestal xxx soch nebo milionu a do dungu by si ho clovek vzal. Takze mu vlastne pak nezbyde nic nez ten trh..
ptam se znovu.. co je na tom spatne?? Automaticky jsou u tebe lidi co maj rare musta a vidis je nekde na trhu tak podle tebe jsou to JEN trhovci?
tobe to kazi nejak hru? pohoršuje tě když ma nekdo neco co ty ne??
nezlob se ale tohle mi příjde totálně uhozený na hlavu..
jo a rare musta nevlastním zadnyho a sem rád ze bys nám nechal aspon ty skládačky :o)
takže podle tebe kdyby se smazli napr Coolovi Ice musta, dbskovi Fire musta , kdo ma ice lamu???? apod. ze by se neco vyřešilo? krome toho a nevim jak tobe by to bylo vuci tem lidem docela svinstvo nemyslis????? co si nechas smazat ty? :o)

nejvic me rozesmalo to "promazat mamon" neuvedomujes si ze ten mamon jak rikas z toho udelali GM...nebejt nenažranejch hráčů co bugovali nb mystiky apod. tu mohlo nb veci a levnejsich byt vice. takze zaprvy je to hlavne vina lidi... za druhy kdyby ty rare musti pribyli v rozumné míře tak by to pomohlo odlivu penez možná vice než loterie...

dualy? .... tak to pak bude teprve saigon....
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Xiin píše: Tak závist fakt ani náhodou. Za prvé, já napsal promazat, ne vymazat vše. A za druhé, díky skillům tu bude mamon znovu, ale ekonomice by to rozhodně alespon na chvíli pomohlo. Já neříkám smazat NB věci, jako NBSS, Krabky, skládačky (člověk je upotřebí v dungu) atd. ale nějaký rare musti, rare oblečky (k ničemu) atd. mi přijdou jako naprosté kraviny na machrování na trhu. Závěrem - Skilly nechat, promazat mamon. Povolit dualy viz. víše.
Chceš mazat věci, které nemáš, protože je nemáš. Nejsem ekonom, ale vysvětli mi, jak by tohle například ekonomice pomohlo? Skládačka do dungu? Aha. Nic jiného než závist mi z toho nevychází.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Ari
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ari »

Prafotr Morava píše:Chceš mazat věci, které nemáš, protože je nemáš. Nejsem ekonom, ale vysvětli mi, jak by tohle například ekonomice pomohlo? Skládačka do dungu? Aha. Nic jiného než závist mi z toho nevychází.
Nahodou ekonomice by to pomohlo tim ze by spousta lidi s xy miliony na ucte prestalo hrat, ptze by prisli o svuj leta stradany mamon, ale jaksi se to kreje s tou touhou po vyssim statusu online :p
Svatý bojovník bez víry
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

Prafotr Morava píše:Chceš mazat věci, které nemáš, protože je nemáš. Nejsem ekonom, ale vysvětli mi, jak by tohle například ekonomice pomohlo? Skládačka do dungu? Aha. Nic jiného než závist mi z toho nevychází.
ja tak trochu ekonom sem, a vychazi mi to samy..

btw jak dlouho tu hrajes Xiine? jen tak pro zajimavost..
hemeneks more gadzo vazelina!
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Já jsem archeokynoekotymolog a vychází mi, že kdyby mi někdo smazal mamon, tak nebudu hrat stejně, jak už nehraju doteďka. Čili +-, nulová změna. Noteda!
Nexios
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Xiin píše:Tak závist fakt ani náhodou. Za prvé, já napsal promazat, ne vymazat vše. A za druhé, díky skillům tu bude mamon znovu, ale ekonomice by to rozhodně alespon na chvíli pomohlo. Já neříkám smazat NB věci, jako NBSS, Krabky, skládačky (člověk je upotřebí v dungu) atd. ale nějaký rare musti, rare oblečky (k ničemu) atd. mi přijdou jako naprosté kraviny na machrování na trhu. Závěrem - Skilly nechat, promazat mamon. Povolit dualy viz. víše.
Nemyslim si ze mazat rare kone a rare oblecky je dobra cesta.Jednak by si tim pomohol akurat tak nie vyssiemu poctu hrajucich hracov ale na 105% nizsiemu.Vies ono kazdy to moze ziskat (je to trosku hc ale skutocne kazdy) a preco im to teda mazat?To by sa ti viac oplatilo zmazat ludom skilly predsa len skilly su len o makre a minimalnej interakcii s okolim.Ale ten majetok vacsinou nadobudnes tak ze hras,dungujes,pvpiis,rozpravas s ludmi cize FUNGUJES>to znamena ze tomu musis venovat viac casu ako skillom.Tak preco ludi o ten cas oberat ze?
Sklb - okrasny clovek
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

ja to nemyslel vazne bolo to skor myslene tak ze videt ten vyraz ked niekomu zmyzne snow must :D
Mate radi ptacky?
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

Johny Matovic píše:
Xiin píše:Tak závist fakt ani náhodou. Za prvé, já napsal promazat, ne vymazat vše. A za druhé, díky skillům tu bude mamon znovu, ale ekonomice by to rozhodně alespon na chvíli pomohlo. Já neříkám smazat NB věci, jako NBSS, Krabky, skládačky (člověk je upotřebí v dungu) atd. ale nějaký rare musti, rare oblečky (k ničemu) atd. mi přijdou jako naprosté kraviny na machrování na trhu. Závěrem - Skilly nechat, promazat mamon. Povolit dualy viz. víše.
Nemyslim si ze mazat rare kone a rare oblecky je dobra cesta.Jednak by si tim pomohol akurat tak nie vyssiemu poctu hrajucich hracov ale na 105% nizsiemu.Vies ono kazdy to moze ziskat (je to trosku hc ale skutocne kazdy) a preco im to teda mazat?To by sa ti viac oplatilo zmazat ludom skilly predsa len skilly su len o makre a minimalnej interakcii s okolim.Ale ten majetok vacsinou nadobudnes tak ze hras,dungujes,pvpiis,rozpravas s ludmi cize FUNGUJES>to znamena ze tomu musis venovat viac casu ako skillom.Tak preco ludi o ten cas oberat ze?
jo jasne ale zase je nefer ked niekto zacne hrat ked server uz ide priklad 3 roky a nema sancu tie rare pikacoviny ziskat kym naskilly zoznamy sa s dungami dalsie rok rok a pol to uz server bez 4,5 roka a vsetky rare pikacoviny su vyzbierane a v securkach....
Mate radi ptacky?
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

server se poupravuje a mění a jedna změna je že už nepadá tolik svítivýho jako dřív no. Nespravedlivé to možná je, ale zas kdo dřív přijde ten dřív mele...

Ty v práci taky máš nástupní plat menší a nemůžeš si vyskakovat, proč ten týpek co tam dělá už 30 let má ten plat v jiných místech...
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Stich píše:jo jasne ale zase je nefer ked niekto zacne hrat ked server uz ide priklad 3 roky a nema sancu tie rare pikacoviny ziskat kym naskilly zoznamy sa s dungami dalsie rok rok a pol to uz server bez 4,5 roka a vsetky rare pikacoviny su vyzbierane a v securkach....
Nema moznost ziskat? Stale si ich moze kupit alebo vydungovat... Sem tam sa v dungoch tie rare koniky atp objavuju
Sklb - okrasny clovek
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

Stich píše:jo jasne ale zase je nefer ked niekto zacne hrat ked server uz ide priklad 3 roky a nema sancu tie rare pikacoviny ziskat kym naskilly zoznamy sa s dungami dalsie rok rok a pol to uz server bez 4,5 roka a vsetky rare pikacoviny su vyzbierane a v securkach....
no podle me je to takhle spravne, ten kdo hraje dyl, ma toho vic za sebou a ma vic rare hovadin.. to je proste prima umera, cim vic casu u toho travis, tim vic mas mamonu
hemeneks more gadzo vazelina!
Mallory
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mallory »

Stich napsal:
jo jasne ale zase je nefer ked niekto zacne hrat ked server uz ide priklad 3 roky a nema sancu tie rare pikacoviny ziskat kym naskilly zoznamy sa s dungami dalsie rok rok a pol to uz server bez 4,5 roka a vsetky rare pikacoviny su vyzbierane a v securkach....

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
1. rare(neznamena to barevna ale vzacna tak si to neplest) vec ti stejne nikdo neproda, nejspis shnije s majitelem :p delate tady jako by se to prodavalo denně na trhu a meli toho ty lidi stovky....
2. plno nb mystiku a resp. nb skully(tusim ze vsechny) jsou linknuty na majitele, nejake rare roby co vim tak taky - tzn. neprodejne !!
ale proc ne... at je to linknuty klidne
3. kazdej jiste vi co je to inflace a proc se porada loterie, jen by ze zvedavosti zajimalo kolik listku se tedka naposledy prodalo :p
Pokud nekdo smaze rare kone zmizi kun a jeho protihodnota kterou by byl nekdo ochotnej nabidnout zustane stale na serveru :o tutiz kdo si mysli ze vymaz pomuze ekonomice je mimo misu...naopak. to by spis pomohlo aby GM obcas nejakyho verejne vydražili a dali do oběhu. Ale k tomu maj urcite duvod a nebudu o tom polemizovat proc to tak je nebo neni a byli by zvyhodněny movitejsi guildy nebo lidi...takze to asi taky neni az tak gut napad. Ale fantazii se meze nekladou co takhle davat do obehu a dražit neco .... nevim zcela noveho, uzitecneho ale draheho? :p odlivu penez by to mohlo prispet. Mohlo by to byt neco pro guildy k využití třeba a nikoli jedincu.

Nemyslis si ze zakladna novejch hracu prijde ze zakladni skoly :p
Ja sem fanda starejch klasik, abandonware stranek a delam UO reklamu tam, nejen na forkach. Par lidi už UO zlakala a hrajou zde.p
Naopak si myslim, ze co se tyka poctu lidi aktivne hrajicich, tak se velice slusne pomalu zase zvysuje.. to zruseni nb dolu byl podle me obrovsky krok na podporu novych hracu.myslim ze to zatim staci :p
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Tak hlavne loterie by mela bejt prave zamerena na tyhle rare veci co nepadaj nebo skoro nepadaj, loterie ve ktery je hlavni cena drat kterej pada kazdou chvili je uplne k prdu ...
Xiin
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xiin »

Wilson píše:Tak hlavne loterie by mela bejt prave zamerena na tyhle rare veci co nepadaj nebo skoro nepadaj, loterie ve ktery je hlavni cena drat kterej pada kazdou chvili je uplne k prdu ...
Příklad? Nová loterie

1.cena - Fire must
2.cena - Snow Must
3.cena - NB BSS
4.cena - NB Bishopka
5.cena - NB Bandana
6.cena - Component String
7.cena - Diavolus Wire, Ore, Log (At to může fíznout)
8.cena - Despice Must
9.cena - Robe of Druids+Fighting+Holines+Craftmanship+Blood
10.cena - 6x Cobweb

Cena lístku 100k

Délka loterie 10 dní
Michaels
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michaels »

imho takova blbost cos to napsal, nb mistiky uz neexistuje hodne let a maji je jen ti co si je udelali v dobe kdy to jeste slo, tak proc davat nb mistiky? a 4-6 kazdy mistik je stejny akorat na char tak nevim proc na 3, das pro maga A NA 5 PRO CRAFTA , TY VECI SOU STEJNE , a i tak proste blbost))
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Michaels píše:imho takova blbost cos to napsal, nb mistiky uz neexistuje hodne let a maji je jen ti co si je udelali v dobe kdy to jeste slo, tak proc davat nb mistiky? a 4-6 kazdy mistik je stejny akorat na char tak nevim proc na 3, das pro maga A NA 5 PRO CRAFTA , TY VECI SOU STEJNE , a i tak proste blbost))
nebo si je nabugovali a prave proto se to pak zrusilo... kdyby nebylo hracu hamiznych ...
Mallory
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mallory »

ty bys byl koukám štědřejší než sportka :o)

1.misto-nb mystik
2. konik v nove barve(rozhodne bych tam nedaval ty stavajici barvy)
3. gm mort
4. bramborova cena - artefakt dle vyberu a plus9 vidle jako bonus :p

listek 200k

doba trvani loterie 3 tydny az mesic at se vybere co nejvic
a dalsi loterie nejdrive za 6 mesicu....
tak nejak bych to videl subjektivne ja :p
nicmene k tematu se to nehodi protoze na novy hrace to nebude mit vliv .p
a stejne je to mimo směr jakym jde politika serveru co se tyka tehle veci. Nicmene bych si par listku koupil :o))))
Mallory
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mallory »

Acarus píše:
Michaels píše:imho takova blbost cos to napsal, nb mistiky uz neexistuje hodne let a maji je jen ti co si je udelali v dobe kdy to jeste slo, tak proc davat nb mistiky? a 4-6 kazdy mistik je stejny akorat na char tak nevim proc na 3, das pro maga A NA 5 PRO CRAFTA , TY VECI SOU STEJNE , a i tak proste blbost))
nebo si je nabugovali a prave proto se to pak zrusilo... kdyby nebylo hracu hamiznych ...
je to tak.... hamižný český ručičky :p ale ty nabugovany mystiky se mazali ne? stejne by me zajimal v čem ten bug spocival... vim ze normalne puvodne byla urcita sance tak sem ho i delal nevim jestli to bylo 20 procent ze se povede nb to uz si nepamatuju.

ke me se jen dostalo zpetne, ze to nekdo prej bugoval ze prisel na moznost jak udelat nb kazdej co delal. ale nikdy o tom nebylo receno vice .p a asi to bylo dobre treba by to nekdo zkousel na neco jiného :pp
Odpovědět