je mi to jasne kachno, Ben uz mi to vysvetloval )Ducky píše:King píše:3-4. Templáři - 15 logů - (29 + 10 ) = 39 bodů
5-6. 1999-20Xx - 15 logů – ( 27 + 8 ) = 35 bodů
templari 15 logu 39 bodu
Gp 15 logu 35 bodu ?
nejake jine pocitani nebo mi muzes objasnit proc maji vic diky predem
to vis )))
II.Guild hry
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Trochu nespravedlive ne ? Ze ze zacatku si lepsi guildy muzou nahrabat max 46 bodu za kolo a ty co nezvaldali a zacnou dungovat treba tedka a budou na prvnim miste, tak za nej dostanou rekneme i o 10 bodu mene ?Perun píše:Jako v I. Guildovních hrách budou neaktivní guildy vylučovány, v současných hrách to bude po 3 kolech ve kterých nedonesou ani jeden log. Tím se sníži i počty bodů, které sou brány podle počtu guild.
Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
Tak po konzultaci body necháme Bude se stále počítat 31 i když bude guild méně.Arim píše:Trochu nespravedlive ne ? Ze ze zacatku si lepsi guildy muzou nahrabat max 46 bodu za kolo a ty co nezvaldali a zacnou dungovat treba tedka a budou na prvnim miste, tak za nej dostanou rekneme i o 10 bodu mene ?Perun píše:Jako v I. Guildovních hrách budou neaktivní guildy vylučovány, v současných hrách to bude po 3 kolech ve kterých nedonesou ani jeden log. Tím se sníži i počty bodů, které sou brány podle počtu guild.
V.I.R.
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele: