Phoenix
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
Názor je takovy ze uz asi tyden nejsem schopen to ani spustit..Lucky píše:Kdo tedy chce vyzkusat, necht cte muj podpis.
stahujete na vlastni nebezpeci, za nasledky nenesu zodpovednost, po stazeni/instalaci/spusteni prosim napiste vas nazor na tohle forum, a velebte Mikeeho :p
http://yfrog.com/0rphoenixuutj
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ja dostal phoenixe primo od mikeeho a ten mi zaboha spustit nesel, dycky pri logovani mi to psalo ze phoenix nebyl detekovan a spadlo to ... nejnovejsi .net framework stahly mam, i mikee rikal ze nevi proc jemu to funguje, a nekterym ostatnim lidem (vcetne me) to proste nefunguje ... Pak mi ale kamos poslal jinou verzi a ta uz mi funguje 

- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
- Bereg Sunrise
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Me se to rozbehlo, ale bohuzel neumim programovat v C ani jinych jazycich, takze tim rozbehem a tim, ze jsem si nahral jedno makro ala styl "Record" Assist jsem skoncil. Vecicka to vypada schopna, jeslti to nepada nejsem proti v jakekoliv at uz plne nebo orezane, tj momentalne jedno, stejne neznam rozdil. Pokud Phoenix povolit, tak rovny podminky pro vsechny. Nekdo si bude msuet sednout a sepsat aspon zakladni navod, jak se v programu pohybovat, pac neverim, ze sou tu vsichni tak inteligentni, aby vsehcno pochopili (treba ja). Momentalne resim zrovna problem jak propojit hotkey s urcitym makrem. Pokud jsou potreba skirpty, tak zverejnit aspon na zakladni veci (kouzleni, prace s potiony, heal, hid...). Nikdo tu po nikom nechce zadny spesl skripty prece. Ja nevim taky jak moc sou skripty potreba, dkyz tu nekdo rika, ze jsou a druhej ze ani tak nejsou (asi ne kdyz jdou ty makra "nahrat"). Spousta lidi o tom programku nic nevi. Treba ja, tak si na to nemuzu ani delat nazor a z toho co tu obcas nekdo udela jako vykrik do tmy, ze s tim jdou jmenvoat zalozky za letu atp. z toho o tom vim porad kulovy. Tim padem ani nechci hlasovat, kdyz se tu vede diskuse mezi par lidma ,ktery s tim umej a pracujou a mezi druhou grupou co o tom jen slysela, nebo to ted cte poprvy.
- Bereg Sunrise
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele: