Mrakoplas píše:no aby ty zmeny enbyli tak zasadni a nedostali se hernim system uplne na jinej shard...
Toho se nemusis bat, neboj

Jako jo, nemuzu nepriznat, ze par veci bych (v hodne dlouhodobe perspektive) docela rad predelal, ale rozhodne ne primarni system fungovani (to znamena skillgainy ziskavane pouzivanim skillu, to jakym zpusobem funguje pocitani damage apod.).
Do ceho bych ale s chuti vrtnul jsou ale treba veci jako veskere scriptove timery (pauzy v lootu popr. nekterych skillech delane scriptove s presnosti +- 1 sekunda mi pijou krev, pritom zrovna ty asi pujde zvladnout krasne na urovni paketu s milisekundovou presnosti a 100x nizsi narocnosti na CPU), dal mi docela pije krev AI potvor, zvlast silnych (ale konkretne to je beh na delsi trat, to na Sphere jinak nejde), pak by se mi treba libilo, kdyby se skillgainy daly nastavovat podle toho za jakych okolnosti skill pouzivas (napr. bleskovani DM by davalo 5x vetsi gain nez sipka self).
Takze ode me se uplne zmeny herniho systemu (popr. wipe) rozhodne nedockas, a myslim ze nikdo jinej kdo by pripadne pomyslel delat patche primo do kodu serveru, popr. psal vlastni (se musim pochlubit, uz mi po 10 vecerech prace funguje lognuti postavy do hry, sice nemuze nic delat ale komunikuje to a bezi to na tolika jadrech kolik jich je k dispozici...

) tady neni.