asi tak, 3-4 piva a du pod stul... pivo proste neWrall Nightmare píše:Ja mam rekord 6 piv. A od ty doby uz pivo nepiju.
?Ideální? sraz :)
-
- Elder Letter
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Na opravdovou zizen je nejlepsi vychlazena cista voda, nebo studenej nesladkej cernej caj.
Kdyz prijdu v lete do hospody a chcipam na vedro, tak si dycky objednam pivo a nez mi ho prinesou tak se jdu napit na hajzl v kohoutku cisty vody.
Kdyz prijdu v lete do hospody a chcipam na vedro, tak si dycky objednam pivo a nez mi ho prinesou tak se jdu napit na hajzl v kohoutku cisty vody.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
no fuj....Inkvizitor Dan píše:Na opravdovou zizen je nejlepsi vychlazena cista voda, nebo studenej nesladkej cernej caj.
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Ja si pivo dam k dobrymu jidlu a v hospode dam tak 2-4 kusy a pak piju rumu s kolou nebo jacka s kolou...
Pivo mi malo kde chutna asi sem rozmazlenej ale v pulce baru ci hospod co navstevuju si to pivo proste nedam protoze mi nechutna.Ted chodim na obedy v Treboni do Plzenky a tam maj pivo snat nejlepsi co sem dky pil a to tam toci gambac a stim ja nejsem obvykle moc kamos :p
Pivo mi malo kde chutna asi sem rozmazlenej ale v pulce baru ci hospod co navstevuju si to pivo proste nedam protoze mi nechutna.Ted chodim na obedy v Treboni do Plzenky a tam maj pivo snat nejlepsi co sem dky pil a to tam toci gambac a stim ja nejsem obvykle moc kamos :p
Správce charity válečníků
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Ja to rikam furt... jeste ze jsem se tam za nima nejel podivat
Ale souhlas, bezna guilda a bezna akce
Treba jako slavna a nezapomenutelna LBA 

Ale souhlas, bezna guilda a bezna akce

U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
ti nechutna prave proto, ze ho vypijes tak malo.. po 6 uz by ti chutnal i ten gambac .)Raynor píše:Ja si pivo dam k dobrymu jidlu a v hospode dam tak 2-4 kusy a pak piju rumu s kolou nebo jacka s kolou...
hemeneks more gadzo vazelina!
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele: