Bordel z Fire
no skoda že to neprošlo cenzurou ale dospelejsi než ty wilsone je každej.... jako to že tu mas 1200 příspěvků a s každým z nich nekoho "zdrbeš" při jeho navrzích nepo podobně tak to nic neukazuje o dospělosti...
a pokud vim lartaxi tak jsi nikomu batoh neukazoval a každej do něj nečumí kolik tam mas itemu...
a pokud vim lartaxi tak jsi nikomu batoh neukazoval a každej do něj nečumí kolik tam mas itemu...
Ikaroscz píše:no skoda že to neprošlo cenzurou ale dospelejsi než ty wilsone je každej.... jako to že tu mas 1200 příspěvků a s každým z nich nekoho "zdrbeš" při jeho navrzích nepo podobně tak to nic neukazuje o dospělosti...
tak proč byl nařčen něklikrát že truchlu vybral, když mu nekontrolujete bágl?
Zamikání truhly je nějaká novinka posledního průchodu- fire jsem byla už několikrát a pokaždé se čas od času objeví někdo kdo si tam truhlu zamče- a taky se objeví někdo kdo mu ji lokne (neříkám vybere).
Cedulka taky není žádná novinka před posledním uzavřením tam byla také.
Noobikem navždy :)
A to je přesně ono. Nikdo nečumí, ale kde kdo ti řekne, že si zloděj. Pokud se tu mám ohánět morálním chováním, tak to mě moc morální nepřipadá. Mimochodem návrh na to, aby mě zabili a podívali se do těla, sem dal 15 minut po incidentu, když mě nazvali zlodějem. Odpovědí bylo, že mě nikdo zabíjet nebude a že sem ostuda VIRu. Kliknout na batoh se neobtěžovali.Ikaroscz píše:no skoda že to neprošlo cenzurou ale dospelejsi než ty wilsone je každej.... jako to že tu mas 1200 příspěvků a s každým z nich nekoho "zdrbeš" při jeho navrzích nepo podobně tak to nic neukazuje o dospělosti...
Celej problem vzniknul proste proto ze sme tam nabehli jako parta a vedeli sme ze co si kdo do truhly da tam mu tam zustane resp je to pro posileni party..jen pro obraz i ted je ve fire jeden clovek z viru a zbytek je nase vyprava...(cca 12 lidi)...jako podle mne je to cele nejake nafoukle... nic duleziteho nezmyzelo a hlavne mne serou lidi co ani nevedi jak fire vypada a honi si tady prispevky a prebiraji diskuzi ktera se jich netyka...
A proc bychom to delali? Pobral si veci den predtim. Vcera jsi to nestihl, protoze jsem bednu zamkl drive nez se ti to povedlo.Lartax píše:A to je přesně ono. Nikdo nečumí, ale kde kdo ti řekne, že si zloděj. Pokud se tu mám ohánět morálním chováním, tak to mě moc morální nepřipadá. Mimochodem návrh na to, aby mě zabili a podívali se do těla, sem dal 15 minut po incidentu, když mě nazvali zlodějem. Odpovědí bylo, že mě nikdo zabíjet nebude a že sem ostuda VIRu. Kliknout na batoh se neobtěžovali.Ikaroscz píše:no skoda že to neprošlo cenzurou ale dospelejsi než ty wilsone je každej.... jako to že tu mas 1200 příspěvků a s každým z nich nekoho "zdrbeš" při jeho navrzích nepo podobně tak to nic neukazuje o dospělosti...
A pro ty s IQ mensim nez 10... Ze nam nekdo vypaci bednu a neco z ni vezme se pocitalo. Ale ne ze to udela nekdo komu chvili predtim pomuzete. O tohle nam slo. O jeho chovani. Uz nevim jak vam to mam napsat. Melete porad dokola stejne veci, ktere tu neresime. pokud to nepochopite ani ted, bezte prosim Wilsonovi pomoci s ukoly a vyzkousejte ho z basnicky.
Fire je o tom aby kdokoliv prijde mel moznost za pomoci ostatnich si tam zahrat v tom se to lisi od normalniho dungu. To ze tam prijde Amontka a najdnou je vsechno jinak je asi spatne, nemyslis ? Kdyz to takhle fungovalo nekolik let.Pheme píše:.....
Kdyz uz tu do vseho kopes, muzes mi tu rict kolikrat si sel fire bez zamceny bednicky ? Ja jen ze hned jak se ta novota zavedla sem na ni reagoval. Tak me zajima jestli to pred zamykanim byl takovej problem, nez kdyz to zavedla Amontka a ty si se hned pridal. Ono je jednoduchy rict neni bednicka nebudu tam, ale necham si tam jednu postavu a tou budu bednicu cistit aby v ni nahodou nic nebylo...Zorg píše:.....
Nejde o to kolik lidi ze ktery guildy je ve fire jde o to ze ta bedna je pro vsechny a proto se zamykat nebude. O nic jinyho mi neslo.Leah píše:.....
Oni pánové už asi zapoměli (nebo to ani neví) jak vypadalo starý fire, kdy vampíci mohli na green a krystal byl u laborky (pro vampíky), PKčka mohla jezdit výpravy i ve fire a luxus jako bedna prostě nebyl a každej v tom fire ty 3 postavy (2 nosiče) mít musel....... Normálně bych vám to zrušil všechno nechal vás několikrát pojezdit po 10 denním hárvu PKčkama, smazal bednu to by vás hned méně obtěžovalo nějaké odemčené bedny, která vlastně nemá být zamčená
30.05.2004 18:36 Apofis da15ea --E Podpora PK ve Fire, navíc přímo před zraky The Firsta. Kdo chce být PK, nechť PK je - 15 killů, ale až poté co si odpracuje 1000 logů v jailu za porušení pravidel
07.05.2004 13:09 Joshua Sinclair 652b91 - Napomahani PK ve Fire, 15 kills.
29.10.2003 17:29 Haniball 69f901 - Napomáhání PK ve Fire. 15 kills.
14.04.2003 22:42 Azrael 12dc05 - Podpora a financování PK ve Fire. Nastaveno 15 killů
14.04.2003 22:42 Azrael 12dc05 - Podpora a financování PK ve Fire. Nastaveno 15 killů
Neříkám, že to nebylo postihováno, ale dřív ty lidi ty koule na to měli. Krom toho v prvopočátcích fire mám ten dojem že zákaz PvP ve fire nebyl......Redd píše:30.05.2004 18:36 Apofis da15ea --E Podpora PK ve Fire, navíc přímo před zraky The Firsta. Kdo chce být PK, nechť PK je - 15 killů, ale až poté co si odpracuje 1000 logů v jailu za porušení pravidel
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
V té verzi Fire toho bylo víc, třeba green byl v Serpent's a šel tam mark, a do Fire šli v ruce pronést věci.Perseus píše:Oni pánové už asi zapoměli (nebo to ani neví) jak vypadalo starý fire, kdy vampíci mohli na green a krystal byl u laborky (pro vampíky), PKčka mohla jezdit výpravy i ve fire a luxus jako bedna prostě nebyl a každej v tom fire ty 3 postavy (2 nosiče) mít musel....... Normálně bych vám to zrušil všechno nechal vás několikrát pojezdit po 10 denním hárvu PKčkama, smazal bednu to by vás hned méně obtěžovalo nějaké odemčené bedny, která vlastně nemá být zamčená
Autor této verze Fire, kdy si člověk měl původně všechno získat od píky má vzpomínku na začátku dungu u fontány.
Fire ještě předtím bylo jako normální choditelný dung plný fire elemů.
Co se týče tématu, tak bych zamykání beden klidně povolil, stejně jednou za měsíc projde smrt a vše se smaže. A když už se lidi u toho hádají, tak mají aspoň možnost si na sebe udělat názor.
Což je teď už jedno, protože je to finíto jinak.
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
(po tomhle postu sem to uz dal necetl)None píše:Tak Gmkum si nikdo nestezoval gmko chodi do fire casto a uz minulej mesic sem vam tam dal cedulku s tim ze sem si myslel ze vas to trkne a netrklo. Tak ze sem tam dnes lognul a zase zamceno... tak sem pridal dalsi cedulku. Proste ta bedna neni banka a nebude se v ni nic zamykat nikdy se to nedelalo (pokud pominu pradavny fire) a delat se to nebude.
Edit: A vite co mam napad, az tu zase nekdo bude psat o suportu a neda zadnej dukaz dam mu 1k logu.
prosimte muzes mi vysvetlit tvoji logiku o tom ze si tam nekdo nemuze vytvorit truhlu a zamknout si ji ? i kdyz mas asi radsi misto jedny truhlicky 5 dalsich postav jen na odkladani veci... fakt jako tvoji logiku co se tyce tohodle problemu nechapu a jinak me osobne je fuk jestli tam budu mit vic postav na odkladani bo tam bude bedynka jen nechapu proc to zakazujes