Tak at to zustaneDave Lister píše: tim sem chtel jen rict ze prazak se nenecha urazit kvuli tomu jak mluvi.. ja jinak nic proti moravakum nemam .)

Naprosto nezalezi koho srovnavam. Jen jsem chtel upozornit na to, ze tak jak nekteri ubozaci pohrdaji Slovaky (Cikany nebo kymkoliv jinym), tak jini ubozaci pohrdaji nekym jinym.Dexxter píše:...
Pokud studujes vejsku na slovensku a ses cech tak se s tebou nikdo nesere musis mluvit slovensky a kdyz nerozumis tak je to tvuj problem... Kdyz slovak studuje v cechach tak dost casto muze odevzdavat prace ve slovenctine, na cvicenich mluvi slovensky a kdyz mu cesi nrozumi tak se tvari ze je to jejicj problemMrak píše:hunter ked uz sem davas tie http://www.youtube.com/watch?v=vNFcB-0Q ... re=related sa pozri na to co dokazu tvoji spoluobcania.
Movalis ako mozes porovnavat vztahy CZ -> SK, s SK -> Madar ?
Poznas ty vobce historiu ? Vies vobec co sa dialo za Rakusko Uhorska ?
Vies co sa deje teraz ? Ja som este vazne nevidel aby nejaka slovenska extremisticka skupina napochodovala na Madarske uzemie a vyhlasovala ze slovaci su tam utlacany.
Okrem toho par prikladov:
Je slovenska skola v madarsku, deti sa ucia po madarsky, setky knihy su v madarncine a nikomu to nevadi.
Je madarska skola na slovensku a madari chcu aby knihy boli v madarcine a deti sa ucili po madarsky. A ked sa obajiv aspon 1 politik ktory je hrdy na to ze je slovak, a tvrdo bojuje proti madarom, tak su vsetci prekvapeny.
Okrem toho 80% madarov si mysli ze Slovensko je ich zem a malo by byt sucastou ich krajiny... a to by som este mohol pokracovat daleje
To ze priclenili sudety ke 3. risi byla taky aktivita politiku a ne obcanu... myslim ze argument ze tu stejne zije hodne nemcu byl stejnej jak u vas akorat ze s madarama(jestli ne tak nekamenovat)Castian píše: ....
To, ze chceli priclenit zitny ostrov k madarsku je taktiez aktivita politikov a nie madarov(obcanov madarska).
Jenze naroky sudetskych nemcu je pouhy populismus, ja teda jeste neslysel aby polsko vracelo 1/3 sveho uzemi kterou nemecku zabralo v ramci valecnych reparaci.Kaj píše:Na stranu druhou, titíž lidé, kteří se tváří jako jsou v tomhle děsně nad věcí začnou zděšením omdlévat jakmile se začne na téma "nároky sudetských němců".Takže asi tak.
Taky pokud je mi známo nikdo nemluví o návratu území - o připojování sudet k Říši hádám nesní ani ti nejradikálnější sudeťáci. Na pěkné šťouchnutí do českého nacionalismu stačí bohatě, aby se člověk rozhovořil o "omluvě pro vyhnané němce" (šmarja já napsal vyhnané?! myslel jsem odsunuté samozřejmě .... :p) nedejbože aby začínal s finančními/majetkovými náhradami apod. A lisabon je taky zhouba protože nám na jeho základě Němci seberou pohraničí. Nedávno na toto téma zrovna hovořil pan Tlustý v PS. Nebo se na to můžeme zeptat našeho pana prezidenta.Byotch píše: Jenze naroky sudetskych nemcu je pouhy populismus, ja teda jeste neslysel aby polsko vracelo 1/3 sveho uzemi kterou nemecku zabralo v ramci valecnych reparaci.
On se totiz vzdycky najde nejak blb co si privaze zelenej ctyrlistek misto kravaty a zacne hulakat kolem sebe. A ovecky jen pritakavaji a pritakavaji a pritakavaji.
Pheme
Tak ono tyhle nadavky pres monitor na ne muzes tezko nejak reagovat a jen se te zeptam, rekl bys nekdy jako slovak nadavku madarskemu hraci tak, ze urazis jeho narodnost?
Stale na tom trvas?Mrak
to Pheme: Nie nenapisem. Nastastie som aspon tolko inteligentny ze nesudim cloveka podla narodnosti ale podla toho ako sa chova.