Narodnostni urazky

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Joe
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joe »

Dave Lister píše: tim sem chtel jen rict ze prazak se nenecha urazit kvuli tomu jak mluvi.. ja jinak nic proti moravakum nemam .)
Tak at to zustane :D
Joe - hodný craftik, se zlym kladivkem.
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Jezis marja tak se nato proste povznes a mysli si sve....
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Mraku nebud vztahovacny. Podle jednotlice nemuzes soudit skupinu.

Vztahy Slovak => Madar nebo Slovak => Cikan mi prijdou uplne stejneho razeni jako Cech => Slovak nebo Cech => Polak. Proste nejhorsi je srazka s blbcem. Ale rozhodne bych tu z toho nedelal kovbojku, pokud mam alespon trochu rozumu, tak toho chudaka polituju, ze to nema v hlave vporadku a v klidu odchazim.
Bez podpisu
Dexxter
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dexxter »

nechapem ta ako mozes zrovnavat slovak - cigan s cech - slovak :D ty si dobry sefe, vidim ze do toho hlboko vidis... este ze vy cesi mate tak radi ciganov
[i]"V boji s holi sme vyrovnanymi souperi, ale jeho litajici kung-fu je lepsi nez moje"[/i]
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

Dexxter píše:nechapem ta ako mozes zrovnavat slovak - cigan s cech - slovak :D ty si dobry sefe, vidim ze do toho hlboko vidis... este ze vy cesi mate tak radi ciganov
a jakej je v tom prosimte rozdil?
hemeneks more gadzo vazelina!
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Telefonát. A ještě jeden.

Jo, a klid. A smích.
Nexios
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Dexxter píše:...
Naprosto nezalezi koho srovnavam. Jen jsem chtel upozornit na to, ze tak jak nekteri ubozaci pohrdaji Slovaky (Cikany nebo kymkoliv jinym), tak jini ubozaci pohrdaji nekym jinym.

Kdyz budu konkretni, tak Slovak se tu rozciluje, ze je hanobena jeho narodnost Cechem a odsuzuje vsechny a pritom jiny Slovak dela naprosto to stejne s Madarskou mensinou na Slovensku nebo s Cikanem. Takze znovu rikam, ze nejde soudit skupinu ale vzdy jen jednotlivce a ze rozumny, inteligentni clovek na takove urazky vetsinou nereaguje, protoze idiotovi to stejne nevysvetli.
Bez podpisu
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Dexxter píše:nechapem ta ako mozes zrovnavat slovak - cigan s cech - slovak :D ty si dobry sefe, vidim ze do toho hlboko vidis... este ze vy cesi mate tak radi ciganov
nie len cigan ale aj madar!!!
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Když už jsme u toho Seznam, najdu tam, co neznám.
Mrak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Mrak »

hunter ked uz sem davas tie http://www.youtube.com/watch?v=vNFcB-0Q ... re=related sa pozri na to co dokazu tvoji spoluobcania.

Movalis ako mozes porovnavat vztahy CZ -> SK, s SK -> Madar ?

Poznas ty vobce historiu ? Vies vobec co sa dialo za Rakusko Uhorska ?
Vies co sa deje teraz ? Ja som este vazne nevidel aby nejaka slovenska extremisticka skupina napochodovala na Madarske uzemie a vyhlasovala ze slovaci su tam utlacany.

Okrem toho par prikladov:

Je slovenska skola v madarsku, deti sa ucia po madarsky, setky knihy su v madarncine a nikomu to nevadi.

Je madarska skola na slovensku a madari chcu aby knihy boli v madarcine a deti sa ucili po madarsky. A ked sa obajiv aspon 1 politik ktory je hrdy na to ze je slovak, a tvrdo bojuje proti madarom, tak su vsetci prekvapeny.

Okrem toho 80% madarov si mysli ze Slovensko je ich zem a malo by byt sucastou ich krajiny... a to by som este mohol pokracovat daleje
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
- Gandhi
Enquea
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enquea »

Mrak píše:hunter ked uz sem davas tie http://www.youtube.com/watch?v=vNFcB-0Q ... re=related sa pozri na to co dokazu tvoji spoluobcania.

Movalis ako mozes porovnavat vztahy CZ -> SK, s SK -> Madar ?

Poznas ty vobce historiu ? Vies vobec co sa dialo za Rakusko Uhorska ?
Vies co sa deje teraz ? Ja som este vazne nevidel aby nejaka slovenska extremisticka skupina napochodovala na Madarske uzemie a vyhlasovala ze slovaci su tam utlacany.

Okrem toho par prikladov:

Je slovenska skola v madarsku, deti sa ucia po madarsky, setky knihy su v madarncine a nikomu to nevadi.

Je madarska skola na slovensku a madari chcu aby knihy boli v madarcine a deti sa ucili po madarsky. A ked sa obajiv aspon 1 politik ktory je hrdy na to ze je slovak, a tvrdo bojuje proti madarom, tak su vsetci prekvapeny.

Okrem toho 80% madarov si mysli ze Slovensko je ich zem a malo by byt sucastou ich krajiny... a to by som este mohol pokracovat daleje
Pokud studujes vejsku na slovensku a ses cech tak se s tebou nikdo nesere musis mluvit slovensky a kdyz nerozumis tak je to tvuj problem... Kdyz slovak studuje v cechach tak dost casto muze odevzdavat prace ve slovenctine, na cvicenich mluvi slovensky a kdyz mu cesi nrozumi tak se tvari ze je to jejicj problem ;)
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...

Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Mraku, Mraku, ty seš hochu snad fakt úplně v pkoncích. Nedá se to snad napsat jinak. Každýmu tady jsou ty věci co tu řešíš úplně jedno, protože to je akorát sranda. Už mi připomínáš jednu holku po odvyprávění jednoho vtipu o homosexuálech. Všichni ostatní se začli smát (včetně jednoho kamaráda co je gay) a ona naprosto vážně zahalekala něco ve smyslu: "co máš jako proti homosexuálům ty jeden nesnášenlivý, pojdme to řešit!!!!!!"

Ty linky jsem postnul proto, protože jestli mě něco vždycky zaručeně dokáže rozesmát, tak to je rozčílenej a nadávající slovák (a rozčílenej Mrak). Protože prostě slovenština je na tenhle typ mluvy snad stvořená. Je to dokonce (možná) ještě o něco lepší, než slovensky švitořící šikovná slečna .. a to už je teda co říct, protože to je u mě nějaká meta ^^

Já mám půlku rodiny na Slovensku chlapče. Strávil jsem tam určitě polovinu lét když jsem byl malej a kamarádů slováků mám (z toho jak tě tak čtu) asi možná víc než ty ;P Ale klidně pokračuj viď ..

Btw - důvody jsou v té tvojí historicko-vztahové problematice naprosto irelevantní. Historii znám, co se na Slovensku děje vím. Ale psát o tom, že jako Čech nesmí napsat půl slova na adresu Slovenska, zato Slovák může sjíždět Maďary jak Herminátor kopce v Naganu .. to snad né, že né? Just .. take it easy.
  • Mt 7, 3-5
    Proč tedy vidíš třísku v oku svého bratra, ale trámu ve svém oku si nevšímáš?
    A jak můžeš říci svému bratru: 'Nech mě, ať ti vytáhnu z oka třísku,' a hle, ve tvém oku je trám!
    Pokrytče, vytáhni nejdříve trám ze svého oka a tehdy prohlédneš, abys vytáhl třísku z oka svého bratra.
Naposledy upravil(a) Hunter dne 09.03.2009 13:19:37, celkem upraveno 1 x.
Nexios
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

On si stejne na protest zalozi dalsi asi 50ty topik:p
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

ja len tak konkratnejsie k tym slovensko madarskym vztahom o ktorych hovori mrak:p

To, ze u nas sa v mestach kde je urcita cast populacie madarska sa vyucuje aj v ich materinskom jazyku je vec dana legislativou slovenskej republiky. To, ze v madarsku je toto iba velmi obmedzene je vec nasich politikov ktori su neschopni taketo veci presadit a riesit.

Nie je pravda, ze viac ako 80% madarov si mysli, ze slovensko im patri... drviva vecsina z nich ma slovensko na haku az ked vznikne konkretny konflikt je velka cast aktivistov velkymi nacionalistami.

To, ze chceli priclenit zitny ostrov k madarsku je taktiez aktivita politikov a nie madarov(obcanov madarska).
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Enquea
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enquea »

Castian píše: ....
To, ze chceli priclenit zitny ostrov k madarsku je taktiez aktivita politikov a nie madarov(obcanov madarska).
To ze priclenili sudety ke 3. risi byla taky aktivita politiku a ne obcanu... myslim ze argument ze tu stejne zije hodne nemcu byl stejnej jak u vas akorat ze s madarama(jestli ne tak nekamenovat)
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...

Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

v podstate je jedno o co islo, hlavne, ze mali dovod(zamienku) a skusali co z toho vybombit.
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

No můžeme konstatovat, že Slovensko-Maďarské vztahy nejsou dobré.

Na jednu stranu se můžeme v klidu nsšeho národnostně homogeního státu usmívat nad Maďarsko-Slovenskými vyhrocenými (často absurdními) přestřelkami. Na stranu druhou, titíž lidé, kteří se tváří jako jsou v tomhle děsně nad věcí začnou zděšením omdlévat jakmile se začne na téma "nároky sudetských němců". :roll: Takže asi tak.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Kaj píše:Na stranu druhou, titíž lidé, kteří se tváří jako jsou v tomhle děsně nad věcí začnou zděšením omdlévat jakmile se začne na téma "nároky sudetských němců". :roll: Takže asi tak.
Jenze naroky sudetskych nemcu je pouhy populismus, ja teda jeste neslysel aby polsko vracelo 1/3 sveho uzemi kterou nemecku zabralo v ramci valecnych reparaci.
On se totiz vzdycky najde nejak blb co si privaze zelenej ctyrlistek misto kravaty a zacne hulakat kolem sebe. A ovecky jen pritakavaji a pritakavaji a pritakavaji.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Byotch píše: Jenze naroky sudetskych nemcu je pouhy populismus, ja teda jeste neslysel aby polsko vracelo 1/3 sveho uzemi kterou nemecku zabralo v ramci valecnych reparaci.
On se totiz vzdycky najde nejak blb co si privaze zelenej ctyrlistek misto kravaty a zacne hulakat kolem sebe. A ovecky jen pritakavaji a pritakavaji a pritakavaji.
Taky pokud je mi známo nikdo nemluví o návratu území - o připojování sudet k Říši hádám nesní ani ti nejradikálnější sudeťáci. Na pěkné šťouchnutí do českého nacionalismu stačí bohatě, aby se člověk rozhovořil o "omluvě pro vyhnané němce" (šmarja já napsal vyhnané?! myslel jsem odsunuté samozřejmě .... :p) nedejbože aby začínal s finančními/majetkovými náhradami apod. A lisabon je taky zhouba protože nám na jeho základě Němci seberou pohraničí. Nedávno na toto téma zrovna hovořil pan Tlustý v PS. Nebo se na to můžeme zeptat našeho pana prezidenta.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Pheme
Tak ono tyhle nadavky pres monitor na ne muzes tezko nejak reagovat a jen se te zeptam, rekl bys nekdy jako slovak nadavku madarskemu hraci tak, ze urazis jeho narodnost?
Mrak
to Pheme: Nie nenapisem. Nastastie som aspon tolko inteligentny ze nesudim cloveka podla narodnosti ale podla toho ako sa chova.
Stale na tom trvas?
Odpovědět