Sny o equipu do Despu
když sem chodil dřív despi tak jsem tam tahal hlavně kamenky takže mě equip vyšel ohodně dráž
vcelku
invul kombo-1M
holineska-sw-200K
holineska-fc-200K
+9 maul-200K
+9 wm-200K
+20 spider implorer-400K(ice vik-200-250K a +9 150-200K)
misterious dusk-450K
wf of lightingshield-350K
kamenka když není fame-moonrey/sunrey kladívko-250K
+9-heater-200K
spotřebák- gh gs tmr tr gc-300 kusů-100K
mrtě klamáku-100K
svitky in mani,ress,ress hulka-150-200K
záložní jezdítka(5)+první na kterým chcípnu většinou must:D 150K
no fame štít-mystic na pala(ress)-poslední recept mě vyšel asi na 250K+-
+věci který sem zapoměl 100K jako rr grr boostící rybky pack, pračku prostě blbosti náhradní bandy v packu atd atd
já to asi moc hrotím ale normální hráč muže mít equip za 500K a bohatě si s tím vystačí ikdyž se mistí 3hodin plahočení v despu plahočej s medium equipem 6 hodinek..
vcelku top hráče co něco hraje vyjde top equip na 4,1 milionu gp
nehldě na to že pulka mágů co chodí aktivně despi ara emp kapr berou do dungu třeba za mágy ada robku za negra ancestralk kombo s ada buckem popřípadně za warra kipr mino kompbo vyjde equip ještě dráž v těhle věcech se těžko chcípá ale celkově equip v topmku tě vyjde klidně i na 20M:D docela funny
vcelku
invul kombo-1M
holineska-sw-200K
holineska-fc-200K
+9 maul-200K
+9 wm-200K
+20 spider implorer-400K(ice vik-200-250K a +9 150-200K)
misterious dusk-450K
wf of lightingshield-350K
kamenka když není fame-moonrey/sunrey kladívko-250K
+9-heater-200K
spotřebák- gh gs tmr tr gc-300 kusů-100K
mrtě klamáku-100K
svitky in mani,ress,ress hulka-150-200K
záložní jezdítka(5)+první na kterým chcípnu většinou must:D 150K
no fame štít-mystic na pala(ress)-poslední recept mě vyšel asi na 250K+-
+věci který sem zapoměl 100K jako rr grr boostící rybky pack, pračku prostě blbosti náhradní bandy v packu atd atd
já to asi moc hrotím ale normální hráč muže mít equip za 500K a bohatě si s tím vystačí ikdyž se mistí 3hodin plahočení v despu plahočej s medium equipem 6 hodinek..
vcelku top hráče co něco hraje vyjde top equip na 4,1 milionu gp
nehldě na to že pulka mágů co chodí aktivně despi ara emp kapr berou do dungu třeba za mágy ada robku za negra ancestralk kombo s ada buckem popřípadně za warra kipr mino kompbo vyjde equip ještě dráž v těhle věcech se těžko chcípá ale celkově equip v topmku tě vyjde klidně i na 20M:D docela funny
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
No jo, to jsou mi zas počty. Já si vzit za wara klamáků za 100k, tak abych se jich zbavil, tak je odhazuju ještě asi tak měsíc po tom dungu někde před barákem 24/7afk makrem.
Dvě cobovky, no to je jasný. Nebo radši tři. RRka a pračky za 100k, dobře no, zaokrouhleno asi tak o 80k nahoru. Flašky po 300 propiju asi tak 3 Despy a to jsem za wara v jednom kuse přepitej a overflašknutej. Myst dusk, to mě dycky pije krev, když ruzný chary před náskokem vyžadujou/kouzlej sumy a pět minut se boostěj - popřípadě se boostěj rovnou místo hraní - tuhle v Destu, když do lidí flusnula flame wyrma (či jak se ten draq jmenuje) - a cler si zrovna v tom okamžiku fakt nutně musel kouzlit sumy a overhpčkovat se .. no to jsem fakt rostl. Musta za 150k, to je clearly nutnej equip, bez toho by se do Despu jít asi ani nedalo, to je jasný každýmu (ale ne, já ten ftip chápu, že). Nofame zbraň jsem přestal potřebovat nosit asi v roce 2005, kdy se naposledy v dungách skutečně chcípalo, ale tak dobře no - taky je taham, i když je nepouživám. To samý nofame štíty, dva nosim leda tak v případě, že v ruce držim Knight's. Invul kombo naštěstí nevím co je - každopadně v době komb se +armory do dungu netahaly. O tom, že si teď nikdo nemůže bejt jistej o jaký době píšeš, protože komba jsou na tvůj post a ceny moc starý a například Spider impaler zase moc novej, radši nebudu ani psát. Nějak jsem s v tom dějinopisu časově ztratil. Nic hele ..
.. pokračujte v diskuzi. Pe4ce br0tha.
Dvě cobovky, no to je jasný. Nebo radši tři. RRka a pračky za 100k, dobře no, zaokrouhleno asi tak o 80k nahoru. Flašky po 300 propiju asi tak 3 Despy a to jsem za wara v jednom kuse přepitej a overflašknutej. Myst dusk, to mě dycky pije krev, když ruzný chary před náskokem vyžadujou/kouzlej sumy a pět minut se boostěj - popřípadě se boostěj rovnou místo hraní - tuhle v Destu, když do lidí flusnula flame wyrma (či jak se ten draq jmenuje) - a cler si zrovna v tom okamžiku fakt nutně musel kouzlit sumy a overhpčkovat se .. no to jsem fakt rostl. Musta za 150k, to je clearly nutnej equip, bez toho by se do Despu jít asi ani nedalo, to je jasný každýmu (ale ne, já ten ftip chápu, že). Nofame zbraň jsem přestal potřebovat nosit asi v roce 2005, kdy se naposledy v dungách skutečně chcípalo, ale tak dobře no - taky je taham, i když je nepouživám. To samý nofame štíty, dva nosim leda tak v případě, že v ruce držim Knight's. Invul kombo naštěstí nevím co je - každopadně v době komb se +armory do dungu netahaly. O tom, že si teď nikdo nemůže bejt jistej o jaký době píšeš, protože komba jsou na tvůj post a ceny moc starý a například Spider impaler zase moc novej, radši nebudu ani psát. Nějak jsem s v tom dějinopisu časově ztratil. Nic hele ..
.. pokračujte v diskuzi. Pe4ce br0tha.
Naposledy upravil(a) Hunter dne 02.04.2009 15:03:34, celkem upraveno 1 x.
Nexios
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Morlith
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
huntahu, bravo
dlho som sa tak nepobavil an psote + odpovedi
btw zodiaku preco nosis ekvip aj svojim lamackym kamosom co na neho nemaju ? :p
ps.: to ze nekto nosi furt topko je jeho problem, to ze ho ma, neznamena ze by t bez neho nedosiel (spominany ara abo kapr vedia hrat aj bez neho si predstav) + tie casy... kecy, na dobry dmg ti rly staci +9tka (jo na ked mas malo fejm tak su tu i +7vis?)... a ked sa zpozdis 5 minut tak len to preto ze to mag lamacky zazdil a musi to prezdit inak...

btw zodiaku preco nosis ekvip aj svojim lamackym kamosom co na neho nemaju ? :p
ps.: to ze nekto nosi furt topko je jeho problem, to ze ho ma, neznamena ze by t bez neho nedosiel (spominany ara abo kapr vedia hrat aj bez neho si predstav) + tie casy... kecy, na dobry dmg ti rly staci +9tka (jo na ked mas malo fejm tak su tu i +7vis?)... a ked sa zpozdis 5 minut tak len to preto ze to mag lamacky zazdil a musi to prezdit inak...
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Sleduju ze nedostatek cilu hry na dp je kompenzovan snahou co nejvic se priblizit ekvipum empu aru kapru. Ale nechapu teda jak se o tom muzete vubec snazit. Prece vase bohy nemuzete nikdy dohnat.
Co se tyce tech poctu o ekvipu, tak to vidim, ze bez ekvipu za cenu aspon topka. Tak si ten desp 4 za 2 hodiny 23minut a 16 sekund proste nedas a to uz je problem..
Co se tyce tech poctu o ekvipu, tak to vidim, ze bez ekvipu za cenu aspon topka. Tak si ten desp 4 za 2 hodiny 23minut a 16 sekund proste nedas a to uz je problem..
kad s krvi 0,2k
kad s gs 5k
para svitky 0,5k
bandage 1k
horizit 1krumpac
50 lahvi 0,1k
klamaki 4,5k
ryby 1k
regy 10k
tmr tr gc flasky 0,5k
0 + 0 jezditek (summ kun) 0,015k
2 rr 10k
tak proto nikdo nechce vampy, nemaj sanci mit u sebe equip za 4m aby byli dostatecne top
pvm je srs bsnis
kad s gs 5k
para svitky 0,5k
bandage 1k
horizit 1krumpac
50 lahvi 0,1k
klamaki 4,5k
ryby 1k
regy 10k
tmr tr gc flasky 0,5k
0 + 0 jezditek (summ kun) 0,015k
2 rr 10k
tak proto nikdo nechce vampy, nemaj sanci mit u sebe equip za 4m aby byli dostatecne top
pvm je srs bsnis
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Legend Of Pain
- Pencil Master