Vánoční stromky

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Re: Vánoční stromky

Příspěvek od Raziel »

ono to má dvě části ? :( tak to asi nestihnu :(
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

erunno píše:
Severka píše:
Ocroc píše:11 úkolů za 16 dní...
Mne dava 1. cast Stromek - 0/7, takze za 7 dni mam 7/7
a potom 2. cast Ozdoby - 0/7, tak ak sa neco nestane, tiez mam za 7 dni 7/7 a hotovo, tak asi 14 dni :)
Jestli Ocroca chápu dobře tak to zkrátil o 3dny. Ovšem asi to není upravené uplně scriptově, třeba je tam zapomenutý údaj u počtu Questíku 2části takže je možné že po 4questíku je konec. :) Což by bylo samozřejmě pozitivní. Nechte se překvapit, dneska bych měl jestli to chápu dobře plnit poslední úkol tak vám dám vědět.
udaj sa ti doplni ked to prvy krat prejdes :) Kazdopadne po prvom prejdeni druhej casti z 0/7 na 2/7, takze naozaj len 11 dni :)
Athi
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Athi »

Já si dovoluji se opět připomenout s těmi dungbody ;) A stromeček má jít stavět v nájemních domcích normálně, nebo přes page? Prý mám hrbolatou podlahu..
Athi [V.I.R.], The Mandarinka
Michelle, maličká klerička
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Dung body jsem nedostal, ovšem rád bych se zeptal zdali je Mikulášská hůl NB nebo ne? Mb na to použít bohůžel nelze.
Winis
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winis »

Jestli je nb se mi nepodarilo zjistit, driv sem ji rozbil :(
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Winis píše:Jestli je nb se mi nepodarilo zjistit, driv sem ji rozbil :(
Jak rozbil? :D Jsi sní někoho mlátil?
Winis
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winis »

jop

E: jak je to s temi dungbody, nejak nemam pocit ze by mi nejaky pribyly po splneni ukolu :(
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Upozornění: Hůl není NB!

For GM: Nešlo by to napravit? :( myslím že je škoda aby takový itemek ležel furt v bance, ničemu by nevadilo kdyby NB byla, minulý rok byla čepička NB.
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Dungeon body quest nedává. Hůl NB bude, zatím s ní opatrně.
Winis
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winis »

Jenže když bude mít 2 durabky tak do tebe stejně někdo párkrát bouchne a je po ní. a když slezeš tak se jezdítko vrátí na původní barvu, tak stejně budou ležet v bance.
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Když ji nechceš, zahoď ji. Není určená k mlácení nebo aby něco pořádného dělala. Je to jen památeční předmět.
Atalia
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atalia »

Jsem myslela, že podle novinek by splnění questu 50 dung bodů mělo dávat.

Taky mi nejde postavit stromeček. Co s tím? Už jste to někdo vyřešil?
Winis
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winis »

Ocroc píše:Když ji nechceš, zahoď ji. Není určená k mlácení nebo aby něco pořádného dělala. Je to jen památeční předmět.
Neřikám že s ní chci zabíjet lidi, jen se prostě třeba projíždíš po větě se svou super nb holí na super bílym jezdítku (opravdu se mi ten efekt líbí) přiběhne k tobě nějakej zloduch, začnete se pošťuchovat a když se to párkrát zopakuje tak máš po holi ani si to neuvědomíš. Jediný využití má ta hůl ke stání na trhu což je škoda si myslim. Kdyby aspon barva toho jezdítka zůstala do sesednutí a nezmizela když dáš hůl z ruky.
Atalia
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atalia »

Winis píše:
Ocroc píše:Když ji nechceš, zahoď ji. Není určená k mlácení nebo aby něco pořádného dělala. Je to jen památeční předmět.
Neřikám že s ní chci zabíjet lidi, jen se prostě třeba projíždíš po větě se svou super nb holí na super bílym jezdítku (opravdu se mi ten efekt líbí) přiběhne k tobě nějakej zloduch, začnete se pošťuchovat a když se to párkrát zopakuje tak máš po holi ani si to neuvědomíš. Jediný využití má ta hůl ke stání na trhu což je škoda si myslim. Kdyby aspon barva toho jezdítka zůstala do sesednutí a nezmizela když dáš hůl z ruky.
To jo, jsme namlsaní itemem z minulýho roku a slíbenýma 50 dung bodama :) a nakonec není nic z toho a ještě nejde postavit stromeček :)

Edit: na stromeček pomohla překvapivě page :)
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Winis píše:
Item z minulýho roka má pokud dobře vím taky jen 5 durabky tak proc by měla mít hůl kdoví kolik durabky je to památečnáí věc tak si ji chraň taky kdyby si v reale měl řekněme tomu pamíteční oblek kterej ti jinej nevynahradí tak s ním nebudeš chodit jen tak po venku a do lesa a kdoví de ale budeš si ho chránit
Winis
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winis »

Ciatronic píše:
Winis píše:
Item z minulýho roka má pokud dobře vím taky jen 5 durabky tak proc by měla mít hůl kdoví kolik durabky je to památečnáí věc tak si ji chraň taky kdyby si v reale měl řekněme tomu pamíteční oblek kterej ti jinej nevynahradí tak s ním nebudeš chodit jen tak po venku a do lesa a kdoví de ale budeš si ho chránit
Spíš mi de o to, že pokud sundáš hůl z ruky tak ti efekt zmizí. Ve srovnání s kloboukem z loňska kterej ti hanodí staty, je nb a když ho sundáš tak ti efekt zůstane je to jen další zbytečnej předmět do banky.
Btw. já ten q stejně plnil kvůli slíbenejem dungbodům (kterých jsme se stejně nedočkali) a stromečku pro gildu, jako shaman kterej běhá 90% v morfu je to pro mě jen item do securky,kterej stejně už nemám a ani mě to moc nemrzí vzhledem k využitelnosti.
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Viz skript novinky
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Ocroc píše:Viz skript novinky
Šlo by ještě zrušit to "Lze použit pouze v domku"? :)
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Ne.
Atalia
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atalia »

Ocroc píše:Viz skript novinky
Děkuju :)
Winis píše:je to pro mě jen item do securky,kterej stejně už nemám
Když jsi nám tu Winisi vybrečel lepší item, doufám, že ti ztracenou hůlku gm vrátěj. Když jsou ty vánoce :)
Odpovědět