Promň, ale já opravdu nechápu co by se tím dosáhlo za změnu k lepšímu. Bílého (kulturně většinového) občana, který ztratí práci přísnějšími podmínkami můžeš motivovat k rychlejšímu hledání práce, ale tohle ti u cikánů fungovat nebude. Pokud budou mít míň peněz tak si akorát budou víc stěžovat, z paneláků se ti přestěhují do slamů a začnou být ještě nesnesitelnější ke svému okolí ... Jestli trochu snížíš nevraživost na straně většiny tak se to bohatě vynahradí zvýšením na jejich straně.Hunter píše: Já jsem skutečně psal o tom, že by bylo pro začátek například dobré, aby k dosažení sociálního příspěvku měl každý stejné podmínky - tzn. stejné povinnosti. I kdyby to ničemu jinému nepomohlo, tak to pomůže třeba tomuhle: nebude se ještě více rozdmýchávat nevraživost tím, že někdo vidí, že podmínky se určují něčím jiným, než státní příslušností. (Btw odstraň gheta? .. Hmm, jak? .. nejspíš řečnická)
A co se týče těch ghet. No to je celkem jednoduchý, jakmile začnou obyvatelé těch ghet bohatnout tak se začnou stěhovat pryč ... Židovský gheta z velký části zmizela dlouho před 2SV.