Předvánoční sraz Praha

Záležitosti hráčské komunity (srazy, IRC a podobně)
Odpovědět

Prijdete urcite?

Ano
66
68%
Ne
31
32%

Celkem hlasů: 97

Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

Počítá se s tím, že ne všichni dorazí a jelikož musí někdo zaplatit zálohu apod., tak se to ani jinak udělat nedá, než prostě najít hospodu pro všecky přijatelnou a ještě tak rychle. Nemůžeme přijít dva dny před, ale nejlépe už příští týden.
podpis
Devilou
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Devilou »

Prafotr Morava píše:mě 1 a 3. :p 3ka má přijemnou zavíračku ale je docela malá imho pro těch lidí co se přihlásilo :)
V suchej dásni bude plno, tam se nevejdete a vlastně byste se tam ani nevešli kdyby bylo prázdno :-P ale Ernata chválim za nejkvalitnější hospodu v praze:-)
Necum
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

Dá se tam zarezervovat celá zadní část. Teď o víkendu se tam skočim zeptat. Víš, takhle je to vždycky...milion lidí přijede a pak jsou tam 4. Samozřejmě se budem snažit o co největší prostor, kdyby se stalo nemožné.
podpis
Verdilith
Bourak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Verdilith »

imho kdyz se podari zarezervovat ta zadni cela zadni cast dasne tak se ti tam vejde lidi moc a moc,pocitej : zadni stul 10 lidi,stul u fotbalku:15 lidi
a pak mas u oken 4 stoly pro tak 6 lidi tzn 10+15+4*6=49 :p

jj devi to tam pude vsechno zmlatit :)

edit:vlastne este vic se tam vejde k tem stolum kdyz jew bude spat nekde v koutu :p
Naposledy upravil(a) Verdilith dne 31.10.2008 16:37:59, celkem upraveno 1 x.
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Prafotr Morava píše:nj ale zatim je přihlášených skoro 60 lidí :p
Tzn. příjde něco kolem 30 max. Podle zkušeností přihlášení/dojezdivši z minulých srazů. Zas to nesmíš tak dramatizovat.

Víš jak, rezervaci pro 60 lidí ti bez zálohy nikdo neudělá a kdo bude ten, co to zaplatí, když místo 60 lidí jich dojede 20. Já se tedy nehlásím.
Nexios
Devilou
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Devilou »

Jasný no, nějak sem nepočítal s tim, že v dásni by ti zarezervovali celej zadek, ale jestli jo, tak to teda jo :-)
Prafotr: nejdu, 21. má Týny máma padesátiny a prej nesmim chybět, takže nemohu :-)
Necum
Stillwater
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stillwater »

Hunter píše:... a kdo bude ten, co to zaplatí, když místo 60 lidí jich dojede 20. Já se tedy nehlásím.
Vena píše:Na moje narozeniny a taková kalba ?
:p Já bych byl pro Suchou dáseň, je docela vyhlášená. Do Rustiky (sice té na Václáváku) chodím semtam na oběd a nevypadá to moc na kalící hospu.
Smrt nad Zlato!!!
[b]Stillwater[/b], necromancer, člen [url=http://spolek.rivil.com]Spolku[/url]
mgimli
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mgimli »

Mno ja prijdu urcite vemu si volno ty 2 dny mi neublizej v praci jen budu chudsi o neco na koncu mesice mno :D ale urco dojdu jen kaj a kdy atd . hospudky tu nejak moc este nezma, bo jsem tu v praglu 3 mesice nastehovanej tak moc neporadim ale uz se tu vyznam :P pokrok mne?
Bloodboy
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bloodboy »

Dáseň se mi líbí nejvíc. :wink:
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Btw jak to dopadlo s tím zamlouváním?

Edit Duffy: Jdu tam ve středu. To bude mít směnu majitel a domluvíme se na záloze atd. Pokud Sofi nezamluví teda Floru (Na křižovatce)
Nexios
Reginald
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Reginald »

Mephist píše:Sucha dasen? Myslis ten pajzl, co tam pres kour neni videt na 2m a na zachode maj misto musli jen zlabek? :))
když by sme měli celou zadní část tak by to tak začuzený bejt nemuselo pokud by kuřáci přistoupili na zákaz kouření,o čemž téda pochybuju :D
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
Verdilith
Bourak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Verdilith »

zamlouvani o vikendu asi ee hele,a jako ze zakourino? si tam asi nebyl dlouho :p

bo uz je tam klimoska a vylepseny sani vzduchu vis :p
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

No to je pravda, je to asi rok, co sem tam byl naposled :)

A jak tu nekdo zminoval hospu Na slamniku(kousek od dejvicky/hradcansky), tak ta je docela velka, myslim ze i pro 40 lidi by se v pohode naslo misto a rezervaci ti tam udelaj i zadarmo (teda aspon pritelkyni to tam regli na oslavu narozek pro cca 25 lidi)
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Mephist píše:No to je pravda, je to asi rok, co sem tam byl naposled :)

A jak tu nekdo zminoval hospu Na slamniku(kousek od dejvicky/hradcansky), tak ta je docela velka, myslim ze i pro 40 lidi by se v pohode naslo misto a rezervaci ti tam udelaj i zadarmo (teda aspon pritelkyni to tam regli na oslavu narozek pro cca 25 lidi)
Tam je taky salonek jen co je pravda.A nebyl by to prvni sraz prave tam.
Bejkal
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bejkal »

Ta hospoda "Na slamníku" vypadá pěkně. Ucházející ceny a ideální pro uzavřenou společnost.......v tomhle týdnu testnu trubky,bechera a lavičku venku!
Ralf

Příspěvek od Ralf »

Restaurace Na Křižovatce- hned u stanice metra Flora
točí se tu Staropramen ležák i výčepní (24kč), Hoegarden, Granát, Velvet, kofola. Maj i šikovného kuchaře :) Bohužel nesplňuje podmínku "putiky" a jedná se spíše o slušnou restauraci, ale mám to tam rád a místa je tam taky dost
http://www.nakrizovatce.com

:idea: a nebo, pronajmout si školní aulu a dotáhnout dvě bečky, Acarus by vzal pípu a moh by nás obsluhovat, ale neptal sem se ho, tak nezaručuju, že to vyjde :p
Sofia
Dark Paradise GM

Příspěvek od Sofia »

Meggie píše:Restaurace Na Křižovatce- hned u stanice metra Flora
točí se tu Staropramen ležák i výčepní (24kč), Hoegarden, Granát, Velvet, kofola. Maj i šikovného kuchaře :) Bohužel nesplňuje podmínku "putiky" a jedná se spíše o slušnou restauraci, ale mám to tam rád a místa je tam taky dost

:idea: a nebo, pronajmout si školní aulu a dotáhnout dvě bečky, Acarus by vzal pípu a moh by nás obsluhovat, ale neptal sem se ho, tak nezaručuju, že to vyjde :p
Ta se mi líbí, máme ji asi deset metrů od domu ;) Ale pochybuju že udělají rezervaci celé hospy a taky je tak podivně rozdělená, že se nedají nejspíš srazit stoly. Můžu se tam ale poptat.
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

Tak ale šup šup, zítra jdu do dásně.

Jinak imho je to spíš žrádelna, než slušná restaurace :p ale proti gustu ;)
a maj tam drahýho staráče :-)
Toť můj názor :)
podpis
Reginald
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Reginald »

Meggie píše:Restaurace Na Křižovatce- hned u stanice metra Flora

hej taky nejsem proti,měly by sme to pěkne u nosu,dobře ty kubo :D
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
Marsyas
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marsyas »

Můj názor:

Hlasoval bych pro návrh číslo 5 : Pastýřka - návrh podal Hiki.
Sympatické místo, pro noční spoje, jezdí tma kousíček hned tram na ípák a ztama kamkoliv po Praze další spoje.... mají tam salónky pro hafo lidí a ceny jsou také slušné. U ostatních návrhů mi přijde, že jsou buď moc slušné, málo prostorné, nebo tam nebude možnost srazit stoly či jiným způsobem sedět tak nějak po kopě.
Odpovědět