Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Skandal velebnosti oni zerou co nasli v lese. Asi pujdu do kostela za ty ostruziny,abych odcnil sve hrichy:((Perseus píše:No to je vážně úžasné jak se banda vylízanců baví veřejně o halucinogenech na tomto foru, se divím, že to ještě žádný mod nepročistil. Nic ve zlém kluci, ale tady neni prostor pro vaše jistě bohaté životní zkušenosti.......
Dp forum je divny misto. Za naprosto opravneny nadavani fetakum se vam tu lidi akorat vysmejou :]Sir Artuhr píše:Skandal velebnosti oni zerou co nasli v lese. Asi pujdu do kostela za ty ostruziny,abych odcnil sve hrichy:((Perseus píše:No to je vážně úžasné jak se banda vylízanců baví veřejně o halucinogenech na tomto foru, se divím, že to ještě žádný mod nepročistil. Nic ve zlém kluci, ale tady neni prostor pro vaše jistě bohaté životní zkušenosti.......
O com?:) nebavime sa tu o heroine ani o piku ani o podobnych srackach stary. Otvor oci, neska to robi bars kdo a nemusi byt fetak...Chod sa trebars prejst na vysoku skoluPerseus píše:No to je vážně úžasné jak se banda vylízanců baví veřejně o halucinogenech na tomto foru, se divím, že to ještě žádný mod nepročistil. Nic ve zlém kluci, ale tady neni prostor pro vaše jistě bohaté životní zkušenosti.......
No fetuju a sem strašnej feťák a vůbec nevim o světě..Kalinak píše:No alespon jedna polehcujici okolnost za tvuj hlas socanumMiky Mora píše:...fetuju...
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
ja jsem domodra a proti houbickam nic nemam ;p nic se nesmi prehanet, ale zrovna houby se nastesti moc prehanet nedaji... Neni droga jako droga, ani s travou bych to nesrovnavala.Kalinak píše:No alespon jedna polehcujici okolnost za tvuj hlas socanumMiky Mora píše:...fetuju...
A zrovinka sem nekde cetl,ze tohle je fake nebo tak.Stillwater píše:Komuto bere Hunter pravidelně drogy?
Navíc, zejména a především je tuhle drogovou problematiku potřeba probrat s pavouky!
Jako ja tomu nerozumim Ale prej pavoukum chybi prave ty receptory, ktere by drogy ovlivnovaly. Spis ten experiment mel vzbudit trosku slavy nevim. Pro me je dulezite ze to ovlivnuje moje receptory a to je hlavni:)Stillwater píše:Mno, já ti Artů fakt nevim ... zavoláme do Canady, co říkáš? Určitě nám hned vyklopí, jak se daří crack_spider's_bitch :p