Kde je MIR? (a vesMIR to neni)

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Ach, že se námá vůbec zabýváš, takovými vylízanci, není to pod tvou úroveň? Je docela hezký jak hodnotíš člověka jen kvůli tomuhle. Znám spoustu lidí, co to zkoušeli, popř. dávají jednou za rok či dva a jsou to naprosto normální, inteligentní lidi. Já na tom nevidim nic špatnýho si prostě jednou za dlouhý čas takhle zpestřit život :wink: .Ale to ty určitě nepochopíš :?
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Perseus píše:No to je vážně úžasné jak se banda vylízanců baví veřejně o halucinogenech na tomto foru, se divím, že to ještě žádný mod nepročistil. Nic ve zlém kluci, ale tady neni prostor pro vaše jistě bohaté životní zkušenosti.......
Skandal velebnosti oni zerou co nasli v lese. Asi pujdu do kostela za ty ostruziny,abych odcnil sve hrichy:((
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Sir Artuhr píše:
Perseus píše:No to je vážně úžasné jak se banda vylízanců baví veřejně o halucinogenech na tomto foru, se divím, že to ještě žádný mod nepročistil. Nic ve zlém kluci, ale tady neni prostor pro vaše jistě bohaté životní zkušenosti.......
Skandal velebnosti oni zerou co nasli v lese. Asi pujdu do kostela za ty ostruziny,abych odcnil sve hrichy:((
Dp forum je divny misto. Za naprosto opravneny nadavani fetakum se vam tu lidi akorat vysmejou :]
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Skandál velebnosti, čichači foukaj toluen, co si koupili v tescu. Asi půjdu do kostela za ten chleba, co jsem si zrovna dal.
Nexios
Kalinak
Inkless
Inkless

Příspěvek od Kalinak »

Miky Mora píše:...fetuju...
No alespon jedna polehcujici okolnost za tvuj hlas socanum :twisted:
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

O com?:) nebavime sa tu o heroine ani o piku ani o podobnych srackach stary. Otvor oci, neska to robi bars kdo a nemusi byt fetak...Chod sa trebars prejst na vysoku skolu :)....Je to z lesa ne z laboratoria :)
To hunter: TO uz je ale uplne INY level :p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Kalinak píše:
No fetuju a sem strašnej feťák a vůbec nevim o světě.. :roll:
No aspoň se tu najde pár normálních lidí, co na to mají poněkud objektivnější názor ..
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Hele Sharte, ono je všechno o míře. Ale obecně paušalizovat, že drogy nejsou nebezpečné jen proto, že jsou tzn. lehké, je hloupost (tedy i naopak ofc).

Mám několikero kamarádů, se kterejma se postupem času přestalo dát bavit a to jen proto, že motali džojnty až moc často. Tak nějak postupně přestali chodit mezi lidi .. třeba chodej jen do worku, z worku domu a seděj u nějaký klikárny a už je ani nedostaneš do hospody. O tom, že se s nima už nedá skoro ani normálně bavit ani nemluvim. Jinak ano, když se to nepřehání, tak je to maličko něco jinýho.

Jak to je s tebou, se takhle z dálky neodvažuju odhadovat ;P

Každopádně - jen proto, že je něco teď hrozně v módě, je nutno o tom veřejně mluvit a bejt hrozně kůůl, si hnedka nemusím myslet, že to je dobré či normální. Si pomalu začínám připadat, že pokud nebudu romský, homosexuální a politicky korektní ekolog, který bere pravidelně bere drogy, tak jsem prostě OUT ;P
Nexios
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Hunter píše:... tak jsem prostě OUT ;P
Tys ale out.Ale pozor abys tim jak si out nebyl az prilis IN.
Mara z Acoma
Hitgirl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mara z Acoma »

Kalinak píše:
ja jsem domodra a proti houbickam nic nemam ;p nic se nesmi prehanet, ale zrovna houby se nastesti moc prehanet nedaji... Neni droga jako droga, ani s travou bych to nesrovnavala.

Kazdopadne letosni houbarska sezona imho nic moc. Strasne sucho, u nas nerostou ani babky ;p
Show is over motherlovers!
Stillwater
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stillwater »

Komuto bere Hunter pravidelně drogy?

Navíc, zejména a především je tuhle drogovou problematiku potřeba probrat s pavouky!
Smrt nad Zlato!!!
[b]Stillwater[/b], necromancer, člen [url=http://spolek.rivil.com]Spolku[/url]
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Stillwater píše:Komuto bere Hunter pravidelně drogy?

Navíc, zejména a především je tuhle drogovou problematiku potřeba probrat s pavouky!
A zrovinka sem nekde cetl,ze tohle je fake nebo tak.
Stillwater
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stillwater »

:roll: Mno, já ti Artů fakt nevim ... zavoláme do Canady, co říkáš? Určitě nám hned vyklopí, jak se daří crack_spider's_bitch :p
Smrt nad Zlato!!!
[b]Stillwater[/b], necromancer, člen [url=http://spolek.rivil.com]Spolku[/url]
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Stillwater píše::roll: Mno, já ti Artů fakt nevim ... zavoláme do Canady, co říkáš? Určitě nám hned vyklopí, jak se daří crack_spider's_bitch :p
Jako ja tomu nerozumim Ale prej pavoukum chybi prave ty receptory, ktere by drogy ovlivnovaly. Spis ten experiment mel vzbudit trosku slavy nevim. Pro me je dulezite ze to ovlivnuje moje receptory a to je hlavni:)
jeste teda abych pridal,tak nebavim se o tehle parodii:p
Odpovědět