Client 100% CPU, dokazete do potunit?
Re: Client 100% CPU, dokazete do potunit?
Mě to třeba schodí verdata , otevírá se v málem okně, a při nalogování vždy spadne (když něco udělám).
uprava verdat a dalsich souboru patri (ac se to lidem nelibi) mezi nepovolene upravy hry. To, ze s tim sou pak problemy, je bohuzel fakt, nejsi prvni komu to s nejakyma uzasnyma vychytavkama pada. A ja to nehodlam resit.
Těma verdatam to fakt není, nejspíš to dělá yoko , nebo jsi si 100 jistý že to je těma ůpravama? Mě to spadne vždy , když něco udělám. A ten tvůj klient mi nezálohuje verda (lognu a mám okno v málem a nemám otevřený batoh , paperdoll , status bar , nic ).Mikee píše:uprava verdat a dalsich souboru patri (ac se to lidem nelibi) mezi nepovolene upravy hry. To, ze s tim sou pak problemy, je bohuzel fakt, nejsi prvni komu to s nejakyma uzasnyma vychytavkama pada. A ja to nehodlam resit.
pak tam mas jeste nejaky problem, protoze se ti neuklada Desktop. Pokud ti to z obyc klientem funguje, muzes se mi ozvat na icq (kdyz mne chytis online) a muzem to zkusit poresit.
Prvne zkuz (a napis mi co to dela, treba pres pm):
obyc klient bez yoka
muj klient bez yoka
obyc klient + yoko
muj klient + yoko
Prvne zkuz (a napis mi co to dela, treba pres pm):
obyc klient bez yoka
muj klient bez yoka
obyc klient + yoko
muj klient + yoko
Caute. Sice trochu oneskorene reagujem, ale velmi by ma zaujimalo, ci sa to nejakym sposobom da aplikovat aj na Phoenix?
Pozn.: pozrel som cely thread, ale stale sa bavite o Yoku, tak by ma zaujimalo, co s fenou
Diky
Pozn.: pozrel som cely thread, ale stale sa bavite o Yoku, tak by ma zaujimalo, co s fenou

Diky
Dopredu se te zeptam, zkusil jsi vic clientu vcetne mikeeho upraveny 1264b client ?
Dostal jsi se v nastaveni k FPS Limiter ?
(500, nebo 120)
http://www.amonthia.com/wiki/index.php? ... :Instalace
Dostal jsi se v nastaveni k FPS Limiter ?
(500, nebo 120)
http://www.amonthia.com/wiki/index.php? ... :Instalace
Ďakujem Pheme. O tej fíčurke som nevedel
Problém vyriešený. Díky aj Mikeemu!