takze cast pro 10 lidi predelana i kdyztam to moc potreba nebylo. Plechove jasejte ... zmena delana hlavne pro ne takze je to tak ze proste tyto povolani kdyz budou pobihat po dungu jako blazni seslapnou sotva 1/10 pasti nez kdyby takhle behal treba mag, takze schovte luky a muzete uz mlatit normalnima zbranema. ... normalni pasti na mnoha mistech odebrany, par veci predelano a zmodernizovano a tak.
Chápu to správně, že past nyní funguje tak, že zjišťuje, jaké povolání na ni stoupnulo a podle toho se aktivuje nebo neaktivuje, přičemž 9/10 pastí reaguje pouze na neplechová povolání?
Ty pasti tak nejak asi opravdu fungujou , mlaticky muzou celkem v klidu obihat mostrum a busit donej aniz by tam v tu ranu bylo 20 mobu z pasti Ne ze by nevyskocilo nic, ale proste uz neni treba bat se udelat jen krucek vedle.Pasti tedy konecne splnuji svuj ucel a to ten ze maji byt vysplapnuty. Urcite to prispelo k hratelnosti. Opravdu chvalim tuto zmenu.
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Poklad u molochu je pořád vybraný přitom všechny ostatní jsou ) jestli tam u něj neni nekdo odlogly apořád ho nevybírá tak nvm , ale už se mi to stalo asi po 4.
Petysek píše:Poklad u molochu je pořád vybraný přitom všechny ostatní jsou ) jestli tam u něj neni nekdo odlogly apořád ho nevybírá tak nvm , ale už se mi to stalo asi po 4.
Psal si page?
The First
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
Petysek píše:Poklad u molochu je pořád vybraný přitom všechny ostatní jsou ) jestli tam u něj neni nekdo odlogly apořád ho nevybírá tak nvm , ale už se mi to stalo asi po 4.
Psal si page?
psat page na vybrany samodoplnaci poklad? :p
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Psal si page?
psat page na vybrany samodoplnaci poklad? :p
Pokud všechny ostatní jsou (čti pokud je před i za) a stane se to 4x posobě ? :p
The First
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
co je na tom divnyho, tak ty vostatni nikdo nevybira a zrovna tenhle jeden jo :p