Odebrani paladinum halbert a bardichy
[quote="Inkvizitor Dan"][/quote]
doufam, ze sis to nevylozil tak, ze je podle me wmko na nic, to by me moc mrzelo :p
umyslem bylo naznacit, ze do high ar monster je lepsi mlatit necim s vetsi pruraznosti, takze nosit za pala jen jednorucky, protoze sou rychlejis, je vysmech
doufam, ze sis to nevylozil tak, ze je podle me wmko na nic, to by me moc mrzelo :p
umyslem bylo naznacit, ze do high ar monster je lepsi mlatit necim s vetsi pruraznosti, takze nosit za pala jen jednorucky, protoze sou rychlejis, je vysmech
[url=http://mulambo.wz.cz/web/mainpage.htm]luzr[/url]
No já myslel způsoby, jak si může war nahodit staty, sám bez pomoci jakéhokoliv povolání, jasný že mu nahodí/srovná i pal, vamp příp. mág/nekro. Ale myslel jsem čistě wara...teda teď mě napadl ještě 4-tej ale ten nevim jak moc se dá sehnat...Movalis píše:ze by ten posledni byl kler?Orion píše:já vím aj 7:p
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
a ona neni zadna jednorucka s dmg do high ar?Patejl píše:doufam, ze sis to nevylozil tak, ze je podle me wmko na nic, to by me moc mrzelo :pInkvizitor Dan píše:

- Bereg Sunrise
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele: