nevim to je nějaká ta .... na Moravě asiDave Lister píše:Brno? kde to je?

Tak to zorganizuj a klidně ti tam lidi přijedou .)Marsyas píše:Docela mě fascinuje jak dělají z Brna střed BrňáciKdyž jsem byl v jedovnici na sraze, tuším předloni, tak tam byl snad jedinej slovák a to byl Mir, tak jakýpak copak kakání se slovákama ?
Já bych se přiklonil taky něco mezi Brno a Prahu, aby to bylo pro pražáky blíž, a ohánět se s tím, že to mají Pražáci po dálnici dvě hodinky, to je to samý pro Brňáky druhým směrem ne ?
E: Tuhle mi někdo říkal, že když je z Brna, tak na něj musím koukat jako na boha.... nevím nevím, takový povyšování mi nikdy nepřišlo k chuti
Jasný, já sice bydlím v Brně, ale sraz můžu klidně dělat na Fuerteventuře, když se to někomu bude pozdávat víc, ne? Když se ti do Brna nechce, tak tam nejezdi, btw slováci tam byli čtyři. Mir, Freeman a pak ti dva s borovičkou, na které moc ráda vzpomínám. ;pMarsyas píše:Docela mě fascinuje jak dělají z Brna střed Brňáci
tak fajn mam v planu se s nekym domluvit na bydleni ... ono kdyz si ve 2 s bimbem vezmem chatku pro 4 (pac nic jninyho nebylo) a stejne sme spali u nekoho vedle v chatce pro 2 tak je to trochu envyhodnyCarolyn píše: Prima, takže sraz bude, ty hospody se prostě zajistí tak jako tak, přinejhorším budem jezdit na Aslanovi
KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURVA DOPICIII jasny ze jedu staci napsat zavolat kdeje KALBA TAM JE BIMBO tondo zepomnels tam dodat žesmesi vzali chatku pro 4ři a pak sme stejnak chrapaly a pichaly ty kundy cos dotahl z Diskoteky takže sme v té naší chatce nebyly sme byly unichAlassea píše:tak fajn mam v planu se s nekym domluvit na bydleni ... ono kdyz si ve 2 s bimbem vezmem chatku pro 4 (pac nic jninyho nebylo) a stejne sme spali u nekoho vedle v chatce pro 2 tak je to trochu envyhodnyCarolyn píše: Prima, takže sraz bude, ty hospody se prostě zajistí tak jako tak, přinejhorším budem jezdit na Aslanovizkusim precekat bimba at se ukaze ... jinak kdyztak icq THX
btw co to sou prazdniny?
nemuzes psat trosku jako, ze pises lidem?Sir Bimbo píše:mluva jako ja hodne opitejAlassea píše:tak fajn mam v planu se s nekym domluvit na bydleni ... ono kdyz si ve 2 s bimbem vezmem chatku pro 4 (pac nic jninyho nebylo) a stejne sme spali u nekoho vedle v chatce pro 2 tak je to trochu envyhodnyCarolyn píše: Prima, takže sraz bude, ty hospody se prostě zajistí tak jako tak, přinejhorším budem jezdit na Aslanovizkusim precekat bimba at se ukaze ... jinak kdyztak icq THX
btw co to sou prazdniny?