Miki píše:
No nevim no, jediny co umi je utikat, a zdit se , tak teda pro me nak dobrej neni:-)
Jak jsem napsal, zkus nekde najit PK Quinius a koukej se ... Takhle negr nikdy zabijet nemuze, tz proti vsem charum je mag lepsi kdyz ho umis skvele vyuzit, pouze mezi sebou ma negr par vyhod.
Pokud neni mag uplne bez armoru tak je 100x lepsi nez negr na pvp
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Darkness píše:Pokud neni mag uplne bez armoru tak je 100x lepsi nez negr na pvp
Mňo ne že bych chtěl šťourat, ale tohle by platilo mág vs nekr. Mág vs jiné povolání.....nevím nevím, pořád mi na tom vychází lépe nekr, zvlášť díky svým nekro kouzlům.
Mesmeric píše:
Mňo ne že bych chtěl šťourat, ale tohle by platilo mág vs nekr. Mág vs jiné povolání.....nevím nevím, pořád mi na tom vychází lépe nekr, zvlášť díky svým nekro kouzlům.
Mesmeric píše:
Tak ja si myslim, ze to je presne naopak
Kdo ví, asi dle každého vkusu.
Ale stejně si myslím, že srážení statů a haluze dělá proti ostatním povoláním dost. Nedokážu si něják představit, že by mág dokázal jakkoliv zatopit třebas clericovi, kdežto nekr to zmákne, neříkám, že teda dokáže zabít 1 vs 1, ale stejně má pro to lepší propozice.
Mesmeric píše:
Nedokážu si něják představit, že by mág dokázal jakkoliv zatopit třebas clericovi, kdežto nekr to zmákne, neříkám, že teda dokáže zabít 1 vs 1, ale stejně má pro to lepší propozice.
Mesmeric píše:
srážení statů a haluze dělá proti ostatním povoláním dost. Nedokážu si něják představit, že by mág dokázal jakkoliv zatopit třebas clericovi, ...
to ti spíš dojde mana za negra... mág je lepšejší
Edit:
Piscot píše:Já sice nevím ale podle mě nejvíc záleží na tom co je mezi monitorem a židlí...pixely na monitoru jsou řekl bych vedlejší...
Mesmeric píše:
srážení statů a haluze dělá proti ostatním povoláním dost. Nedokážu si něják představit, že by mág dokázal jakkoliv zatopit třebas clericovi, ...
to ti spíš dojde mana za negra... mág je lepšejší
Něco na tom i bude , soudím to moc z pohledu clerica