PK a doly

Vaše nápady a návrhy
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Papez píše:Wilsone, já ze sebe blbce nedělám, pojíždět kopáče zvládne s prominutím kdejaký idiot, a nazývat tohle za pvp mi přijde minimálně praštěné.
a co teda je? mi chces tvrdit ze kopac=! player jo? :ppp
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Wilson píše:
Papez píše:Wilsone, já ze sebe blbce nedělám, pojíždět kopáče zvládne s prominutím kdejaký idiot, a nazývat tohle za pvp mi přijde minimálně praštěné.
a co teda je? mi chces tvrdit ze kopac=! player jo? :ppp
Kopáč je sice player, ale útočit na někoho, o kom vím, že je slabší, není fér ( i když správné pk jedná zásadně nefér, jelikož mamon je až na prvním místě, a na druhém místě hřejivý pocit z možnosti levně získat další zářez na pažbu :p)
V tvém případě chápání platí na pvp definice 'pk vs player'. (nebo nedejbože 'prase vs player', i když už teď vidím třeba Wizzyho zlostně kvičet, že to není pravda)

Jinak pvp pro mě znamená férový souboj (obě strany při tom souhlasí, např. Cove), ne cikánská férovka á la pojezd v dungu nebo přepadení v dole.
Naposledy upravil(a) Papez dne 22.05.2008 11:33:01, celkem upraveno 1 x.
Zoldak
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Zoldak »

achjo Wilsone...PVP s kopáčem= až moc lehké vítězství...to ani neni férovka...leda tak "cigánská"....prostě ti asi uniká pojem férové pvp ))
Edail
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edail »

Papez píše:pojíždět kopáče zvládne s prominutím kdejaký idiot, a nazývat tohle za pvp mi přijde minimálně praštěné.
Sory Papeži ale jsi úplně mimo. Tvuj post o pvp sem fakt ani trochu nepobral a doteď nechápu co jsi tím chtěl říct :(

http://en.wikipedia.org/wiki/Player_versus_player

Kód: Vybrat vše

Player vs player, or PvP, is competitive interaction within a game between two or more live participants. This is in contrast to games where players compete against computer controlled opponent
contrast to games where players compete against computer controlled opponent
Takže už si rozumíme co to je pvp ? nebo ti to mám přeložit ?
Naposledy upravil(a) Edail dne 22.05.2008 11:46:50, celkem upraveno 2 x.
The First
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Zoldak píše:achjo Wilsone...PVP s kopáčem= až moc lehké vítězství...to ani neni férovka...leda tak "cigánská"....prostě ti asi uniká pojem férové pvp ))
Nech Wilsona, víte jak je těžké pvp pro pk pala s váhou 500? Mágové mu utečou nebo ho sjedou, tak už holt nezbývá než ten chudák craft. :(
(co je přece taky 'player', ne?)
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Edail píše:
Papez píše:pojíždět kopáče zvládne s prominutím kdejaký idiot, a nazývat tohle za pvp mi přijde minimálně praštěné.
Sory Papeži ale jsi úplně mimo. Tvuj post o pvp sem fakt ani trochu nepobral a doteď nechápu co jsi tím chtěl říct :(

http://en.wikipedia.org/wiki/Player_versus_player

Kód: Vybrat vše

Player vs player, or PvP, is competitive interaction within a game between two or more live participants. This is in contrast to games where players compete against computer controlled opponent
contrast to games where players compete against computer controlled opponent
Takže už si rozumíme co to je pvp ? nebo ti to mám přeložit ?
A o co soutěží, o ingoty? Tak to jo :)
Já myslel že v pvp se soutěží na život a na smrt, jsem rád, že jsi mi to vysvětlil.
Naposledy upravil(a) Papez dne 22.05.2008 11:39:22, celkem upraveno 1 x.
Zoldak
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Zoldak »

To je fakt...musíme mít pro Wilsona pochopení, v tom případě tě chápu ))) :lol: :lol:
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Tak me na homare ted pojelo PK, ale jen proto ze sem si cetl v tu chvili neco v knizce a nemel jsem oko na monitoru :) Jen by me zajimalo jak delaj ze ty straze odtahnout 2x obrazovky od vchodu.
Papez píše:já ze sebe blbce nedělám
:lol:
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Edail
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edail »

Papez píše:Kopáč je sice player, ale útočit na někoho, o kom vím, že je slabší, není fér
Ano Mirku Dušíne ... a vrahové se jistě řídí pravidlama slušného chování a etiketou.
Papez píše:V tvém případě chápání platí na pvp definice 'pk vs player'. (nebo nedejbože 'prase vs player')
DEFINICE PVP je jedna ! Ty tvoje zkomoleniny si strč třeba za klobouk nebo si je piš doma na stěnu.
Papez píše:Jinak pvp pro mě znamená férový souboj (obě strany při tom souhlasí, např. Cove)
Ano tak k tomu asi tolik:
> co to znamená pro tebe je pro hru naprosti irelevantní
> jsou servery kde jsou PK zakázána > bež těžit do dolů tam prosímtě
Papez píše:Já myslel že v pvp se soutěží na život a na smrt, jsem rád, že jsi mi to vysvětlil.
Aha promiň já si neuvědomil že toho kopáče vlastně ten vrah nechce zabít on vlastně jen přijde a řekne dej mi ingoty .... ano jistě kdo kope v dole a brání se aby neumřel tak mu vlastně nejde o to aby neumřel že ?
The First
Zoldak
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Zoldak »

Papez: no vidíš, tak nám to Edail konečně vysvětlil )))

Byotch: tak na to musí být myslim 2x PK aby odtahly toho guarda ))
Zoldak
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Zoldak »

Jako pojíždění kopáčů bych neviděl jako PVP...ale tu je pricncip jen jeden a to je virtualní mamoň :lol:
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Papez píše:Kopáč je sice player, ale útočit na někoho, o kom vím, že je slabší, není fér ( i když správné pk jedná zásadně nefér, jelikož mamon je až na prvním místě, a na druhém místě hřejivý pocit z možnosti levně získat další zářez na pažbu :p)
V tvém případě chápání platí na pvp definice 'pk vs player'. (nebo nedejbože 'prase vs player', i když už teď vidím třeba Wizzyho zlostně kvičet, že to není pravda)
aha tve pojeti pvp je ale jen tvuj subjektivni nazor, ktery se nezaklada na pravde, takze bud se stim smir nebo tu nehraj, a hlavne prestan postovat, bo to co plodis, tak to uz neni ani k smichu, nybrz k placi ...
Papez píše: Jinak pvp pro mě znamená férový souboj (obě strany při tom souhlasí, např. Cove), ne cikánská férovka á la pojezd v dungu nebo přepadení v dole.
sry papezi, ale tohle mas uplne v kazdy hre, proste jakmile si v zone kde te muze nekdo zabit, tak bud si proste musis davat pozor, anebo tam nelezt... pak brecet ze je to nefer, ze te nekdo pojede je trapny ...
Zoldak píše:achjo Wilsone...PVP s kopáčem= až moc lehké vítězství...to ani neni férovka...leda tak "cigánská"....prostě ti asi uniká pojem férové pvp ))
lehke? tvuj subjektivni pocit, zajimavy ze na me kdyz sem dodelaval mining u wara(od 60%) prisli za celou dobu 2 pk a neumrel sem ani jednou, ono taky de o to si vybrat dul kterej pk moc neznaji, kdyz kopes na tech nejproflakeljsich mistech, neni se cemu divit a nebo kdyz tam si nahatej ...

ferove pvp? lol, co to ma bejt? je to nekde v pravidlech definovany? v zadny hre neni pvp ferovy ...
Papez píše:Nech Wilsona, víte jak je těžké pvp pro pk pala s váhou 500? Mágové mu utečou nebo ho sjedou, tak už holt nezbývá než ten chudák craft. :(
(co je přece taky 'player', ne?)
papezi, nez si zacnes brat me jmeno do huby, zjisti si o me nejaky info, to tvoje placani, ktery se nezaklada na pravde, si strc treba do pr...
Edail
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edail »

Zoldak píše:Jako pojíždění kopáčů bych neviděl jako PVP...ale tu je pricncip jen jeden a to je virtualní mamoň :lol:
Musím to vysvětlovat aji tobě, že prostě když za tím sedí člověk je to PVP ? Nebo to potřebuješ přeložit to co jsem psal nahoře ?
The First
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Zoldak píše:Jako pojíždění kopáčů bych neviděl jako PVP...ale tu je pricncip jen jeden a to je virtualní mamoň :lol:
a ty kopaci kopou proc? ...

... kuli virtualnimu mamonu :p
Zoldak
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Zoldak »

No Wilsone myslím, že pojem LOL sedí na tebe...asi pvp vůbec neumíš a proto se stavíš na stranu těch, kteří pojíždějí kopáče pro virtalni majetek....btw jestli pro tebe hodně znamena..najdi si psychologa...myslím, že by tě z toho mohl dostat..
for wilson: je rozdil jesi kope na eqip pro sebe na vypravu nebo porad...to pak mamon je taky
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Wilsone, můžeme tě férově zmlátit já se Zoldakem dva na jednoho?
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

Byotch:Priznavam raynor byl vzdycky jinej,nebo kdyz se beha hodinu a nikde zadny modry tak se k tomu obcas nekdo snizi :))
Anry
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anry »

Niektore prispevky maju hlavu a aj patu, no niektore spadaju pod "vysoko inteligentne".
Postreh 1.
Povedal niekto nieco o AFK kopani? Ja teda nie, nemam s AFK problem nerobim to, na to som az moc ustrachany a blby, aby ma to stalo Jail. O AFK je tym padom dalej bezpredmetne hovorit.
Postreh 2.
Ked som v dole mam u seba svitky, regy a neviem co este.
Ale ved to je fajn, ze to valcite zo sebov, aj ako craft to mozem vlacit zo sebov. No ma to chybicku krasy. Kazda jedna postava tieto veci vyuzije na svoju obranu alebo utek. Craft nie. Craft nema sancu pouzit, lebo nema na to potrebne schopnosti.
Postreh 3.
Nos si zo sebou kopec salatu a neviem coho vsetkeho.
Ako craft mozem nabalit sa do vahy cca 500 a volaco. Ale co potom s nakopanymi ingotmi. Nepotrebujem zvysovat skill. Ten mam max. Potrebujem ingoty. A je pravda ze dalsich cca 1.200 vahy unesiem v ruke, ale neviem ako potom mozem kopat. To zakazdym polozim a dvyhnem to co mam v ruke?! To by asi nebolo celkom dobre realizovatelne.
Postreh 4.
PvP.
Ano aj craft proti craftovy, ked to nie je NPC, spada pod pojem PvP. Ako craft ktory kope v dole, nie som prichystany na PvP. Preco nie je uz zodpovedane v 3.
Ale PK ktore si to sinie do dolu, to je pripravene na PvP. Je to to iste ako ked si zoberiete vybavu a vystroj na PvM a s nou sa pustite do hraca s PvP vybavou. Kto ma sancu na uspech?! Odpoved vieme vsetci.
Postreh 5.
Pk postavy .
99 PK zo 100 su fakt len prasata, nic ineho. Na bezmocneho crafta v dole si trufnu, ale ak craft prelogne za inu postavu a nasledne PK zlozi lebo je tazke kvoli ingotom a nie je schopne bojovat, tak to je odrazu krikuuuu ze relog a treba page atd. A o com to je?! Tak PK moze robit prasarny ale modrak ma byt ten co to bude znasat?! Preco by mal?! No a samozrejme ze suhlasim s tymi co tu uviedli, ze tie PK co pojizdej crafty v dole su jen smucky, ktore na viacej nemaju. Poriadny PvP boj ani nevydeli, ale hlaaaavne ze zlozili crafta, ktory mal u seba trebars 3 Mythery, 4 Blacky...atd. No to su fakticky frajery. Hmmmm....fakt.....fakt jednicky.
Postreh 6.
A zaverecny. PKcka vidia cervene asi od narodenia lebo oni sa na tomto svete narodili vsetci ako PK, oni neboli modry. A aka kolvek debata, ktora by priniesla len malinke stazenie jejich posobenia vo svete ich okamzite drazdi a irituje. To ako keby v realnom zivote zlodeji a vrahovia vyskakovali, ze sa obmedzuju jejich prava na vrazdy a kradeze. Ved aj oni su len ludmi zijucimi vo svete, aj oni musia nejak zarabat a zabavat sa. Okamzite treba zrusit trestnny zakon v kazdom state, lebo brani a tresta PK v realnom zivote.
Nehnevajte sa na mna ale pride mi to chore, a teda poriadne chore.
Nie som proti zakazu PK, ale som za trosku vyvazenosti. Co sa v tomto pripade neda povedat ze tak je. Jednoznacne Craft vs. PKcko je vyvazenost na strane PK nech budete na to pozerat ako chcete.
Dakujem za vasu pozornost, napady, pripomienky a vobec za vase prispevky.
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Edail píše:
Musím to vysvětlovat aji tobě, že prostě když za tím sedí člověk je to PVP ? Nebo to potřebuješ přeložit to co jsem psal nahoře ?
Definice říká 'competitive interaction', tj soutěživá, a soutěž předpokládá dobrovolnou účast na souboji. To že hraju UO, čímž jsem nucen souhlasit s tím, že na mě budou pk útočt, mi připomíná nejvíc 'Licenční ujednání firmy Microsoft'.

Btw, sice taky občas kopu, ale jestli si někdo myslí, že je z toho hnedka mamon, tak je vedle. Třeba dungování je časově daleko výnosnější.
Zoldak
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Zoldak »

Papez píše:Wilsone, můžeme tě férově zmlátit já se Zoldakem dva na jednoho?
joo taky by to bylo PVP ))))
Odpovědět