Ash píše:
No, v tolik sme byl jeste doma, cely den, prvni skupinka to udelala docela na vybornou, my sme byli teda horsi, dokonce jedna 16 padla, ale ja to mel za 8, takze spokojenost vcelku, ale mohlo to byt i lepsi, otazky mi apdly veskrze docela blbe, ale ne tak nejhorsi zas
Dneska jsem sel ja a 7 spoluzacek. 7 spoluzacek vyznamenani, ja ne. Ale mame to vsichni
Maturita hotova uz pred 5 lety a jsem rad ze to je zamnou protoze stredni je nejvetsi pakarna.
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Ludia jaky stres po mature a kde? Peniaze sa daju zarobit aj inak ako len otroctvom ktore zacina prave obdrzanim toho papiera, nedas to? Nevadi... odbrigadujes dva mesiace a kupis si ju. Wheres the problem? A ked to nepojde a budete hladovat stale su tu drogy, staci to len predat za akciovu cenu=D Ked clovek neni kar tak sa nemoze stratit...
Amen píše:Ludia jaky stres po mature a kde? Peniaze sa daju zarobit aj inak ako len otroctvom ktore zacina prave obdrzanim toho papiera, nedas to? Nevadi... odbrigadujes dva mesiace a kupis si ju. Wheres the problem? A ked to nepojde a budete hladovat stale su tu drogy, staci to len predat za akciovu cenu=D Ked clovek neni kar tak sa nemoze stratit...
Amen
[i]"...a dáte mi slevu, když to vypiju na ex?"[/i]
Amen píše:Ludia jaky stres po mature a kde? Peniaze sa daju zarobit aj inak ako len otroctvom ktore zacina prave obdrzanim toho papiera, nedas to? Nevadi... odbrigadujes dva mesiace a kupis si ju. Wheres the problem? A ked to nepojde a budete hladovat stale su tu drogy, staci to len predat za akciovu cenu=D Ked clovek neni kar tak sa nemoze stratit...
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?