Imho jo jako !!Acarus píše:pan je pametnik.Oximus píše: Já jen tak preventivně
Btw, mě nečti když ti vadím .p
Btw k (skoro) k topicu : http://www.youtube.com/watch?v=xa0gvq9d054&NR=1
To si pamatuju aj já .p
Ms v Kanadě (hokej)
-
- Inkless
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Jo, a me asi tak nejak 7 nebo tak nejak... Ja si z toho pamatuju hlavne to, ze to tam chytal Turek a pak tu oslavu toho titulu, mam to uplne pred ocima... nevim no, ten hokej sem odmalicka hrozne prozivalCarolyn píše:Já určitě jo! To mi bylo šest... ^^Ash píše:Bacha, za chvilku zacne machrovat, ze jeste MS 96 si zive pamatuje
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
- Carolyn
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Já si pamatuju, že jeden takový mistrák, kdy jsme vyhráli, jsme zrovna byli na škole v přírodě ;( ale naštěstí jsme měli televizi v jídelně a taky rádio, tak jsme to všichni poctivě sledovali a aj dresy jsme si tam někteří vezli... ^^
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Me bylo 8 a zapas s nemeckem a kanadou si pamatuju jako nic v zivote :pAsh píše:Jo, a me asi tak nejak 7 nebo tak nejak... Ja si z toho pamatuju hlavne to, ze to tam chytal Turek a pak tu oslavu toho titulu, mam to uplne pred ocima... nevim no, ten hokej sem odmalicka hrozne prozivalCarolyn píše:Já určitě jo! To mi bylo šest... ^^Ash píše:Bacha, za chvilku zacne machrovat, ze jeste MS 96 si zive pamatuje
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
No kua, ti Belorusi nejsou vubec spatni, skoda ze uz nemaji sanci postoupit do ctvrtfinale, protoze by mozna prevalcovali i favority... Ale jeste ze to ti nasi tam doplacali
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Me se hra belorusu nelibi - branit celej zapas a dat nahodny goly z par strel (pripomina mi to styl Recka na Euru 2004 )Ash píše:No kua, ti Belorusi nejsou vubec spatni, skoda ze uz nemaji sanci postoupit do ctvrtfinale, protoze by mozna prevalcovali i favority... Ale jeste ze to ti nasi tam doplacali
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Ale jejich stesti je, ze jim to docela vychazelo, dobry byl ten jeich kanadsky kouc, nebo snad je to american, ted nevim, ale po tom co nasi dali druhy gol, a byl zaber na nej, tak bylo krasne videt, jak rika "fuck off"Petrkov píše:Me se hra belorusu nelibi - branit celej zapas a dat nahodny goly z par strel (pripomina mi to styl Recka na Euru 2004 )Ash píše:No kua, ti Belorusi nejsou vubec spatni, skoda ze uz nemaji sanci postoupit do ctvrtfinale, protoze by mozna prevalcovali i favority... Ale jeste ze to ti nasi tam doplacali
A druhe pekne bylo, jak Zaruba, ze jeden z Belorusu "mava hokejkou nad hlavou jak na prvniho maje"
- Verdilith
- Bourak
- Kontaktovat uživatele:
si ridila tu prvni,coz? :pCarolyn píše:Říkám vám, že nejlepší z celého toho zápasu byla etuda "Rolba" ;p
btw rusaci si to vytezstvi nezaslouzily...kdybych piskal ja,tak do dopadne jak sparta s banikem :p
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]