AC trader

Vaše nápady a návrhy
Corax
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Re: AC trader

Příspěvek od Corax »

Longhorn píše:ze 6ti casti za 6 pokusu 6* hrud kdo nam spocita pravdepodobnost?
(1/6)^6=0,00214%
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

velmi nepravděpodobné :clap:
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Longhorn píše:Tak schvalne at se prihlasi nekdo komu to dalo jiny casti jak hrud a neni to dele jak rok. Ne ze bych neveril ale ze 6 pokusu 6 hrudi to me prijde fakt divne.
Zkus se zeptat v guildě.
Nemluva
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Nemluva »

Tobě ta Amonthia leží hodně v žaludku co?
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Jeden z těch co dostali jinou část než hruď je právě z jeho guildy (z těch pár logů co jsem speciálně kvůli tomu projížděl), proto jsem mu doporučil se ptát tam aby mohl mít informace přímo z první ruky.

Skript na dávání části, kterou u sebe nemáte na serveru skutečně zatím není. Pokud tam někdy v budoucnu bude, budete o tom informováni v skriptových novinkách. Tato šance ale nebude 100%, spíše počítejte s 50-75%.
Longhorn
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Longhorn »

Ocroc píše:Jeden z těch co dostali jinou část než hruď je právě z jeho guildy (z těch pár logů co jsem speciálně kvůli tomu projížděl), proto jsem mu doporučil se ptát tam aby mohl mít informace přímo z první ruky.

Skript na dávání části, kterou u sebe nemáte na serveru skutečně zatím není. Pokud tam někdy v budoucnu bude, budete o tom informováni v skriptových novinkách. Tato šance ale nebude 100%, spíše počítejte s 50-75%.
Nj je nas tu hodne ale ta sance ze padne tolikrat hrud se nediv ze mam starost :oP
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Ocroc píše:Jeden z těch co dostali jinou část než hruď je právě z jeho guildy (z těch pár logů co jsem speciálně kvůli tomu projížděl), proto jsem mu doporučil se ptát tam aby mohl mít informace přímo z první ruky.

Nedávno tu Triglav psal že už vám tím myslím gm které mají přístup do skriptů už předal upravenou část skriptu proč ji tedy jen nenahodíte?
Mrs.Beanes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrs.Beanes »

Ocroc píše:z těch pár logů co jsem speciálně kvůli tomu projížděl
Mas radu predmetu, ktere Veronik vydal? Mohl bys kousek zverejnit? Alespon konkretni casti?

Jinak jsem v jinem topiku navrhoval predmet, za ktery by veronik vymenil cast topka za chtenou cast. Je to jen a jen z duvodu zavedeni krcnich casti brneni do hry. O ice castech radsi nebudu hovorit, nechvalil bych to.

Cau Lukas
Naposledy upravil(a) Mrs.Beanes dne 11.09.2011 20:35:26, celkem upraveno 1 x.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Měli by jste si uvědomit, že topka a ice části nemají být uplně common item.
Bereg Sunrise
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bereg Sunrise »

Já posledně dostal Angelic hruď která mě chyběla aj sem spokojenej :P
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Mrs.Beanes píše:Mas radu predmetu, ktere Veronik vydal? Mohl bys kousek zverejnit? Alespon konkretni casti?

Jinak jsem v jinem topiku navrhoval predmet, za ktery by veronik vymenil cast topka za chtenou cast. Je to jen a jen z duvodu zavedeni krcnich casti brneni do hry. O ice castech radsi nebudu hovorit, nechvalil bych to.
Ahoj Lukáši,
Nemohl. Tyto a další statistiky jsou čistě pro účely GM Teamu.
V tvém příspěvku jsem při lehkém obhlédnutí viděl "Karma Deed pro Vampíra" proto jsem myslel že celý post je myšlen jako vtip a nečetl ho. Šlo by zavést, že když přijdete v celém kompletu, dostanete chybějící krk za příslušný počet AC. Bohužel se obávám, že se do toho nikomu moc chtít nebude potom co se ohledně gorgetů dělo posledně.
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

A o tom deedu na pozici AC tradera se premysli ? Co takhle, ze by menil cast za cast praev za nevyuzitou vstupenku ? Nemusi mit preci jen jednu fci...

Jinak nevim, jak moc je to scriptove narocny, ale info o tom, jestli to bude nebo nebude by jste sem hodit mohly...
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Wlern píše:A o tom deedu na pozici AC tradera se premysli ? Co takhle, ze by menil cast za cast praev za nevyuzitou vstupenku ? Nemusi mit preci jen jednu fci...

Jinak nevim, jak moc je to scriptove narocny, ale info o tom, jestli to bude nebo nebude by jste sem hodit mohly...
O tomto deedu zatim neuvazujeme. Ackoliv na kolik to zni dobre, je velmi tezke to nascriptit, nebot, pokazde, kdyby se maznul resp, jako ze se po kazde vymene tusim, ze maze, tak by to odkazovalo na uplne jinou vec.
Mrs.Beanes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Ocroc píše:"Karma deed pro vampy"
Mno nemel to byt puvodne jen karma deed pro vampy, ale budiz, bylo to blbe psano, tak i blbe pochopeno. Melo tam byt asi slovicko "primarne pro". Kazdopadne to byl jen navrh na nejake zmeny nebo tvorbu novych itemu. Nepsal jsem to jako navod na zmenu, ale na moznou ispiraci ke zmene. Temer jsem ani nepocital s uspechem pouziti, coz se nestalo, nebot zmeny byly provedeny pred mym postem a dale jsem s tim nepocital jeste z dalsiho prosteho duvodu a to, protoze s vami vychazim velmi dobre a posty hracu maji take, pri vasem konecnem rozhodovani, velkou vahu. Nejsem obeznamen o uskalych programovani na sfere, tak se omluvam za slozite navrhy, viz nize.
Acarus píše: O tomto deedu zatim neuvazujeme. Ackoliv na kolik to zni dobre, je velmi tezke to nascriptit, nebot, pokazde, kdyby se maznul resp, jako ze se po kazde vymene tusim, ze maze, tak by to odkazovalo na uplne jinou vec.
Predpokladam, ze unikatni jmeno NPC by bylo k nicemu. Chapu, ze se vse skriptuje jen pres "type" nebo ID. Pokud by se to vsak dalo naskriptovat pres Type, mohli byste zmenit vzhled (type) danych NPC a bylo by to :).
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Mrs.Beanes píše:
Acarus píše: O tomto deedu zatim neuvazujeme. Ackoliv na kolik to zni dobre, je velmi tezke to nascriptit, nebot, pokazde, kdyby se maznul resp, jako ze se po kazde vymene tusim, ze maze, tak by to odkazovalo na uplne jinou vec.
Predpokladam, ze unikatni jmeno NPC by bylo k nicemu. Chapu, ze se vse skriptuje jen pres "type" nebo ID. Pokud by se to vsak dalo naskriptovat pres Type, mohli byste zmenit vzhled (type) danych NPC a bylo by to :).
Nechci byt nezdvorilej, ale prvne nez se pustis rozhodnes radit v problematice scriptovani, je dobre se v teto problematice trosku s problemy seznamit blize.
NPC nemaji zadny type, type maji predmety. Npc maji brain. No a vicemene predmety maji nekolik promenych, nektere jsou v HEXa a nektere jsou v DECa, v tom to pripade bych zrovna ty v DECa vyloucil. Takze predmet ukazujici polohu neceho muze mit danou vec trebas v linku, problem nastava v tom, ze ten link se meni, a zde je uraz problemu ... jak najit ten spravny link... jinak nez rucne a nabo natvrdo ve scriptu to nejde a jakmile se zmeni serial daneho spawnu zmeni tak je to vite kde ... takze asi tak....
Mrs.Beanes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Acarus píše:
Mrs.Beanes píše:
Acarus píše:
Dekuji za strucne popsani problemu, dukladneji ho vice nehodlam zkoumat.

Ahoj Lukas
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

spawnout npc na nejakem z x mist po pouziti deedu? kdyz jde kopnout mapka a spawne potvory - podobny princip
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

a nebo mu dat urcity item a podle toho itemu ?
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Příkaz na nalezení npc s určitým jménem určitě je, to samé by mohl dělat předmět. Ale já jsem spíš chtěl poukázat, že než tvořit nový předmět na karmu, stačilo by opravit starý questík na předměty, z kterých npc dělalo potion na karmu. Tuším, že se jednalo o puretone hudební nástroje. Škoda že se questík zrušil, respektive asi spíše smazali npc. Starší hráči si možná pamatují, ačkoli to bylo tenkrát určeno primárně pro válečníka...
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Ano? V tom případě to přes tento příkaz napiš a můžeš mi to poslat. Máš to nyní officiálně na starost.

Pokud někdy v budoucnu nějaký předmět na karmu bude, tak vampové ho stejně nebudou moci použít. Zatím se ale na karmu nic neplánuje, protože nasbírat karmu je (minimálně pro bojová povolání) velice jednoduché.
Odpovědět