Poisnonig

Vaše nápady a návrhy
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Pheme píše:Ten vamp s 90% to je uz nak zmeneny, nebo porad spatny jak sem kdysi psal xviva?
Vzorec na výpočet se maličko změnil. Faktem zůstává, že 100.0 JE víc než 90.0. Ale 90.0 rozhodně není nepoužitelné.
Edit: Víc neprozradím.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Deacon Frost
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deacon Frost »

Kaj píše:Vy takovéhle základní věci ještě nemáte vyzkoušené? :shock:
Máme ozkoušené jak opička s 90 dává poison a je to vždycky vzorově stejné. Na tom mě mrzí, že na DP byl poisoning originálně řešen, byla to sranda, tupá mlátička musela umět taktizovat, aby byla dobrým travičem, a člověk nikdy nevěděl, jak silnou otravu dá.
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Ještě na to mrknu a na zkoušku tam dám o něco větší rozptyl z hlediska náhody (na obě strany). Upozorňuji, že síla jedu se generuje při aplikaci jedu na zbraň (a tak to bylo vždy). I jiné věci zůstaly dost "jako dřív" a nějaké věci které jsme "omezili" jsme nahradili jinými (např. místo slabých jedů ze silně opoisněné zbraně se břemeno přesunulo na samotné plechy co poisonují a odpadlo čekání na doškytání sickly, což při dnešní úrovni hráčských schopností znamená skutečně jen ztrátu času atd.).
A ještě vypustím tedy jedno info, už je to dost dlouho na to, aby na to hráči přišli sami a nepřišli, i když jsme k tomu do světa vypouštěli mnoho nápověd - takže Ježíšek říká: dnes už nemusí být nejvýhodnější vždy poisnovat tím co je nejrychlejší (jako dřív), jednotlivé zbraně se možná liší.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

jedinej rozdil ve zbranich kterej sem postreh bylo, ze cim "vetsi" zbran, tim rychleji se rozpadla :p (ale treba to byla nahoda a vypozorujtesitosami!)

a kdyz uz se tohle tema znovu otevrelo.. zminoval se tu kdyzi poisonong neklak, myslim ze nakonec bylo i prislibeno jeho zavedeni.. objevi se teda neco takovyho?
hemeneks more gadzo vazelina!
Hoghar
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hoghar »

Kaj píše:Vy takovéhle základní věci ještě nemáte vyzkoušené? :shock:
mel jsem pred ctyrmi lety , od te doby v tom pokulhavam :wink:
Hoghar, Divine Hefaistos (CoNT)
Elminster (Chaos Warriors)
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

Tak jsem se chtel zeptat jak moc ted vyuzivate ten poison na pvm? Najdou se tady odbornici co chodeji ownit lvl4 mapky za wara s poisnutymi zbranemi to jo.. Ale mne prijde ze poisnute mele zbrane v tom dungu postradaji vyuziti... I paladin s 0 poisnem muze dat s poisnutou zbrani deadly(na desaty pokus..) ale nez zacne monstrum skytat vecsinou uz davno lezi a kdyz je ve vyprave ranger s mystikem(coz neni problem sehnat) poisuje vyhradne on protoze ma ten timer na ucinkovani poisnu mnohem mnohem mensi.

Mne to prijde, ze pro vecsinu povolani je to ted ne prilis vyuzivany skill na to jak obtizne a pracne je jeho trenovani a to jen kvuli tomu, ze ten timer nez zacne ucinkovat poison u mele zbrani je prilis dlouhy.. Vubec ale vubec by nevadilo kdyby se skratil aspon o tretinu..
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Skuhry
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skuhry »

i kdyz jde rang s mystikem tak se da hezky poisnovat, chce to jen trochu domluvu. a kdyz neni tak se domluvim a obeham trochu dopredu s nekym a je to prijemnejsi.
kazdopadne vyuzivam krasne...
Petrkov
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrkov »

A kdyz ten pois mas i na warrovi tak vetsinou pronikne na prvni ranu a zacne pusobit driv nez prisera lehne
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

osobne mi prijde rangers mystik preboost
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

v dungu to moc vyuzitelny neni, pravda... mozna v krizovkach se to obcas muze hodit..

btw kdyz uz se tu zas diskutuje co bude s tim poison neklakem? uz je to nejakej ten patek co ho gm slibovali..
hemeneks more gadzo vazelina!
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

Skuhry píše:i kdyz jde rang s mystikem tak se da hezky poisnovat, chce to jen trochu domluvu. a kdyz neni tak se domluvim a obeham trochu dopredu s nekym a je to prijemnejsi.
kazdopadne vyuzivam krasne...
Dej mi treba tip kde jsou mista, v kterych dungach(aspon 3-4 mista) kde si muze 1-2 lidi odbehnout od vypravy a poisnout si aspon jednu priseru u ktere to ma zmysel aby neobmezovali vypravu. V tomhle systemu dveri na hlidace a ruznych gate po dungach mi prijde tohle taky jako hodne minoritni vyhoda poisoningu s mele zbranemi..
Petrkov píše:A kdyz ten pois mas i na warrovi tak vetsinou pronikne na prvni ranu a zacne pusobit driv nez prisera lehne
Ja mam praveze opacne skusenosti... nez monstrum zacne skytat davno lezi a i kdyz se dava jedno a druhe se medzicasem treba poisne, stihne taky zemrit driv nez zacne skytat nebo uz fakt se uprednostni ten rang ktery ho taky otravi na jednu ranu a skyta mnohem rychlejc..
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

Ja mam treba navrch navazat dobu za kterou zacne ucinkovat ten poison na vysku skillu poisoning. Furt se tady nekde mluvi o tom jak vamp v humanovi je zbitecny do dungu... s 90 poisoningem a kratsim timerem na aplikovani poisnu bych to bral jako velmi prijemne vyuziti..
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Castian píše:Ja mam treba navrch navazat dobu za kterou zacne ucinkovat ten poison na vysku skillu poisoning. Furt se tady nekde mluvi o tom jak vamp v humanovi je zbitecny do dungu... s 90 poisoningem a kratsim timerem na aplikovani poisnu bych to bral jako velmi prijemne vyuziti..
a nekr ma 100 tak proc brat vampa ...
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Deacon Frost
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deacon Frost »

Mrakoplas píše:osobne mi prijde rangers mystik preboost
Si to zkus, někdy tou lehkou kuší uškrábeš Balíka na půlku a poison ještě mít nebude.
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

tak to jsi pobavil:pp V podstate je to barevna +7 HC.
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Sir Artuhr píše:
tak to jsi pobavil:pp V podstate je to barevna +7 HC.
hlavne deadly skoro vubec nedava :p
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Poison ma využite v dungu ak splnite niekolko faktorov:
- počet ludi do 3
- zohnať zbrane kto ich travil s poisnom 100 /nie je moc lahke a v celku dost drahe, takze v konečnom efekte neefektívne/
- vela štastia /aby ste dali nejaky poriandy poison nie len 5x extremly/

K rangom. Mystik je super, z 2O ran/pri rychlosti lc/ date určite poison a na ten skill čo ma rang pisoning / 70/ da 5x extremly a videl som aj ovela viac ... V kombinacii s klerom mate balika pri troche stastia rychlejšie ako s dmg...
Okrem toho vytrenit poison s rangom je o niečo lahšie ako s necrom/najlahšie to ma vamp, kedze je stale v kontakte s mobmi čo sa zabijaju ale vo vyššich skiloch kriza na potvory/ lebo trenite len 70 čo nie je zas tak na mobov tazke ako 1OO kde mobovia s 900 a viac hp v prirode moc nie su a v dungu obycajnom tak 1-3 a to nie vzdy vam prida. A rang ma rovnaký efekt a dokonca este väčie využitie ako otrava s necrom .../

Inak v tom dungu da dmg balika na 1/3 hp kym začne škytat/ak ich neni na dung az privela/

Zhrnutie: využitie poisoningu je velmi male a myslim, že na trening ktorý trvá dosť dlho je to neefektívny skill, resp. malo efektívny. Mozno by som skrátil čas alebo zvýšil jeho silu lebo celkove využitie je minimálne.
Zneuzita
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Zneuzita »

Mihal píše:.. V kombinacii s klerom mate balika pri troche stastia rychlejšie ako s dmg...
LOL
nevěděl jsem, že se na balíka ještě chodí s +3jkama :roll:
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Zneuzita píše:
Mihal píše:.. V kombinacii s klerom mate balika pri troche stastia rychlejšie ako s dmg...
LOL
Ja som zase nevedel ze balik je take perspektivne monstrum a ze z neho padaju take super veci aby o jeho zabijani bola jedna stranka :p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Joe
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joe »

Johny Matovic píše:
Zneuzita píše:
LOL
Ja som zase nevedel ze balik je take perspektivne monstrum a ze z neho padaju take super veci aby o jeho zabijani bola jedna stranka :p
Kluci vy toho jeste nevite :D
Joe - hodný craftik, se zlym kladivkem.
Odpovědět