Vzorec na výpočet se maličko změnil. Faktem zůstává, že 100.0 JE víc než 90.0. Ale 90.0 rozhodně není nepoužitelné.Pheme píše:Ten vamp s 90% to je uz nak zmeneny, nebo porad spatny jak sem kdysi psal xviva?
Edit: Víc neprozradím.
Vzorec na výpočet se maličko změnil. Faktem zůstává, že 100.0 JE víc než 90.0. Ale 90.0 rozhodně není nepoužitelné.Pheme píše:Ten vamp s 90% to je uz nak zmeneny, nebo porad spatny jak sem kdysi psal xviva?
Máme ozkoušené jak opička s 90 dává poison a je to vždycky vzorově stejné. Na tom mě mrzí, že na DP byl poisoning originálně řešen, byla to sranda, tupá mlátička musela umět taktizovat, aby byla dobrým travičem, a člověk nikdy nevěděl, jak silnou otravu dá.Kaj píše:Vy takovéhle základní věci ještě nemáte vyzkoušené?
Dej mi treba tip kde jsou mista, v kterych dungach(aspon 3-4 mista) kde si muze 1-2 lidi odbehnout od vypravy a poisnout si aspon jednu priseru u ktere to ma zmysel aby neobmezovali vypravu. V tomhle systemu dveri na hlidace a ruznych gate po dungach mi prijde tohle taky jako hodne minoritni vyhoda poisoningu s mele zbranemi..Skuhry píše:i kdyz jde rang s mystikem tak se da hezky poisnovat, chce to jen trochu domluvu. a kdyz neni tak se domluvim a obeham trochu dopredu s nekym a je to prijemnejsi.
kazdopadne vyuzivam krasne...
Ja mam praveze opacne skusenosti... nez monstrum zacne skytat davno lezi a i kdyz se dava jedno a druhe se medzicasem treba poisne, stihne taky zemrit driv nez zacne skytat nebo uz fakt se uprednostni ten rang ktery ho taky otravi na jednu ranu a skyta mnohem rychlejc..Petrkov píše:A kdyz ten pois mas i na warrovi tak vetsinou pronikne na prvni ranu a zacne pusobit driv nez prisera lehne
a nekr ma 100 tak proc brat vampa ...Castian píše:Ja mam treba navrch navazat dobu za kterou zacne ucinkovat ten poison na vysku skillu poisoning. Furt se tady nekde mluvi o tom jak vamp v humanovi je zbitecny do dungu... s 90 poisoningem a kratsim timerem na aplikovani poisnu bych to bral jako velmi prijemne vyuziti..
Ja som zase nevedel ze balik je take perspektivne monstrum a ze z neho padaju take super veci aby o jeho zabijani bola jedna stranka :pZneuzita píše:LOLMihal píše:.. V kombinacii s klerom mate balika pri troche stastia rychlejšie ako s dmg...
nevěděl jsem, že se na balíka ještě chodí s +3jkama
Kluci vy toho jeste neviteJohny Matovic píše:Ja som zase nevedel ze balik je take perspektivne monstrum a ze z neho padaju take super veci aby o jeho zabijani bola jedna stranka :pZneuzita píše:LOLMihal píše:.. V kombinacii s klerom mate balika pri troche stastia rychlejšie ako s dmg...
nevěděl jsem, že se na balíka ještě chodí s +3jkama