Kód: Vybrat vše
UO.UseType("0x0E35","0x0079") ;necrosvitek
WaitForJournal("Uus Jux|You must wait|The spell|This spell requires one")
Wait(3500)
Sub WaitForJournal(text)
repeat
wait(200)
until UO.InJournal(text)
end sub
UO.UseType("0x0E35","0x0079") ;necrosvitek
WaitForJournal("Uus Jux|You must wait|The spell|This spell requires one")
Wait(3500)
Sub WaitForJournal(text)
repeat
wait(200)
until UO.InJournal(text)
end sub
nehodi se mi k nemu ani ress kdyz uz sme u tohoMir píše:Myslíte že sa k nekromantovi hodí kúzlo "in lor"? len čisto teoretický dotaz... Ak by ho nemal tak by to znamenalo trochu väčšiu váhu alchemy pre túto postavu - hlavne v začiatkoch hry.
vis Mire, reknu ti to asi takhle .. navrhuj prosimte jen veci, ktere se dotykaji jen a jen oblasti, ktere jsi sam zazil .. do navrhovani neceho, co by se tak markantne promitlo do pvp, se radeji nepoustejMir píše:vždy môžeš behať s kahancom v ruke, vypiť si z flašky alebo nechať na seba zakúzliť. Ak by to nekrovi hry v PVP skomplikovalo... povedzme si na rovinu - nekro je na PVP dosť silný charakter.
no hele .. v pvm by se to prave jeste dalo .. ale pvp fakt zlo .. tje bud x vahy za svitky, nebo x vahy za flasticky, ktery se navic jeste perou s gs .. a svicka ti je nanic, kdyz v noci neuvidis lidi dal nez dve policka kolemMir píše:Hunter mysli si čo chceš ale PVP dopady som bral v úvahu jak prvé, až potom dopady v PVM.
Tzn. že dyž nemáš nahozený světlo (kouzlem/svitkem/potionem), tak ti občas může třeba fizznout kouzlo, nebo víc missuješ.Novinky 18.04.2005 píše:Boj proti lighthacku
Bugovat se nemá, a to, že je dnes nějaký bug tolerovaný jen proto, že se na něj nedá přijít ještě neznamená, že bude tolerovaný i zítra. A přesně to se stalo i s lighthackem a jeho odrůdami. Sice je pravda, že poznat zda ho někdo používá na klientovi nelze, ale na druhou stranu, pokud vykonáváte nějaké činnosti (ať už řemeslné, bojujete nebo čtete knihy), nesmíte se divit že v té tmě něco přehlédnete a činnost se nepovede.
podla coho ty sudis, ze ja pouzivam lighthack? Ja som si vzdy svetlo hadzal kuzlom a nikdy ma netankovalo, ze nejaky lighthack je, az pokial som na kamosa zakuzlil dark a on sa mi ozval, hehe ja mam v yoku zapnute light. Preto sa pytam a o tom, ze to je uz davnejsie zakazane som skutocne nevedel.Hunter píše:jestli ty jeste porad (je to novinka z 18.4.2005) pouzivas lighthack, tak to ses teda velkej machr (koneckoncu se klidne rovnou udej, at te smazou - tys to vlastne ted udelal ;P) .. no kazdopadne - nechtel bych abys mi predelaval drat