Despise
Re: Despise
To kazdopadne Michale,
Michal
Michal
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Ducky[Templar] Warrior
Mne sa este nestalo, ze by nam ten kluc bugol a to sme ten desp sli aj 10 hodin. Navrh s hlidacom je pekny ale ak sa ti respne zas bude problem. A ta krizovatka sa moze vazne pokazit, moze ti padnut hrac (mag/cler) a budes si musiet pockat ... a potom sa nedostanes. Ak ta napadlo dat mu timer trebars 5 hodin tak ta zas moze ktokolvek dobehnut, predbehnut alebo si proste pocka kym mu to zabijete a vleze vam tam ...
ja myslel hlidace uplne nakonec kazdeho patra, tesne nez se skace na krizovatku. Takze pokud si nedas 2h pauzu tak v tom nevidim problem ne?Mihal píše:Mne sa este nestalo, ze by nam ten kluc bugol a to sme ten desp sli aj 10 hodin. Navrh s hlidacom je pekny ale ak sa ti respne zas bude problem. A ta krizovatka sa moze vazne pokazit, moze ti padnut hrac (mag/cler) a budes si musiet pockat ... a potom sa nedostanes. Ak ta napadlo dat mu timer trebars 5 hodin tak ta zas moze ktokolvek dobehnut, predbehnut alebo si proste pocka kym mu to zabijete a vleze vam tam ...
EDIT: a s tim predbihanim to by vyřešila jedna blba cedulka, proste nesmelo by se takhle predbihat jinak postih samozřejmě
Nevim no. Odkedy sa opravili tie spawny pri save, by to nemusel byt az taky problem. A spawn toho hlidaca nastavit trebarz na hodku. Urcite radsej budem kopat odtial s tym, ze proste sa nepodarila krizovatka, ako s tym ze bugol kluc.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Přesně takKesemot píše:Nevim no. Odkedy sa opravili tie spawny pri save, by to nemusel byt az taky problem. A spawn toho hlidaca nastavit trebarz na hodku. Urcite radsej budem kopat odtial s tym, ze proste sa nepodarila krizovatka, ako s tym ze bugol kluc.
No nastastie je to uz opravene. Snad to uz bude fungovat.
Imma keep it real with ya.
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
ze byjsi zverejnil tvoje cislo na mobil a my ti dycky volali kdyz nam to buglo ... to by bylo dobre reseni ne ?Qvido píše:O problénu víme, ale prozatím jsme ještě nenašli přijatelný řešení.
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Chlapci a co takhle se naučit scriptit, přihlásit se do týmu a nekecat tu hovadiny co? To ne co radši remcat, nadávat, prudit a otravovat.King píše: ze byjsi zverejnil tvoje cislo na mobil a my ti dycky volali kdyz nam to buglo ... to by bylo dobre reseni ne ?
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
me do tymu nechcou protoze nejsem z prahyerunno píše:Chlapci a co takhle se naučit scriptit, přihlásit se do týmu a nekecat tu hovadiny co? To ne co radši remcat, nadávat, prudit a otravovat.King píše: ze byjsi zverejnil tvoje cislo na mobil a my ti dycky volali kdyz nam to buglo ... to by bylo dobre reseni ne ?

Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
ja taky neKing píše:me do tymu nechcou protoze nejsem z prahyerunno píše:Chlapci a co takhle se naučit scriptit, přihlásit se do týmu a nekecat tu hovadiny co? To ne co radši remcat, nadávat, prudit a otravovat.King píše: ze byjsi zverejnil tvoje cislo na mobil a my ti dycky volali kdyz nam to buglo ... to by bylo dobre reseni ne ?ani z brna no

- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ale pri tebe je zas opacny problem, ze teba sa uz nemozeme zbavit :pAcarus píše:ja taky nenejsem Prazak a ani Brnak
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
ale ja bych rad ...Shadowsong píše:ale pri tebe je zas opacny problem, ze teba sa uz nemozeme zbavit :pAcarus píše:ja taky nenejsem Prazak a ani Brnak
SS Mumka v Despu byla moc mamon?
Guildmaster of Templars
Ducky[Templar] Warrior
Ducky[Templar] Warrior
Ta nová místnost s kostrama mi vadí víc, už tak je desp 1 celkem dost náročný časově, tak proč to takhle prodlužovat?
tie z pred 2-3 tyzdnou alebo niake su nove aj teraz?Fairy píše:Dungeon doznal malých změn.
Mozem sa spytat, dotaz skor na gm. Nemate v plane aj kompletnu prerabku Despu? Prijde mi ze v tejto podobe je uz dost dlho, ak teda neratam ze jednicka sa trochu zmenila davnejsie. Ludia by sa viac zabavili pri tom dungu. Dakujem za odpoved.
Kompletní přestavba v plánu není. Zabralo by to mnoho času a nemyslím si, že by to mělo kladné ohlasy. Sem tam se v despu něco změní ale to jsou spíš maličkosti.