Despise

Dotazy a informace týkající se jednotlivých dungeonů
Odpovědět
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Re: Despise

Příspěvek od Thief »

Ne v dungeonu si nic takového neplánuje.
Murto
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Murto »

Diky
Naposledy upravil(a) Murto dne 23.08.2013 17:27:37, celkem upraveno 1 x.
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Tak já bych to viděl asi v tom že jestli že by se něco takového zavedlo tak výrazně by se oslabili poklady jelikož za ten čas co se to teď chodí jsou poklady odpovídající časová náročnost dělá dungy takové jaké jsou právě teď když se čas o 1,5h a víc zkrátí tím že bude cesta jak se dostat za jedničku bez vybíjení tak poklesne náročnost dungeonu a tím by pak museli poklesnou i odměny tedy poklady a pro ty co by si to chtěli zajít i s jedničkou by to pak nemělo celkem smysl jelikož by už nedostali adekvatní odměnu v případě že by byl poklad.
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Despy bych nechal dlouhy. Jsou to jediny opravdu dlouhy dungy. Rychly a narocny dungy tu jsou taky, treba EP1, EP2.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Tak ono viacmenej na casovej narocnosti sa nic nezmeni, len sa rozlozi na dve casti. Ak teda neberes casovu narocnost cas v kuse. Mne by sa to celkom pacilo. Skocit si jednotku a potom zobrat kluc a ist rovno 2,3,4. Takcitak si niekedy musel prejst tu 1ku aby si mal kluc.
Ale jak sa tu vyjadrili gmka, tak to aj tak nespravia...
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

No , já jsem to pochopil tak ,že kdo by prošel jedničku , tak by to hodilo jednorázovej "Flag" na postavu a s tou postavou by ses mohl zůčastnit dalšího patra , aniž by jsi musel projít jedničku.
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Ak to bolo myslene tak, ze za prejdenie rewardou D1 na konci dostanem z nej aj kluc, ktory budem musiet pouzit na vstup do 2, 3, 4 aj ked idem okamzite, mozno by to este stalo za zvazenie s tym, ze kluce by sa linkovali na postavy, takze vyprava by si to mohla rozlozit ... ale je to len na GMkach ...

BTW D4 nie je az tak dlha oproti D3, teda ak sa nieco nepokazi ...
Polarka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Polarka »

Miki píše:No , já jsem to pochopil tak ,že kdo by prošel jedničku , tak by to hodilo jednorázovej "Flag" na postavu a s tou postavou by ses mohl zůčastnit dalšího patra , aniž by jsi musel projít jedničku.
A ono sa to da chapat aj nejak inak? :) Ina moznost uz len jedine, ze sa to nelinkne, cize si to mozes kupit na trhu a ist rovno do 2 atd., co nevim no..
Kazdopadne ako vravi Ciatron, ak by sa to zaviedlo, tak by klesli poklady a to asi stejne nikto nechce...
Vitasho
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Vitasho »

Nemyslím si, že se dungy mají upravovat podle toho, jestli hráči mají zrovna čas na jejich chození.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Murto píše:zda se e to jako dobry napad na usetreni casu, v min lidech se to docela prodira a trva to dlouho

acare muzes se k tomu vyjadrit normalne ne jak pako. a k veci na despice ne na hovadinu o necem jinem
Zes nepochopil ty, neznamena, ze to nemusela pochopit vetsina zdejsich prispevovatelu.

Kazdopadne poklad je nejak umerny k tomu kolik casu v jake obtiznosti se travi v dungeonu.

Naharvit klice s jednicce a pak si chodit kam se komu zachce ? to mi taky neprijde jako dobrej napad. Pokud by mela byt krizovatka nekde na zacatku, tak by se k tomu meli upravit i ostatni prostory za krizovatkou k zachovani obtiznosti.
Sir Syr
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Sir Syr »

Opět zde píši a chci požádat , tentokrát už opravdu naposledy oto zda li , se konečné umoudří někdo z Bohu a udělá něco s těma klíčama.Prosím než sem kdokoliv bude pśat tak jeto otázka pouze na GM. Příjde vám normální x let říkat vypravám co jdou dung ,který je velmi náročný jak herně(skilově) tak i časově , bezvýsledně to se stává ?Nebo to snad má být záměr ? A baví vásto takhle kazit hru těmto lidem? Promiňte mi ale připadám si jak v cvok hausu v tom případě , myslím si že situ stěžovalo více lidí , beru v potaz ty lidi , kteří skládají nelehké sestavy , řídí nelehké výpravy a trávitam hodiny a hodiny bezvísledně v tom dungu. Jako já jsem člověk , který semtam vezma i člověka coten dung nikdy nebyl z cizý guildy , ten sito omrkne a poreferuje svému cechu , že by to také mohli skusit a myslíte si , že když to půjde nějaka guilda nová 10set hodin a pak jim bugne klíč , že ten dung ještě půjdou ještě někdy znovu ? Pak se nedivMe ,že to chodí jen dvě skupinky na DP pomalu , jako nebyloby snad lepší ten dungeon už zavřít ? DOufám že konečně potĚch letech se místo výmluvných odpovědí a zodpuštění blbých keců typu tose stává najde někdo kdo to osětří jinak ty dveře , proboha nějakou branou , hlídačem nebo něčím co rozhodně nebuguje tak pravidelně , nejedná se jen o druhé patro.....
Jeto jediný dungeon , který mě na DP vždy přitahoval , nechodího každá lopata a má svoje kouzlo , byl to Dungeon , který jsem prošel s první výpravou na DP , jeto to comě zde ještě tak láka , proto vás s velkým přáním žádám , nĚco s tím udělejte , motivace hrát se vytrácí a hráči ztrácí.

Předem děkuji zda li se nato zaměříte , zvážíteto a něco stím provedete.
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Jako sry, ale být GM, tak po prvních dvou řádcích přestanu číst, páč se to fakt nedá :paranoid:
Polarka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Polarka »

Sa to dá skrátiť no... Pre ľudí, ktorí sa neprebojovali ďalej ako po šlabikár :)
V podstate píše: Opravte kľúče v despe, lebo je to na p... :twisted:
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Na nahlasenie bugu, ktory tu bol zmieneny uz x krat GM cas odpovedat nemaju. Ale ked niekto skrizituje, nedajboze urazi gmko na forku, to sa okamzite mazu prispevky, a banuju sa hraci. A mi nehovorite ze tu na tom foru za tri dni nikto z GM nebol.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Kesemot píše:Na nahlasenie bugu, ktory tu bol zmieneny uz x krat GM cas odpovedat nemaju. Ale ked niekto skrizituje, nedajboze urazi gmko na forku, to sa okamzite mazu prispevky, a banuju sa hraci. A mi nehovorite ze tu na tom foru za tri dni nikto z GM nebol.
Kludne sa ti môzem vyjadrit ako chces ... Mohol by si trosku aj pochopit, ze zavaznejsie a globalnejsie zmeny GMka diskutuju medzi sebou a nie kazdy den sa dokazu stretnut aby to mohli prediskutovat ...
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

A ty by si mohol mihal konecne pochopit, ze nie si GMko, a ked da niekto dotaz na gmko, nemusis zakazdym reagovat. Dakujem vopred.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

O problénu víme, ale prozatím jsme ještě nenašli přijatelný řešení.
Balsamiko
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Balsamiko »

Jak nenašli prijatelne řešení. To by ste nad tim museli přemýšlet. Me napadlo jedno naprosto pohodové. Zrušit brany na klíče a do každého patra nakonec, tesne před tim než se skače na křižovatku nejake npc na kere bude hlidac k danným dveřím určitého patra. Zruší se klíče, všeci budou spokojení a bude klid
Cau, Michal
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ducky »

A nebo zrusit ten timer na klici. Kdyz uz se nechodi z jednicky na krizovatku je to podle me zbytecne.
Cau, taky Michal :mrgreen:
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Balsamiko
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Balsamiko »

Ducky píše:A nebo zrusit ten timer na klici. Kdyz uz se nechodi z jednicky na krizovatku je to podle me zbytecne.
Cau, taky Michal :mrgreen:
Ja myslím Michale že už maji všeci tech klicu za ty roky plne zuby, co myslíš?
Michal
Odpovědět