EDIT: Teraz som si precital vsetky prispevky k tejto teme predo mnou. Tak som to trochu zosumarizoval. Sry za spam

nesmíš chodit duo s dextremJamie píše:Mě nenapadá jaká feature by to měla popravdě být když 95% času v dungu ivmkuju ... ale trebas se najde nejaká chytrá hlava co nám poradí.
Energy Bolt byl dobrý tak na jeden den, teď je naprosto k ničemuRod Sacketts II píše:Konkrétně u těch IVM by se mi líbilo IVM svitek trošku posílít. něco jako je Energy Bolt
Tedy čim lepéší ( equip ) pisatel i sesilatel svitku, tim větší IVM. ( když už se tu mluví o Greater heal kouzlu )
Vse funguje jak ma, vlezes do brany, vyskoci bludicka a temna hmota, tu musis nejakym zpusobem zabit, a pak to jen lootnes.Ray Charles píše:Zdravím už jsem sice psal Page, ale gmko vůbec nevědělo co stim nebo jak to opravit. Nejspíš jsou rozbité specky, prošel jsem už 5krat ten Q v jeholmské aréně, ale ani jednou tam nebyl ten ten předmět, který musím donést do cechu kleriků
Diky za rychlu reakciu.Qvido píše:Mas quest book, atp?
Drawing knifem se třísky dělat dají za vampa mi to teda aspoň fungujeMephist píše: 04.01.2019 17:36:01 Je nějaká možnost, jak za clerika vytvořit třísky? Potřebuji kvůli tréninku campingu.
Obyč dagger odmítá vzít do ruky a ničím jiným mi to nešlo.
Pokud ne, tak mu prosím povolte vzít dagger do ruky, nebo umožněte dělat třísky i drawing knifem. Díky.
Drawingem to funguje pouze ze stromu
Facepalm