Ranger
Re: Ranger
Jacqy....štít mi příde u ranga většinou důležitější než zbran.....a myslim, že zbytečně panikaříš. Co jsem na to koukal tak pro ty kteří nemaj taming tak Sharpshooter pro nás co taming máme Druid a pro ty co chtějí experimentovat tak Shaman......a nikdo si stěžovat nebude a rangové se budou brát stejně jako ted....Já vyberu toho druida moc rád z těchto důvodů :Pogem dáš stejně větší dmg, s parou dá rang solo teměř všchyn lwo dungy, návrat kouzlo teleport je moc super do těžších dungů. z nevýhod nenosit chainy neřešit...+25 chainy neni vvelkej rozdíl oproti fena a rangers. Co mě trápí jsou mystiky mam jich 6 je můžu je trashnout
Nic ve zlem, ale spamovat klamaky s max AL muze dal. Je pauza max 4s. Klamaci prosli upravou a porad tam ranger ma high str klamaky jako bull nebo kravu. Jo vy vlastne nevite, jak se klamaci zmenili. Ou jeeeeee. Jedine co nema jsou klamaky ktere dokazi i neco zabit jako summoni. Ale to je vzdycky tak, kdyz JPP.Jacquelline píše:Nerikam, ze si specializaci musim/nemusim delat, ovsem ranga uz mam co se skillu tyce temer max, a predpokladam, ze pokud se pujde dung, bude prvni otazka an neznameho ranga: jaka spec?Acarus píše:Planovalo se oslabeni ranga. Oslabil se zaklad, nikdo se delat ten mocny dalsi buld nemusi.Jacquelline píše: **
Na skilly se nesahlo. Jedina zmena co se te tyka jest ta ze sebral podle +skovosti skill z kusi/luku. Prodlouzeni timeru na teleport.
O tamingu zda se vrati ci ne popripade se upravi musti tak aby to slo je otazka.
O tom, ze se sebrala + zbrani jsem se nezminila. Ano, archery a taktika je podle me znat, ale porad mi to nevadi tolik, abych si na to stezovala (hold mlaticky proste musi mit vseho vic, tak at tolik nebreci). Tak velke prodlozeni timeru na teleport mi prijde az moc prehnane. Minuta ok, 8 minut nebo kolik, jak tu nekdo rikal je az moc (co jsem tak pochytila mimo rec (neni to moje tvrzeni a nerikam, ze je to 100% pravda)- nektere pasti jsou zavisle od toho, kdo pres ne prejde, nejvic vyskakuji na magy, necry, nejmin na plechovky, vampy. potom rang je nekde uprostred a ted s tim nic neudela a proste to vsecko vyslape)
Specializace povolani podle me poskozuji vice, nez snizeni skillu. Radsi rangovi zruste nektery bojovky (MF, SW, fenc) nebo je umerne vsecky snizte (pouziva je minimum rangu). Seberte mu x% lockpicku a dejte to jen treba craftovi... Snizte mu parry, protoze stit rang vyuziva minimalne, ale neberte rangovi klamaky, diky kterym vetsinou preziva, neberte mu taming, protoze nikdo jiny ho proste takhle neovlada a neberte mu zbrane ktere pouzije jen on, protoze potom je prakticky nepouzije nikdo.
Vas neco pichlo ne?Rainbow píše:Co mě trápí jsou mystiky mam jich 6 je můžu je trashnout
Jasne sem psal, ze se zmeny na mystiky nevztahuji stejne jako na TOPka. Nez se vymysli alternativa.
kdyby ste starý chary necahli tak jak sou a udělali ste tady ten váš rp blázinec tak proč ne, ale ona by si to většina lidí zřejmě neudělala... Teď nastává otázka proč? že by to nebylo zase tak cool a báječný? :pAcarus píše:Take bych odesel, kdyby se mi dala moznost neceho noveho.
A kdybych měl u ranga tamming, tak bych byl hodně nas*anej, že se se s tím takovou dobu dělal a teďka nic netamnu, když ze sebe neudělám žebráka s light kuší :p
e: a na elvenu se to taky nevstahuje? :ppp
Proto se s tim tamingem uvazuje. Kdyby enhle blazinec nebyl tak bych mu vzal bud blesk a nebo ty skilly no. A bylo by to to same. Jen by nebylo nic co nabidnout za to.Big Bud píše:kdyby ste starý chary necahli tak jak sou a udělali ste tady ten váš rp blázinec tak proč ne, ale ona by si to většina lidí zřejmě neudělala... Teď nastává otázka proč? že by to nebylo zase tak cool a báječný? :pAcarus píše:Take bych odesel, kdyby se mi dala moznost neceho noveho.
-
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
me krom mystiku (4+5 receptu) u druida trapi jeste jedna vec- nemoznost nosit luky a HC. Luk aji HC mam z tetivy silver a to bych je mohla akorat zahodit... az moc drahy na zahozeni. Co se tyce rangers a fenix, nikdy jsem nenosila, bo +25 mi dycky prisly lepsi nebo levnejsi. Shanet se to poradne nedalo, narozdil od +25 chainu a co se tyce +25 ringu, ty padaj co jsem si vsimla podstatne min, jak chainy (ostatne nevim, proc se ostrostrelci davaji jen chainy a druidovi jen ringy. Oba jsou na dalku a chudak saman muze asi jen kuze, pokud vubec neco.).
Nedelej si hlavu s tim, co si o tobe mysli ostatni... Ti maji plnou hlavu toho, co si o nich myslis ty.
Silver zbraně mam dvě hc a luk asi trashnu no....co mě trápí víc je hc skládačka.....a úplně mě nejvíc trápí ta nespravedlnost, že to nemáme u cechu.......ted malá spekulace....je to někde v přírodě už vidim ten camp pkcek....prosím o opravu a dát stejný šance a přesunutí k cechu jak u ostatních.....a otázka mystik se předělávat nebude pro subchary?
Na linknute special zbrane bude vymena ... Jsou to pracne ziskane zbrane a neobchodovatelne a je hloupost vas nutit je trashovat.Jacquelline píše:me krom mystiku (4+5 receptu) u druida trapi jeste jedna vec- nemoznost nosit luky a HC. Luk aji HC mam z tetivy silver a to bych je mohla akorat zahodit... az moc drahy na zahozeni. Co se tyce rangers a fenix, nikdy jsem nenosila, bo +25 mi dycky prisly lepsi nebo levnejsi. Shanet se to poradne nedalo, narozdil od +25 chainu a co se tyce +25 ringu, ty padaj co jsem si vsimla podstatne min, jak chainy (ostatne nevim, proc se ostrostrelci davaji jen chainy a druidovi jen ringy. Oba jsou na dalku a chudak saman muze asi jen kuze, pokud vubec neco.).
Skladacky pujdou bud vymenit. Popripade dostanou vyjimku. Rozhodnuti dneska.
Taming i na zaklad - rozhodnuti dneska vecer.
NPC dano k cechu kuli pk a kempu ...
omlouvám se s tim cechem a děkuji
Proč ten pog začal vadit po 10ti letech? :p
Dotaz... proc druidovi seberete luk a HC.... a povolite only LC. Co takhle mu sebrat kuse a povolit pouze luky, prijde mi ze luk by druidovi sedel vic jak jakakoliv kus
nekdo tu psal ze pvp si vypozorujete casem.... rekl bych ze tezko kdyz vam do pvp rang nevybehne, leda asi za toho jelene a bude se pogovat s magama pac bude mit 130mgr a 90 heal takze 2x pog, jedna banda sobe (pokud nefizne :-p )
nekdo tu psal ze pvp si vypozorujete casem.... rekl bych ze tezko kdyz vam do pvp rang nevybehne, leda asi za toho jelene a bude se pogovat s magama pac bude mit 130mgr a 90 heal takze 2x pog, jedna banda sobe (pokud nefizne :-p )
Legie (navzdy!!)
Protoze ste se po 10 letech naucili hrat ranga.Big Bud píše:Proč ten pog začal vadit po 10ti letech? :p
das na misto kde te v klidu muzou sundat pk fakt dobri dal bych ti 5 kc
Tak otázka jak budou fungovat changeři na link věci (silver, skládačky) a budou nové mystiky popř přídá se těm stávájícím něco jiného .....u druida jsou celkem k prdu
Mam taky prosbu, jestli by neslo udelat, ze rang( jako chlap) bude teda jelen a rangerka( zena) by nemohla byt lan, vite kvuli pareni ?
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
se nějak upravovala i síla klamáků?
Odjakživa se na dmg používali jen leopardi/grizzly/polari - u těhle bych chápal, že obyč rang neodshrinkne
ale to ostatní (pokud se nějak neupravovali) má opravdu zanedbatelnou dmg a nějak nevidím důvod proč by měl být o ně ranger ochuzen ...
Jinak za ranga neodshrinku ani Timber Wolfa ale Gray Wolfa ano

Odjakživa se na dmg používali jen leopardi/grizzly/polari - u těhle bych chápal, že obyč rang neodshrinkne
ale to ostatní (pokud se nějak neupravovali) má opravdu zanedbatelnou dmg a nějak nevidím důvod proč by měl být o ně ranger ochuzen ...
Jinak za ranga neodshrinku ani Timber Wolfa ale Gray Wolfa ano

Já teda nevím uvažujete jako gm, že možná bude menší poplatek za vstoupení do klanu, ale co ti lidi co uz za to ten 1M utratili ?? Ja si za 1m udelal druida a vubec nefunguje tak jak ma mam druidku tamingac a stale nemuzu vyhazovat klamaky vyhodim jednoho a konec
acar ale nenapsal ze bude vstup za 1mAken píše:Já teda nevím uvažujete jako gm, že možná bude menší poplatek za vstoupení do klanu, ale co ti lidi co uz za to ten 1M utratili ?? Ja si za 1m udelal druida a vubec nefunguje tak jak ma mam druidku tamingac a stale nemuzu vyhazovat klamaky vyhodim jednoho a konec
napsal ze ten kdo bude mit uz koupenou specku za 1m, ji bude moct docasne zmenit jen za nejaky drobny, tz ze kazdej 1m platit bude
vsechno se asi ladi, musis chvili vydrzet. Jinak ryby jsem nikde nevidel v obehu...Aken píše:Já teda nevím uvažujete jako gm, že možná bude menší poplatek za vstoupení do klanu, ale co ti lidi co uz za to ten 1M utratili ?? Ja si za 1m udelal druida a vubec nefunguje tak jak ma mam druidku tamingac a stale nemuzu vyhazovat klamaky vyhodim jednoho a konec
-
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Nejlepsi by asi bylo to vsecko pekne zatim srovnat tak, jak to bylo, pockat, dokud nebude vsecko poresene, vyresene a upravene (idealne i u ostatnich povolani, pokud se na ne planuje taky specializace- pokud ne, tak je to pekne osklivy
) a pak to spustit naraz. Takhle to je uprava sem, uprava tam, nedoresene tohle, neprodejne/nekoupitelne tamto, do rang/vamp/pal topicu pisou lidi, co primarne hrajou jiny chary, ze jim to vyhovuje a podobne.

Nedelej si hlavu s tim, co si o tobe mysli ostatni... Ti maji plnou hlavu toho, co si o nich myslis ty.