Craftsman
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Ak si novacik tak si nezakladaj prveho crafta nebude ta to bavit a zaciatky na kazdej hre su o tom ze nevies do coho ides a myslim si ze zalozit novu postavu neni taky problem a po troch dnoch tu staru zmazat.Ale ok dufaj v to ze sa bude rozmyslat nad tym spravit ten nb dung aj pre craftov (aj ked gm na taketo veci vacsinou seru)
Lidi nechte si posthunt do pokecu
Ta posledni stranka je o nicem.
Podstatna informace je:

Podstatna informace je:
aSajx píše:craft startovni vyrobni skilly napsane 25
Coz beru jako bugreport. Kdyz se k tomu nikdo z ostatnich GM nevyjadri ze je to tak umyslne, tak to opravim.ale po projiti vstupniho dungeonu mi vylezl craft se skilly 20.
srbqf
Diky. Takove postoj jsem od prvniho postu ocekaval at to dopadne ve vysledku tak ci onak. Moderator muze onu diskuzi klidne celou smazat...Baltik píše:Lidi nechte si posthunt do pokecuTa posledni stranka je o nicem.
Podstatna informace je:
aSajx píše:craft startovni vyrobni skilly napsane 25Coz beru jako bugreport. Kdyz se k tomu nikdo z ostatnich GM nevyjadri ze je to tak umyslne, tak to opravim.ale po projiti vstupniho dungeonu mi vylezl craft se skilly 20.
No, ja ti jen radil, jak bych to resil ja
Proste, kdyz nejdes rovnou do sveta, ale pres ten nb dung tak zacinas s nizsima skilama a je pocitano, ze si je tam natrenujes
A neco me rika, ze takovych skilu ktere tam nenatrenujes(na uroven ktera je po vytvoreni postavy a nejiti pres nb dung) bude vic a i u jinych postav
Samozrejme, je skoda, ze tam nejde vse trenovat a, ze to dopredu nevis(jestli jsi to tedy nevedel)
Vlastne nevim, jestli si tohle triglav uvedomil, kdyz ten nb dung delal
Ale tak ono az se ti podari namakrovat toho crafta tak zapomenes na tech 20, nebo 25 bow na zacatku

Proste, kdyz nejdes rovnou do sveta, ale pres ten nb dung tak zacinas s nizsima skilama a je pocitano, ze si je tam natrenujes
A neco me rika, ze takovych skilu ktere tam nenatrenujes(na uroven ktera je po vytvoreni postavy a nejiti pres nb dung) bude vic a i u jinych postav
Samozrejme, je skoda, ze tam nejde vse trenovat a, ze to dopredu nevis(jestli jsi to tedy nevedel)
Vlastne nevim, jestli si tohle triglav uvedomil, kdyz ten nb dung delal
Ale tak ono az se ti podari namakrovat toho crafta tak zapomenes na tech 20, nebo 25 bow na zacatku

- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Radej si pockej co k tomu rekne Triglav az se vrati(nevrati), myslim, ze on to daval cele dokopy, nikto jiny se k tomu asi vyjadrovat nebude:)Baltik píše:Lidi nechte si posthunt do pokecuTa posledni stranka je o nicem.
Podstatna informace je:
aSajx píše:craft startovni vyrobni skilly napsane 25Coz beru jako bugreport. Kdyz se k tomu nikdo z ostatnich GM nevyjadri ze je to tak umyslne, tak to opravim.ale po projiti vstupniho dungeonu mi vylezl craft se skilly 20.
Edited by Balt: jedno zvyrazneni...

[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Jo abych doplnil sam sebe..
prvy post od triglava na strane 3. Vyzera to nakonec na chybu v matrixu
http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... c&start=40
Pak neni co resit a opravim to. Jen musim opravit i ty crafty co behaj po svete a pritom neopravit trestanceCastian píše:Jo abych doplnil sam sebe..

srbqf
V tom pripade prosim bugreporty sem, vy to vite lip nez ja a porovnavat 50x8 cisel se mi fakt nechceCastian píše:ono se to netyka jen kraftu ale vsech povolani. gl

http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... 261#132261
srbqf
A nebyl to náhodou Triglavuv umysl, aby postavy co si zvolí cestu Nb dungem měli snížené skilly a vytrénovali si je právě v NB dungu viz: http://www.darkparadise.cz/Forum/viewtopic.php?t=3233
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
samozrejme ze bojovy skilly, healing, skilly ze skillpointu ano, ale nevidim duvod ani umysl proc by to melo snizovat skilly jako krafti (ktere tam snad ani nejdou natrenit) a nebo vyrobni (ktere jdou velmi spatne), opravte me pokud se mylim ...Petysek píše:A nebyl to náhodou Triglavuv umysl, aby postavy co si zvolí cestu Nb dungem měli snížené skilly a vytrénovali si je právě v NB dungu viz: http://www.darkparadise.cz/Forum/viewtopic.php?t=3233
Když tam chce clovek za craft jít tak at si to podstoupi, dle me pokud nekdo na DP hraje crafta tak to neni jeho prvni postava tak by nemel s craftem ani do toho dungu lezt...Wilson píše:samozrejme ze bojovy skilly, healing, skilly ze skillpointu ano, ale nevidim duvod ani umysl proc by to melo snizovat skilly jako krafti (ktere tam snad ani nejdou natrenit) a nebo vyrobni (ktere jdou velmi spatne), opravte me pokud se mylim ...Petysek píše:...
Princip je jednoduchý:
- Do NB dungu se leze s nižšími skilly (ano, i s nižšími výrobními skilly). Důvod: Aby to rychleji lezlo a aby postavy nebyly příliš silné/schopné.
- Z NB dungu jde odejít kdykoliv. Pokud ale hráč odejde dřív než bylo zamýšleno (skillcap 400.0), je to jako by nesplnil quest a tedy nedostane odměnu.
- Odměna za "splnění newbie dungeon questu":
1) Skilly, které hráč nedotrénoval úplně se dorovnají na hodnotu jako by do NB dungu hráč vůbec nešel.
2) Skilly, které hráč vytrénil nad tuto hodnotu mu zůstanou.
3) A ještě něco navíc.
Tzn. pokud jsem pochopil problém, vše je jak má být. Stačí nevzdávat to dřív a neodcházet před koncem. Ta možnost tam je čistě proto, že kdyby tam nebyla, hodně lidí by si ztěžovalo.
Edit: Je zamýšleno, že ten skillcap si craft v newbie dungu nahodí bojem. Má tam v tomhle směru stejné podmínky jako warrior (skoro).
- Do NB dungu se leze s nižšími skilly (ano, i s nižšími výrobními skilly). Důvod: Aby to rychleji lezlo a aby postavy nebyly příliš silné/schopné.
- Z NB dungu jde odejít kdykoliv. Pokud ale hráč odejde dřív než bylo zamýšleno (skillcap 400.0), je to jako by nesplnil quest a tedy nedostane odměnu.
1) Skilly, které hráč nedotrénoval úplně se dorovnají na hodnotu jako by do NB dungu hráč vůbec nešel.
3) A ještě něco navíc.
Tzn. pokud jsem pochopil problém, vše je jak má být. Stačí nevzdávat to dřív a neodcházet před koncem. Ta možnost tam je čistě proto, že kdyby tam nebyla, hodně lidí by si ztěžovalo.
Edit: Je zamýšleno, že ten skillcap si craft v newbie dungu nahodí bojem. Má tam v tomhle směru stejné podmínky jako warrior (skoro).
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Nevim jestli to je tou pozdni hodinou ale zda se mi, ze si ted odporujes.Triglav píše:Princip je jednoduchý:
3) A ještě něco navíc.
V jedne vete pises cituji "1) Skilly, které hráč nedotrénoval úplně se dorovnají na hodnotu jako by do NB dungu hráč vůbec nešel."
A pak reknes, ze je vse jak ma byt kdyz kraft vyleze ven se skillem 20 kdyz by mel mit normalne 25 normalne kdyby nesel do nb dungu.
Nebo ja nechapu ten pojem "nedotrenoval skill uplne"
Takhle vysvetlene bych tomu rozumel, jen aby si tento post nasli i dalsi hraci nez tam vlezou nebo respektive od tama utecouTriglav píše:Princip je jednoduchý:
3) A ještě něco navíc.

Jedna poznamka:
1. Je treba snizovat skilly ktere se tam nedaji ani natrenovat a ani nedelaji postavu nijak silnejsi(napr.:carpentry, bowcraft)?
Craft si ze skillpointu nenasbira ani tolik co ten warior(to je to Tve "skoro" myslim) takze by to skill cap nijak neohrozilo. Samozrejme uznavam ze i craft tech 400 muze udelat kdyz da vsechny bojove skilly na 20, + healing, ze skillpointu animal lore, +mining na tech par polickach a doprskne to nejakym makrovanim item id nebo arms lore

To ovsem neni uz tak podstatne jen filozoficka vlozka...
Dulezite je, ze kdo tam vydrzi do tech 400 tak se mu i vyrobni skilly hodi na startovni hodnotu... Jen bych to nejak citelne zakomponoval do nektere te knizecky co je pri volbe svet/nb dung (snad jsem si ji pretetl poctive)
Mrknu na to a zkusím to ještě víc vyjasnit před vstupem do NB dungu, pokud to není vyjasněno jasně. Nicméně ještě nemám přístup do hry, tak se neděste, že to bude až za nějaký týden.
The First