Cleric
Re: Cleric
Co upravit zivou vodu, aby sla naplnit treba na 3 pouziti? Je to blbej napad, nebo je dobrej napad, nebo je to jakej napad? 

Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Ducky[Templar] Warrior
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
nebude se to jeste testovat treba pul roku ?Ocroc píše:30.4.2013 bude ukončen test ressování na dálku

Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Jak to vypadá se speckou na klera?
Ale no tak , my chceme mít spestření u klerikaOcroc píše:Zatim vam nechceme kazit hru.

Tiez sa priklanam k speckam na klera. Vela ludi to isto oceni 

Ja se toho HODNE desim, stejne jako bych se desil specek za maga a negra.
On totiz klerik je hodne univerzalni postava - myslim, ze jakkoliv navrzena specka ho dokaze tak akorat poskodit
On totiz klerik je hodne univerzalni postava - myslim, ze jakkoliv navrzena specka ho dokaze tak akorat poskodit
Urcite by som teda klerika nenazval univerzalnou postavou. Univerzalna postava je paladin - dmg + relativne velka vydrz + magia. Klerik ma jediny ucel resovat a healovat co je na tom univerzalne...
Aj s prerozdelenim klera to bude take iste ako pri kazdej specke najprv velka vlna protestov nasledne urcity balanc jednotlivych specializacii. A konecna podoba bude, ze 2 specky budu preferovane a "lepsie" a jedna bude viac menej "zaostavat".
Pre ludi co to hraju x rokov to bude prinos vo forme urcitej zmeny herneho stylu lebo sa budu musiet prisposobit novym vlastnostiam postavy co vnimam ako pozitivum.
Klerik nepresiel ziadnou zmenou uz skutocne dlhu dobu(ziadne nove questy, uprava akurat k horsiemu - ress bandou... ) Takze sem so speckou ! .pp
Aj s prerozdelenim klera to bude take iste ako pri kazdej specke najprv velka vlna protestov nasledne urcity balanc jednotlivych specializacii. A konecna podoba bude, ze 2 specky budu preferovane a "lepsie" a jedna bude viac menej "zaostavat".
Pre ludi co to hraju x rokov to bude prinos vo forme urcitej zmeny herneho stylu lebo sa budu musiet prisposobit novym vlastnostiam postavy co vnimam ako pozitivum.
Klerik nepresiel ziadnou zmenou uz skutocne dlhu dobu(ziadne nove questy, uprava akurat k horsiemu - ress bandou... ) Takze sem so speckou ! .pp
Vstavat a cvicit!
Guildmaster of Templars
Ducky[Templar] Warrior
Ducky[Templar] Warrior
Ahoj , vím , že máte všichni dost práce v jiných životech. Ale přesto se chci zeptat. Jak to vypadá se speckou klerika ?:)
tyve miki, ze tys zas jen vytrenil tri kleriky kteri nic jineho jak skilly nemaji a nudis se...sak sem te kua ingame nevidel jak je rok dlouhy, aspon se dostav obcas na mapuMiki píše:Ahoj , vím , že máte všichni dost práce v jiných životech. Ale přesto se chci zeptat. Jak to vypadá se speckou klerika ?:)

Ten rybíz lognul negra, natrénoval a odlogl. Nevím proč GM udělali tuhle morbidní věc. S kadencí jakou Miki trénuje postavy tak nestíhá vydělávat ani servr dohromady. Když musel makrovat tak to šlo utáhnout ale s prominutím musím řict že tou knížkou za 100k a +10% jste mě vážně nasrali !Fila píše:tyve miki, ze tys zas jen vytrenil tri kleriky kteri nic jineho jak skilly nemaji a nudis se...sak sem te kua ingame nevidel jak je rok dlouhy, aspon se dostav obcas na mapuMiki píše:Ahoj , vím , že máte všichni dost práce v jiných životech. Ale přesto se chci zeptat. Jak to vypadá se speckou klerika ?:)a jinak aprdon za OT

PS: A už teď se bojím kolik Miki natrénuje kleriků, když budou specky

Specializace pro clericy si přebírám já. Během vánoc-silvestr budou, pokud se do toho něco nepřiplete.
Kdyby jsi chtěl pomoc s testováním tak se hlásímOcroc píše:Specializace pro clericy si přebírám já. Během vánoc-silvestr budou, pokud se do toho něco nepřiplete.
Ty hlavně nic netestuj, v dungu si nebyl roky, víš o všem kulové. Teoretik No.1Miki píše:Kdyby jsi chtěl pomoc s testováním tak se hlásímOcroc píše:Specializace pro clericy si přebírám já. Během vánoc-silvestr budou, pokud se do toho něco nepřiplete.

- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
miki teoretik n.1? on uz ego nehra? :pHan Gamms píše:Ty hlavně nic netestuj, v dungu si nebyl roky, víš o všem kulové. Teoretik No.1Miki píše:Kdyby jsi chtěl pomoc s testováním tak se hlásímOcroc píše:Specializace pro clericy si přebírám já. Během vánoc-silvestr budou, pokud se do toho něco nepřiplete.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Ahoj, hele mám dotaz na DP stránkách je u Clerika maximální alchemka 75% ale já už mám 85,6% hejbalo se stím někdy? nebo je tam chyba nebo mám zázračného clerika? 

- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Jak dlouho to mas? Vetsinou se to zarovna po restartu.erunno píše:Ahoj, hele mám dotaz na DP stránkách je u Clerika maximální alchemka 75% ale já už mám 85,6% hejbalo se stím někdy? nebo je tam chyba nebo mám zázračného clerika?
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.