King píše:hm pan prosel poprve despa a hned by ho upravoval ... to nam schazelo
Len som dal svoj postreh oproti tomu aky bol desp kedysi (45 minut a lahsi) ako teraz 2hod a tazsi... vtedy to mohlo prejst viacero PVM skupin, avsak teraz je to len pre fakt najlepsich... u despu 4-5 to pochopim, ale vzhladom na to co som pocul aj od spoluhracov aky maju nazor na 1tku tak... by to mohli prejst aj priemernejsie skupiny ktore budu mat aspon pocet... Ako nebudem plakat ak sa nic nezmeni je mi to v podstate jedno, ja sa prisposobim, len sa mi to vidi lepsie tak ako kedysi ze ten d1 bol trochu viac stavany aj pre horsich hracov...
Ciatronic píše:řekl bych že jednička není až tak těžká jako spíš otravná jsou tam težký jen 2 skoky a to jen když se to podělá na nejvyšší úrovni jinak se to dá projít za 2 hodinky jak nic. Pravda dřívější verzi despu 1 sme prošli klidně i za necelou hodinu když šlo vše jak mělo ale tahle změna že člověk musí i něco v tom dungu dělat mi příjde fajn než že si skočil do místnosti kde na skoku nebylo nic tak těžkýho že by to mohlo popravit celou výpravu.
Suhlasim samozrejme, ale tak nemusime si klamat ze prvy skok k LAWovi je naozaj tazky oproti tomu co tam bolo kedysi, urcite sa to vam moze zdat ani nie velmi tazke ked to chodite ako partia najskusenejsich, pre nas menej skusenych, aspon teda pre cast z ludi je to celkom obtiazne no...
Ciatronic píše:A jinak 3 je těžká až dost oproti 2 ne jen časovou náročností některých částí když to člověk jen neprojde bez zabití celé místnosti( tím chci říct že by ta gate mohla být třeba na hlídače nebo za dveřma) ale i pár místnostma za křižovatkou kde je narozdíl od druhého patra možnost výlehu dost vysoká
Aha... my ked sme sa rozhodovali ktore poschodie pojdeme, ci 2 alebo 3 tak nam to na danu zostavu bolo jedno lebo podla viacerych ludi je to vraj to iste narocnostou aj casom... Este to neviem sam posudit iba som to skonstatoval podla nazoru ostatnych tak dik za info
Mihal píše:Desp 1 je naročny to je fakt ale to nema byt ako samostatny dung ale nieco ako uvod k D2,3,4 preto sa tam poklady ani casto nedoplnuju,je to skor ako bonus. Pre koho je extremne tazka? Pre niekoho čo začal hrat maga? Ano to verím, ale ta extremna naročnosť potom nie je v dungu ale niekde inde. Nie je to nic co by sa nedalo preisť za cca 2 hodinky alebo menej. A ak sa zlahči D1 nepočítaj s takymi pokladmi v ostatnych patrach, takze potom bude dalsi topik o tom ako chceš lepšie poklady do ostatnych. Despice je naročny dung, ak sa ti zda priliš naročny, tak tam nechod. Alebo bud rad, ze mas moznost niekde si zahrat v tazsom prostredi.
Chcel som zalobovat za trochu zjednodusenie 1tky, ja mam rad velku obtiaznost

a prestan sa uz spravat ako dieta mihalko... Ono ide skorej o ostatnych ludi ze nejak co pocuvam sa tam nikomu nechce ist, ale ja som tam aj tak siel (nie maga ale cuduj sa svete nekra) a i ked som tam equip nechal, tak by som tam siel znova lebo mne je jedno aky mamon tam bude/nebude ale chcem to prejst, a dobry poklad uvitam, ale spoluhraci urcite viac...
narovinu, i keby sa v despe nikdy nedoplnali poklady, aj tak by som tam siel to skusit prejst, ja ano, ale bohuzial vela ludi by tam neslo... A tam sa ukazuje kto hra na mamon a kto nie...
Inak musim tvoje komenty zhodnotit jednoducho :
http://imageshack.us/a/img822/2433/gdflz.jpg