Despise

Dotazy a informace týkající se jednotlivých dungeonů
Odpovědět
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Despise

Příspěvek od Mihal »

King píše:hm pan prosel poprve despa a hned by ho upravoval ... to nam schazelo
Pan EGO sa stal z TOP odbornika na PVP cez noc TOP odbornik na PVM ... Bacha na to, zachvilku bude TOP GameMaster ...

Ale teraz len preklad z jazyka EGA do prostej reci.
Myslel som si, že PVM je lahšie a toho mamonu je tam strasne vela, ale mylil som sa. Stve ma, ze nemozem mat topka po 2 tyzdnoch hrania a byt najbohatsi na serveri. TAK S TYM KONECNE NIECO ROBTEEEE PRETOZE JA CHCEEEEEEEEEM!!!!

Desp 1 je naročny to je fakt ale to nema byt ako samostatny dung ale nieco ako uvod k D2,3,4 preto sa tam poklady ani casto nedoplnuju,je to skor ako bonus. Pre koho je extremne tazka? Pre niekoho čo začal hrat maga? Ano to verím, ale ta extremna naročnosť potom nie je v dungu ale niekde inde. Nie je to nic co by sa nedalo preisť za cca 2 hodinky alebo menej. A ak sa zlahči D1 nepočítaj s takymi pokladmi v ostatnych patrach, takze potom bude dalsi topik o tom ako chceš lepšie poklady do ostatnych. Despice je naročny dung, ak sa ti zda priliš naročny, tak tam nechod. Alebo bud rad, ze mas moznost niekde si zahrat v tazsom prostredi.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

King píše:hm pan prosel poprve despa a hned by ho upravoval ... to nam schazelo
Len som dal svoj postreh oproti tomu aky bol desp kedysi (45 minut a lahsi) ako teraz 2hod a tazsi... vtedy to mohlo prejst viacero PVM skupin, avsak teraz je to len pre fakt najlepsich... u despu 4-5 to pochopim, ale vzhladom na to co som pocul aj od spoluhracov aky maju nazor na 1tku tak... by to mohli prejst aj priemernejsie skupiny ktore budu mat aspon pocet... Ako nebudem plakat ak sa nic nezmeni je mi to v podstate jedno, ja sa prisposobim, len sa mi to vidi lepsie tak ako kedysi ze ten d1 bol trochu viac stavany aj pre horsich hracov...
Ciatronic píše:řekl bych že jednička není až tak těžká jako spíš otravná jsou tam težký jen 2 skoky a to jen když se to podělá na nejvyšší úrovni jinak se to dá projít za 2 hodinky jak nic. Pravda dřívější verzi despu 1 sme prošli klidně i za necelou hodinu když šlo vše jak mělo ale tahle změna že člověk musí i něco v tom dungu dělat mi příjde fajn než že si skočil do místnosti kde na skoku nebylo nic tak těžkýho že by to mohlo popravit celou výpravu.
Suhlasim samozrejme, ale tak nemusime si klamat ze prvy skok k LAWovi je naozaj tazky oproti tomu co tam bolo kedysi, urcite sa to vam moze zdat ani nie velmi tazke ked to chodite ako partia najskusenejsich, pre nas menej skusenych, aspon teda pre cast z ludi je to celkom obtiazne no...
Ciatronic píše:A jinak 3 je těžká až dost oproti 2 ne jen časovou náročností některých částí když to člověk jen neprojde bez zabití celé místnosti( tím chci říct že by ta gate mohla být třeba na hlídače nebo za dveřma) ale i pár místnostma za křižovatkou kde je narozdíl od druhého patra možnost výlehu dost vysoká
Aha... my ked sme sa rozhodovali ktore poschodie pojdeme, ci 2 alebo 3 tak nam to na danu zostavu bolo jedno lebo podla viacerych ludi je to vraj to iste narocnostou aj casom... Este to neviem sam posudit iba som to skonstatoval podla nazoru ostatnych tak dik za info :)
Mihal píše:Desp 1 je naročny to je fakt ale to nema byt ako samostatny dung ale nieco ako uvod k D2,3,4 preto sa tam poklady ani casto nedoplnuju,je to skor ako bonus. Pre koho je extremne tazka? Pre niekoho čo začal hrat maga? Ano to verím, ale ta extremna naročnosť potom nie je v dungu ale niekde inde. Nie je to nic co by sa nedalo preisť za cca 2 hodinky alebo menej. A ak sa zlahči D1 nepočítaj s takymi pokladmi v ostatnych patrach, takze potom bude dalsi topik o tom ako chceš lepšie poklady do ostatnych. Despice je naročny dung, ak sa ti zda priliš naročny, tak tam nechod. Alebo bud rad, ze mas moznost niekde si zahrat v tazsom prostredi.
Chcel som zalobovat za trochu zjednodusenie 1tky, ja mam rad velku obtiaznost :) a prestan sa uz spravat ako dieta mihalko... Ono ide skorej o ostatnych ludi ze nejak co pocuvam sa tam nikomu nechce ist, ale ja som tam aj tak siel (nie maga ale cuduj sa svete nekra) a i ked som tam equip nechal, tak by som tam siel znova lebo mne je jedno aky mamon tam bude/nebude ale chcem to prejst, a dobry poklad uvitam, ale spoluhraci urcite viac...
narovinu, i keby sa v despe nikdy nedoplnali poklady, aj tak by som tam siel to skusit prejst, ja ano, ale bohuzial vela ludi by tam neslo... A tam sa ukazuje kto hra na mamon a kto nie...
Inak musim tvoje komenty zhodnotit jednoducho : http://imageshack.us/a/img822/2433/gdflz.jpg
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Jiri
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiri »

co tu furt brecis Ego?jak maly decko uplakane:(......projdes za zivot jednou despa a hned bys vsecko menil podle svyho gusta aby to bylo pro tebe nejvic nejlehci nebo co?:(
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Ked porovnam terajsi desp 1 a to, co tam bolo predtym, tak si spomeniem na to, ze sme proste jednotkou preleteli. Bol to taky uvod do despa, pacil sa mi, clovek sa trochu rozohral. Teraz desp 1 berem ako nieco otravne, co clovek proste musi pretrpiet, aby si mohol trochu zahrat v high dungu. Ono nejde ani tak o narocnost, ale v tej jednotke sa to proste neskutocne vlece. Je to cisto moj nazor!
S cim suhlasim je to, ze by tam mohol byt castejsie doplnovany poklad, popripade doplnovany adekvatne k casu prejdenia, a k tomu, ze clovek musi ten desp trochu pozhnat.
Vyleh je tam mozny, urcite viac nez v inych "high dungoch", kde su tie poklady casto o dost lepsie.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Ajo, Strig pro mamon nehraje, jen harvil v dungu modráky a už má tolik nahrabáno, že neví, co s tím. To by taky každýmu nevadilo nechávat ekvipy v despu :)
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

StrigovoEGO:
Prosim ťa pekne, ty lobuješ za PVM skupiny menšieho skillu aby sa aj oni mohli pozrieť do despu? Precedensy hovoria, že ty lobujes LEN vo svojich zaujmoch tak netlač kaleraby do hlavy!!!

"Chcel som zalobovat za trochu zjednodusenie 1tky, ja mam rad velku obtiaznost a prestan sa uz spravat ako dieta mihalko"

V tejto vete si použil protirečenie i utok, vieš čo to argumentačne znamena? Skus si najsť ;)

Takže cele je to spôsobene tym, že ste lahli v despe, podla postov usudzujem po prvom skoku a teraz sa tam nikomu nechce. Ty pre mamon nehraš (precedensy ta usvedcuju takze setri slova). Podla mna ti ide o plast cnosti aby si sa mohol vystatovat na trhu ale kedze tam nikto nechce ist, places tu nad zjednodusenim aby si ich nejako ukecal ... Myslim, ze na serveri je dost dungeonov rôznych obtiažnosti kde si hraci môzu trenovat svoju zrucnost a postupne sa prepracovat aj k despu. Desp je dung pre cca 6 ludi na 4 hodinky. Skôr ako komplexnymi upravami dungov (menit pasce, respy nepovazujem za komplexnu upravu ale spestrenie hry), by sa GMka mohli radsej venovat stavaniu novych, narocnejsích (aj menej naročnych), aby hraci mali moznost pokusat svoje moznosti a kochat sa pracou GMiek.

PS: možno sa spravam ako male decko ale to bude tým, že dieťa som ;)
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Mihal jedna vec je ze si tu vybavujes svoju personalnu vendettu, druha je zverejnovanie svojej dedukcie zalozenej na tom, ze si si spojil zmienenych par bodov postu, na zaklade coho si osocil vacsiu skupinu ludi, ako len Ega. Skus si uvedomit, ze taketo prispevky su dehonestaciou, a predtym, nez tu zacnes vypisovat informacie o vylehoch a podobne, si zisti fakty.
Chcel by som este podotknut, ze z topiku, ktory ma sluzit na diskusiu, a postovanie bugov, pre ulahcenie prace GMkam, ste si spravili akesi neofcialne MihalEgo - EgoMihal ihrisko, na ktorom si hrate vlastny FedCup, ktory aj tak ani jeden z vas nevyhra. A to neplati len o tejto casti fora.
Na toto mate obidvaja ICQ, na ktorom si mozete pre mna za mna nadavat od rana do vecera :D
Takze predtym, ako postnete dalsie podanie, by som vas poprosil, aby ste si rozmysleli, ci je to vazne potrebne, tu zahltit jednu stranku fora, len tym, ze sa navzajom qoutujete.
Ospravedlnujem sa za mozno prilis dlhy post, a dakujem za pozornost. 8)
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Kesemot:
" dehonestujuce je to, ze pises ze niekto lahol" (icq medzi mnou a kesemotom) - neviem ako pre ostatnych, ale mne toto nepripada ako dehonestujuce

Obvinil si ma, že som si ten vylah vymyslel a tym poškodil teba (netusil som ani kto si kym si nenapísal tento post) a presviedcal si ma ze vies o vsetkom co sa u Kacerov deje. Nakoniec sa zistilo, ze ste vazne lahli a dokonca som sa aj trafil do miestnosti kde ste lahli. Takže ťa prosím, ked ma budes nabuduce chciet obvinit z klamstva, dehonestacia, osočovania ... tak si zisti fakty a nebud tak vzťahovačny, lebo važne nie si stred vesmiru a tak velmi znamy ako si myslis.
Dakujem

PS: ja nechcem vyhrat, mojim učelom je prelozit EGOve posty do jazyka, ktory ovladaju vsetci. To ze su moje posty citovo podfarbene je sposobene tym, ze nemam rád ludí co zavadzaju, klamu a su egocentrický pokritci.
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Z konverzacie si si vybral akurat to co si chcel pouzit, takze ti to velice pekne hra do toho aby si sa tu hral teraz na chudatko, ktoremu este bolo uskodene.
Len na moju obranu :
Mihal 22. 2. 2013 11:39
takze uprav si svoj post, inak postnem dalsi v ktorom sa ta spytam ako dehonestujem a urazam tych ludi a pouzijem aj udaje z tejto konverzacie ... :paranoid:

Tak som mu povedal, ze nech kludne postne co chce, co aj spravil. :D
Ako odpoved mi bolo toto:
Mihal 22. 2. 2013 11:47
Ty si niekoho obvinil z dehonestacie bez argumentu a relevantnosti. V realnom svete ta za toto mozu zazalovat za ctiutrhanie ...

Mily MIhal, svet UO nie je realny svet. Mozno je na case, aby si si to uvedomil ...
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Vaše osobní spory si řešte někde jinde.
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Qvido píše:Vaše osobní spory si řešte někde jinde.
Ako ja by som rad, ale ocividne niektory jedinec mi bez problemu napise na icq, a este bude postovat moje odpovede na forum.
Tymto sposobom sa vzdavam svojho pristupu na forum, ak sa zobere aj Mihalovi, na foru znamemu ako Mihal, v zivote znamemu ako Mihal, v realnom svete ako Mihal, a v realnom zivote znamemu ako Mihal.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Prosim vas, GM team, na kolko hodin alebo respektive minut su kluce od despu?

Nepride mi to moc o.k. prejst fakt ultra tazku 1tku a nedostat sa dalej, to aby sme sa brutalne ponahlali je zamer? :) prosil by som o nejake vyjadrenie ten cas sa mi zda ze zase bugol, alebo fakt neviem...aspon 12 hodin na vsetky kluce by mohol byt...

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Winis
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winis »

Nejsi první ani poslední komu to buglo, smiř se s tim.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Winis píše:Nejsi první ani poslední komu to buglo, smiř se s tim.
Ano to nie som... A preco by sa to nemalo ako opravit? Proste tomu trocha chyba logika nie? moze sa stat, ze to bugne fakt raz za cas nahodne, ale preco pravidelne a stale? Ver mi, ze keby si tam, tak by si pochopil ze si to fakt ta vyprava nezasluzi

Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Strigwyr píše:
Winis píše:Nejsi první ani poslední komu to buglo, smiř se s tim.
Ano to nie som... A preco by sa to nemalo ako opravit? Proste tomu trocha chyba logika nie? moze sa stat, ze to bugne fakt raz za cas nahodne, ale preco pravidelne a stale? Ver mi, ze keby si tam, tak by si pochopil ze si to fakt ta vyprava nezasluzi
skus sa zamysliet keby to slo normalne opravit neopravilo by sa to?
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Sikulka píše:skus sa zamysliet keby to slo normalne opravit neopravilo by sa to?
Skusal si sa zamysliet, preco pada kluc z nejakeho trapneho keepera? Preco sa to robi na timer ked to buguje?
Proste, to nedava logiku... ked to buguje, tak jednoducho ma byt od tych dveri hlidac nejake NPC v poslednej miestnosti asi... Uplne jednoduchych rieseni je X...

Winis
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winis »

GMs maj spoustu práce s pročítánim egovo spamu než opravovat bugy
Jiri
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiri »

Strigwyr píše:Prosim vas, GM team, na kolko hodin alebo respektive minut su kluce od despu?

Nepride mi to moc o.k. prejst fakt ultra tazku 1tku a nedostat sa dalej, to aby sme sa brutalne ponahlali je zamer? :) prosil by som o nejake vyjadrenie ten cas sa mi zda ze zase bugol, alebo fakt neviem...aspon 12 hodin na vsetky kluce by mohol byt...

ty si tezkej :D tak tu uz nebrec:p
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

PVM revoluce na foru, aneb koniec aktivneho pvp :clap:
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Neuvažuje se že by se do 4. patra přidalo nějaké jezdítko na tamnutí? je to přeci jen nejtěžší patro a trochu tam chybí ta šance na to jezdítko
Odpovědět