Despise
Re: Despise
pokial viem tu sa jedná o opravu aby sa to nestávalo , a nie o to aby ste sa tu dvaja hádali ako kohúti na smetisku 

dej mi pistol a dopadne to tak jako kdyz das wizzymu spellbook :(
Je to jen otazka grafiky ... niceho jineho, jinak jde o naprosto identicky nascriptovane predmety, ktere se ridi typem itemu.Arianna píše:Tak nejak. jen me napadlo neblbne to tim ze do te dvojky jsou mrize a do ostatnich pater dvere? pac u jinych pater co vim se nam to nestalo
No vcera sme mali save tesne pred otvaranim
A pravdupovediac, uz som nadaval ze zase budeme musiet kopat, ale nastastie vsetko v pohode.

Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Chtěl bych se zeptat jak je na křižovatce ten cave keeper jestli je správně že dává IK i na klamáky nebo je to jen nějakej bug protože nad sebou napíše Summon? Srabe!! ale sumon to fakt není jestli to tak má být tak mu opravte tu hlášku a jestli to tak nemá být tak opravte toho týpka 

- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
duvod proc je krev jen za Lawem a nikde jine ne ?
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Asi to tak stavitel chtěl, jinej důvod asi nevidím.
a nechtelo by to treba prodiskutovat se stavitelem, aby se ta krev tam pridala?Qvido píše:Asi to tak stavitel chtěl, jinej důvod asi nevidím.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
aj stavitel bezpravidlakov chcel aby sa do nich dali nalakat ludia a zabit :p
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Mohl by jsem poprosit o přidání krve do 3.patra když už je i ve dvojce nevidím důvod proč by neměla být ve trojce a myslím si že tam patří právem je celkem těžký se tam dostat a beze smrti je to nadlidský výkon pomale tak aspoň nějaká kompenzace by se tam hodila pokuď tam je tak se imlouvám ale včera jsem ji tam hledal dost dlouho a nenašel. Díky
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Nechcete dat na odpocivadlo po D1 ghost gate k pokladum D2,3,4?
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
Tak poklad sa da zistit ci je v D2 alebo D3 aj ked uz potom nie je mozne vybrat siMephist píše:Nechcete dat na odpocivadlo po D1 ghost gate k pokladum D2,3,4?

i kdyby se tam ta gate dala tak by to nebylo moc stastne reseni kdyz tam nejde ress. dle meho se v d4 poklad neobjevil z jednoho duvodu ale nebudem tu rozebirat konspiracni teorieMephist píše:Nechcete dat na odpocivadlo po D1 ghost gate k pokladum D2,3,4?

No radsi nebudeme spekulovat proc tam zadna odmena nebyla ikdyz D2 a D3 byli doplněny ... jen mě mrzí přístup správců servru, když se to tady začíná konečně trošku rozjíždět, tím že se vracejí lidi a servr znovu ožívá, nedopřát lidem trošku zábavy a ty odměny doplňovat častěji ... Ultima online, tedy spíše Darkparadise je hodně starý servr a bez nějaké vyhledové koncepce je to k ničemu, většina zkratových změn uvadí hru jenom do většího chaosu a nejistoty. Nechcete popřemýšlet nad výběrem symbolického měsičního poplatku, kterým by se financoval vývoj a chod servru, nezávisle na vztazích Gms a hraču?
No proc tam nebyl tezko spekulovat. Ono nelze vlizt tam a cekat ze tam neco vzdy bude. A predikovat, ze poklad je, na tom, ze sme meli poklad v jinem patre je trosku zavadejici predstava. Vzhledem k tomu, ze by mel byt poklad v tomto patre nejvetsi na serveru, nelze pocitat s tim, ze tam bude okamzite doplnen, jakmile se vybere, nebo se doplni. Ano opravdu nejaky cas trva, nez se nekde neco nakumuluje. Takze doba doplneni je delsi trosku.Ben180 píše:No radsi nebudeme spekulovat proc tam zadna odmena nebyla ikdyz D2 a D3 byli doplněny ... jen mě mrzí přístup správců servru, když se to tady začíná konečně trošku rozjíždět, tím že se vracejí lidi a servr znovu ožívá, nedopřát lidem trošku zábavy a ty odměny doplňovat častěji ... Ultima online, tedy spíše Darkparadise je hodně starý servr a bez nějaké vyhledové koncepce je to k ničemu, většina zkratových změn uvadí hru jenom do většího chaosu a nejistoty. Nechcete popřemýšlet nad výběrem symbolického měsičního poplatku, kterým by se financoval vývoj a chod servru, nezávisle na vztazích Gms a hraču?
Dival jsem se do starsich logu a nikdo dane pokladnice otviral od posledniho vybrani, z toho mohu s cistym svedomim rict, ze to nebylo naschval a nekdo by vam to mohl pri jiti dungeonu vybrat.
Ani v nejmenším jsem se nesnažil naznačit, že se poklad někam ztratil ... jenom mě trosku zamrzelo vuči ostatnim hračům kteří snama těch osum hodin v tom dungu s vypětím sil strávili, že se nedostavila ani nejmenší odměna a v připadě tohoto D4 byl podil 150k na hlavu a to jsme tam nebojacně tahnuli 3 TOP brnění a nemálo dalšího ekvipu.
A nedala by sa urobit truhla, kt. by po (nahodne)15-30 hodinach doplnila automaticky poklad? (aby to niekto nevyberal v tom jednom istom case...
Ano nieco ako lokovacka... To by usetrilo GMkam pracu kazdeho rucneho doplnania a hracom by to dodalo spokojnost...
Islo by o to ze:
Ankh 2 - 3 ludia, obtiaznost 2, cas 1 hodina - Truhla = 3x2x1 = 6 bodov
1 bod by bol odmena cca 50k? = dat tam itemky ako perfekt forma, +7 zbran, nejaky mystik, suter atd...
desp 4 - 12 ludi, obtiaznost 5, cas 8 hodin truhla = 12x5x8 = 480 bodov, to by aj celkom sedelo nie?
(vhzladom na tu narocnost atd...)
Cize za kazdych 70 bodov tam dat sochu/top zbran/topko/drot... chrlilo by to nahodne itemy... a kazdy item by mal urcitu hodnotu bodov, samozrejme by tam nepadali trapne spotrebakove itemy... ale mozno okruh 50 itemov a kazdy by bol ohodnoteny bodmi
neviem no dalo by sa to takto podobne vypocitat akurat cislo "obtiaznost" by trebalo spravne ohodnotit, tj teoreticky % vylahu...
Ano nieco ako lokovacka... To by usetrilo GMkam pracu kazdeho rucneho doplnania a hracom by to dodalo spokojnost...
Islo by o to ze:
Ankh 2 - 3 ludia, obtiaznost 2, cas 1 hodina - Truhla = 3x2x1 = 6 bodov
1 bod by bol odmena cca 50k? = dat tam itemky ako perfekt forma, +7 zbran, nejaky mystik, suter atd...
desp 4 - 12 ludi, obtiaznost 5, cas 8 hodin truhla = 12x5x8 = 480 bodov, to by aj celkom sedelo nie?
(vhzladom na tu narocnost atd...)
Cize za kazdych 70 bodov tam dat sochu/top zbran/topko/drot... chrlilo by to nahodne itemy... a kazdy item by mal urcitu hodnotu bodov, samozrejme by tam nepadali trapne spotrebakove itemy... ale mozno okruh 50 itemov a kazdy by bol ohodnoteny bodmi

PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Chapu mozne zklamani, na druhou stranu, priste to muze byt jen o to lepsi. Trebas tam nekdo udela par zmen ao to vetsi bude poklad priste.Ben180 píše:Ani v nejmenším jsem se nesnažil naznačit, že se poklad někam ztratil ... jenom mě trosku zamrzelo vuči ostatnim hračům kteří snama těch osum hodin v tom dungu s vypětím sil strávili, že se nedostavila ani nejmenší odměna a v připadě tohoto D4 byl podil 150k na hlavu a to jsme tam nebojacně tahnuli 3 TOP brnění a nemálo dalšího ekvipu.
Co se tyka druhe casti na otazky symbolickeho poplatku. Neuvazujeme o nem. Nejen, ze by nam to mohlo prinest spoustu neprijemnosti s papirovanim ale politika stanovena v tomto smeru je takova, ze si nechceme nechat platit a zavazovat k nejakym pravidelnym platbam hracu. Co se driv vybiralo bylo vzdy na dobrovolnosti bez naroku na jakoukoliv protisluzbu a penize vzdy putovali na platbu zajisteni konektivity.
Nechceli by ste odstupnovat despa tak, ako bol nejaku dobu z5?
Tym myslim, ze ta jednotka jednu chvilu bola tak akuratne tazka, teraz podla slov viacerych hracov je extremne tazka a veru to tak je... Nevravim velmi ju zlahcit, ale tak aspon trochu z tade poubrat monstier nech je to trochu lahsie na prejdenie...
2ka by mohla byt tak ako je
3ka trochu tazsia
4ka tak ako je
5 neviem posudit...
(A hlavne, ta casova narocnost je skoro neuveritelna... a poklady v najtazsom dungu su fakt slabe narozdiel od inych dungov kde nehrozi skoro ziadna sanca vylahu)
(Toto je moj postreh, nevyznam sa v tom tak ako ostatny, ale co som pocul viac ludi malo +- takyto nazor...)
(E: ani ludi nejak neviem presvedcit tam ist, kedze sa tam poriadne umiera a poklad absolutne nemotivuje
)
Tym myslim, ze ta jednotka jednu chvilu bola tak akuratne tazka, teraz podla slov viacerych hracov je extremne tazka a veru to tak je... Nevravim velmi ju zlahcit, ale tak aspon trochu z tade poubrat monstier nech je to trochu lahsie na prejdenie...
2ka by mohla byt tak ako je
3ka trochu tazsia
4ka tak ako je
5 neviem posudit...
(A hlavne, ta casova narocnost je skoro neuveritelna... a poklady v najtazsom dungu su fakt slabe narozdiel od inych dungov kde nehrozi skoro ziadna sanca vylahu)
(Toto je moj postreh, nevyznam sa v tom tak ako ostatny, ale co som pocul viac ludi malo +- takyto nazor...)
(E: ani ludi nejak neviem presvedcit tam ist, kedze sa tam poriadne umiera a poklad absolutne nemotivuje

PVP - http://www.fire.websnadno.cz
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
hm pan prosel poprve despa a hned by ho upravoval ... to nam schazelo
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
řekl bych že jednička není až tak těžká jako spíš otravná jsou tam težký jen 2 skoky a to jen když se to podělá na nejvyšší úrovni jinak se to dá projít za 2 hodinky jak nic. Pravda dřívější verzi despu 1 sme prošli klidně i za necelou hodinu když šlo vše jak mělo ale tahle změna že člověk musí i něco v tom dungu dělat mi příjde fajn než že si skočil do místnosti kde na skoku nebylo nic tak těžkýho že by to mohlo popravit celou výpravu. A jinak 3 je těžká až dost oproti 2 ne jen časovou náročností některých částí když to člověk jen neprojde bez zabití celé místnosti( tím chci říct že by ta gate mohla být třeba na hlídače nebo za dveřma) ale i pár místnostma za křižovatkou kde je narozdíl od druhého patra možnost výlehu dost vysoká