Paladin

Odpovědět
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Re: Paladin

Příspěvek od Nagash »

Acarus píše:
Nagash píše:Řád Iškariotských
Shadow stit nema efekt ....

od speialniho dobijeciho ress svitku se upustilo ? me to prislo jako dobry napad
Zatim to bude jak to je.
Myslim si ze ty paladinove jsou takhle ok.
Shadow stit se dodela, vida stity me nenapadlo, ze budou nejspis s tou fci tak ultimatni.
Ehm ressovaci svitek je na svete, diky za presne informace, presne proto jsem se snazil, aby tu ten sphinx jeste chvili pobil ..... spousty zmen a moznost je ozkouset zadna
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Nagash píše: Ehm ressovaci svitek je na svete, diky za presne informace, presne proto jsem se snazil, aby tu ten sphinx jeste chvili pobil ..... spousty zmen a moznost je ozkouset zadna
Klidne brec ... kdo si ho udelat chtel si ho udelal. Kdo ne tak ne no. Navic, tohle nikde uvedeny nema byt, stejne jako veci co delaji shamanske veci.
Lucyfer
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucyfer »

takze to mam brat ako normal vec ze moji dvaja paladinovia maju 110 TC ? pretoze zadne GM na to nereagovalo, aby som potom nedostal jain za bugovanie alebo nieco podobne .
Dik za odpoved
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

Jdou ti psat skill knihy ? Jak se po napsani skill book of tactics zachova tvoje hladina skillu by me opravdu zajimalo...
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Lucyfer
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucyfer »

tak to som este fakt neskusal...ale zaujimalo ci len moji dvaja paladinovia maju 110 zaklad alebo je nas viac, len sa nikdo nehlasi ?:P
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Lucyfer píše:tak to som este fakt neskusal...ale zaujimalo ci len moji dvaja paladinovia maju 110 zaklad alebo je nas viac, len sa nikdo nehlasi ?:P
Já mám u paladina taktiku 100 ...
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

taky základní paladin(bez specializace) a mám 100.
Lucyfer
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucyfer »

kedze GM nereaguju tak predpokladam ze to je v poriadku, chcem sa este spytat Derthol pre zadanie questiku na knightky vyzaduje nejaku uroven karmy ? viem ze knightky vyzaduju nejaku uroven karmy, ale aj zadanie Questiku ? pretoze mam all max pala s klanom Magicky rytier a mam karmu 6.4k a stale mi hovori ze nie som hoden.

Dik
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

neni to v poradku, napis page ...
Corax
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Corax »

Ano, vyžaduje to nějakou úroveň karmy.
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
Leinad
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leinad »

Acarus, bolo by možné vyňať obojručné špeciálky (ice vikové) z pravidla, ktoré hovorí, že obojručky zhadzujú staty teutonskému rytierovi? Predsa len, tieto obojručky nie sú nejaké bežné zbrane, ja mám ešte pár crusherov a je mi ľúto spraviť si teutona, lebo by boli potom nepoužiteľné. Je to podobný prípad ako v prípade iškariota, ktorému sw a fenc špeciálky nezhadzujú staty. Prípadne, nedalo by sa vytvoriť niečo ako menič, ktorý by mi tie obojručky vymenil za jednoručky? Ďakujem.
Pain, DoHR
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Acarus píše:
Nagash píše: Ehm ressovaci svitek je na svete, diky za presne informace, presne proto jsem se snazil, aby tu ten sphinx jeste chvili pobil ..... spousty zmen a moznost je ozkouset zadna
Klidne brec ... kdo si ho udelat chtel si ho udelal. Kdo ne tak ne no. Navic, tohle nikde uvedeny nema byt, stejne jako veci co delaji shamanske veci.
No a proc neni nikde na webu uvedeno, ze je nejaky quest pro iskarioty? kdyz je to napsane treba u Druida ze si questem musi spravit tu druidskou hul ? Jako kdyby nekdo pouzil dvojí metr na měření stejnych veci

BTW : Bude nejaka moznost zmeny predtim jako Sphinx? zajmalo by me co maj delat treba ti co si omylem vybrali spatne podpovolani (napr u druida kde to dava jedno npc je to docela snadno mozne)
Bejkal
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bejkal »

Ahoj,
nevim jestli jdu lobovat nebo oznámit hovadinu, kterou je ničení speciálek. Kde ice viking + zbran stojí minimálně 400K a to nemluvím o questu kde už dost lidí umřelo. Následně se jde dung a jak je zvykem půlka monster který vypadají jako pavouk, chovají se jako pavouk ale pavouk nejsou mi tu moji zbraň prostě zničej. Nešlo by místo poničení zbraně takovýmhle způsobem nastavit třeba vypadnutí zbraně z ruky+ staty na 1,0,0 + para.
S pozdravem Bejk :evil:

PS: popřípadě by mě to jako attakera se speciálkou zabilo uplně rozhodně lepší než přijít o tak pro někoho těžce dosažitelnou zbraň
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Iskariota s crimem v shadow kompletu nezabije God spider, hlasku o zabiti criminalnika to hodi ale smrt se nedostavy.
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Tak jsem s idal specku iskariota, zkousim si in maniovat undeady na hb a u druhyho mi to znicehonic mezi dmg in mani hodilo jeden healujici... kde je chyba?:) doufam ze ne mezi klavesnici a zidli:) chapu ze to nema byt ubah kouzlo, proto to asi funguje s tim timerem, ale ono to stejne power words : In Mani vypisuje, i kdyz to pise, ze utocny kouzlo jste nemuzu... matouci...

edit: a proč je specializací vylepšen jen heater shield a ne i ostatní?:(... shadow kite a metal je jako obyc, silver kite je vylepšen po nasazení:/.
- na webu je info, že nasazení zbraní mimo mf, shazuje staty 30 dex a 10 str, skutecnost je 20 str, 40 dex...
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Poslušně hlásím, že silver maul nedává +10 mf a tact, ostatní silver/shadow zbraně evidentně jo
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Acarusi, je prosim normální že Knight štít mi nedává Teutonovi bonusy? Je to zaměrné nebo je to jen chybicka ve scriptech? Bylo by fajn když ty knigtky mužu mít tak je plnohodnotně použivat. Dík.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

erunno píše:Acarusi, je prosim normální že Knight štít mi nedává Teutonovi bonusy? Je to zaměrné nebo je to jen chybicka ve scriptech? Bylo by fajn když ty knigtky mužu mít tak je plnohodnotně použivat. Dík.
Podivam se na to...
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Super diky.
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin de Martis »

Specialka na pavouky/hady pro paladina se poškozuje při udeření Spider Matriarchy(toho velkého cosi šedobílého).. Učel? Chyba?
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Odpovědět