Ehm ressovaci svitek je na svete, diky za presne informace, presne proto jsem se snazil, aby tu ten sphinx jeste chvili pobil ..... spousty zmen a moznost je ozkouset zadnaAcarus píše:Zatim to bude jak to je.Nagash píše:Řád Iškariotských
Shadow stit nema efekt ....
od speialniho dobijeciho ress svitku se upustilo ? me to prislo jako dobry napad
Myslim si ze ty paladinove jsou takhle ok.
Shadow stit se dodela, vida stity me nenapadlo, ze budou nejspis s tou fci tak ultimatni.
Paladin
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Re: Paladin
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Klidne brec ... kdo si ho udelat chtel si ho udelal. Kdo ne tak ne no. Navic, tohle nikde uvedeny nema byt, stejne jako veci co delaji shamanske veci.Nagash píše: Ehm ressovaci svitek je na svete, diky za presne informace, presne proto jsem se snazil, aby tu ten sphinx jeste chvili pobil ..... spousty zmen a moznost je ozkouset zadna
takze to mam brat ako normal vec ze moji dvaja paladinovia maju 110 TC ? pretoze zadne GM na to nereagovalo, aby som potom nedostal jain za bugovanie alebo nieco podobne .
Dik za odpoved
Dik za odpoved
Jdou ti psat skill knihy ? Jak se po napsani skill book of tactics zachova tvoje hladina skillu by me opravdu zajimalo...
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
tak to som este fakt neskusal...ale zaujimalo ci len moji dvaja paladinovia maju 110 zaklad alebo je nas viac, len sa nikdo nehlasi ?:P
Já mám u paladina taktiku 100 ...Lucyfer píše:tak to som este fakt neskusal...ale zaujimalo ci len moji dvaja paladinovia maju 110 zaklad alebo je nas viac, len sa nikdo nehlasi ?:P
taky základní paladin(bez specializace) a mám 100.
kedze GM nereaguju tak predpokladam ze to je v poriadku, chcem sa este spytat Derthol pre zadanie questiku na knightky vyzaduje nejaku uroven karmy ? viem ze knightky vyzaduju nejaku uroven karmy, ale aj zadanie Questiku ? pretoze mam all max pala s klanom Magicky rytier a mam karmu 6.4k a stale mi hovori ze nie som hoden.
Dik
Dik
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
neni to v poradku, napis page ...
Ano, vyžaduje to nějakou úroveň karmy.
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
Acarus, bolo by možné vyňať obojručné špeciálky (ice vikové) z pravidla, ktoré hovorí, že obojručky zhadzujú staty teutonskému rytierovi? Predsa len, tieto obojručky nie sú nejaké bežné zbrane, ja mám ešte pár crusherov a je mi ľúto spraviť si teutona, lebo by boli potom nepoužiteľné. Je to podobný prípad ako v prípade iškariota, ktorému sw a fenc špeciálky nezhadzujú staty. Prípadne, nedalo by sa vytvoriť niečo ako menič, ktorý by mi tie obojručky vymenil za jednoručky? Ďakujem.
Pain, DoHR
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
No a proc neni nikde na webu uvedeno, ze je nejaky quest pro iskarioty? kdyz je to napsane treba u Druida ze si questem musi spravit tu druidskou hul ? Jako kdyby nekdo pouzil dvojí metr na měření stejnych veciAcarus píše:Klidne brec ... kdo si ho udelat chtel si ho udelal. Kdo ne tak ne no. Navic, tohle nikde uvedeny nema byt, stejne jako veci co delaji shamanske veci.Nagash píše: Ehm ressovaci svitek je na svete, diky za presne informace, presne proto jsem se snazil, aby tu ten sphinx jeste chvili pobil ..... spousty zmen a moznost je ozkouset zadna
BTW : Bude nejaka moznost zmeny predtim jako Sphinx? zajmalo by me co maj delat treba ti co si omylem vybrali spatne podpovolani (napr u druida kde to dava jedno npc je to docela snadno mozne)
Ahoj,
nevim jestli jdu lobovat nebo oznámit hovadinu, kterou je ničení speciálek. Kde ice viking + zbran stojí minimálně 400K a to nemluvím o questu kde už dost lidí umřelo. Následně se jde dung a jak je zvykem půlka monster který vypadají jako pavouk, chovají se jako pavouk ale pavouk nejsou mi tu moji zbraň prostě zničej. Nešlo by místo poničení zbraně takovýmhle způsobem nastavit třeba vypadnutí zbraně z ruky+ staty na 1,0,0 + para.
S pozdravem Bejk
PS: popřípadě by mě to jako attakera se speciálkou zabilo uplně rozhodně lepší než přijít o tak pro někoho těžce dosažitelnou zbraň
nevim jestli jdu lobovat nebo oznámit hovadinu, kterou je ničení speciálek. Kde ice viking + zbran stojí minimálně 400K a to nemluvím o questu kde už dost lidí umřelo. Následně se jde dung a jak je zvykem půlka monster který vypadají jako pavouk, chovají se jako pavouk ale pavouk nejsou mi tu moji zbraň prostě zničej. Nešlo by místo poničení zbraně takovýmhle způsobem nastavit třeba vypadnutí zbraně z ruky+ staty na 1,0,0 + para.
S pozdravem Bejk

PS: popřípadě by mě to jako attakera se speciálkou zabilo uplně rozhodně lepší než přijít o tak pro někoho těžce dosažitelnou zbraň
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Iskariota s crimem v shadow kompletu nezabije God spider, hlasku o zabiti criminalnika to hodi ale smrt se nedostavy.
Tak jsem s idal specku iskariota, zkousim si in maniovat undeady na hb a u druhyho mi to znicehonic mezi dmg in mani hodilo jeden healujici... kde je chyba?:) doufam ze ne mezi klavesnici a zidli:) chapu ze to nema byt ubah kouzlo, proto to asi funguje s tim timerem, ale ono to stejne power words : In Mani vypisuje, i kdyz to pise, ze utocny kouzlo jste nemuzu... matouci...
edit: a proč je specializací vylepšen jen heater shield a ne i ostatní?:(... shadow kite a metal je jako obyc, silver kite je vylepšen po nasazení:/.
- na webu je info, že nasazení zbraní mimo mf, shazuje staty 30 dex a 10 str, skutecnost je 20 str, 40 dex...
edit: a proč je specializací vylepšen jen heater shield a ne i ostatní?:(... shadow kite a metal je jako obyc, silver kite je vylepšen po nasazení:/.
- na webu je info, že nasazení zbraní mimo mf, shazuje staty 30 dex a 10 str, skutecnost je 20 str, 40 dex...
Poslušně hlásím, že silver maul nedává +10 mf a tact, ostatní silver/shadow zbraně evidentně jo
Acarusi, je prosim normální že Knight štít mi nedává Teutonovi bonusy? Je to zaměrné nebo je to jen chybicka ve scriptech? Bylo by fajn když ty knigtky mužu mít tak je plnohodnotně použivat. Dík.
Podivam se na to...erunno píše:Acarusi, je prosim normální že Knight štít mi nedává Teutonovi bonusy? Je to zaměrné nebo je to jen chybicka ve scriptech? Bylo by fajn když ty knigtky mužu mít tak je plnohodnotně použivat. Dík.
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Specialka na pavouky/hady pro paladina se poškozuje při udeření Spider Matriarchy(toho velkého cosi šedobílého).. Učel? Chyba?
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!