no prave, jestli to "pujde" udelat stejne jako kontrola verdat (= napisem ze to de ale skutecne kontrolovat to nebudem) tak to asi nebude uplne idealni..Castian píše:Ano slo by to, tak isto jako pujde udelat kontrola upravenych verdat.
Phoenix
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Nebudu te presvedcovat, je mi to vazne jedno. Kazdopadne tady oba mluvime o jine verzi phoenixe. Ja o tej, ktera muze v budoucnu byt povolena a ty o tej, ktoru si si stiahol z dp fora.Amadeus píše:Četl. Byla to pouze reakce na Night Warriora, kterej tu uvedl příklad, že lidi nechtěj fenu z důvodu neporozumění jeho jazyku. Tak jsem řekl, že u mě je ten důvod jinej. A i kdyz mi tu dáš své argumenty, pořád budu mít své názory, ať už oprávněné nebo ne, ale pořád budu proti (aspoň zatím), tak mi nevnucuj svůj názor. Přesvědč mě a třeba taky kejvnu.Castian píše:Amadeus skusal si vobec tu phenu? Cital si o com sa pomimo toho ot pisalo v tomto topicku?
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
- Morlith
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
tak sa cast nebav o tom co bude ale o tom co pouzivas teraz
to je imo rozdiel... tak ci tak si myslim ze ludia to budu obchadzat a budu pouzivat nepovolenu napr... ale ja by som tu povolenu uvital, ak to nebude padat preco nie, co sa zvysku tyka suhlasim s Amadeom no, ved osm to uz pisal dozadu par stranok...

snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem proti pokud to nebude osetreny rovenjma podminkama pro vsechny - tzn. ze tam pujdou jen ty featury, ktery budou GMkama schvaleny a osetreny aby tam jiny nesli. Jinak je ten program potencionalne dost zneuzitelnej k ziskani neprimerenejch vyhod. Jinak proti Fenixu nic nemam, jestli to vazne nepada tak ho rad zacnu pouzivat,ale az to bude doreseny a oficialne povoleny.
Ted by me zajimalo jak to teda je s lidma co ho ted pouzivaj. Nejde mi ani tak o Fenu, ale o princip. Dle vyjadreni Redda jsem pochopil, ze fenix je stale oficialne zakazanej, takze bude se to trestat nebo tise tolerovat? V pripade, ze se to nebude trestat, nebylo by dobry to rovnou povolit a nedelat z pravidel frasku? Tenhle stav ty pravidla vazne dost znevazuje....
Ted by me zajimalo jak to teda je s lidma co ho ted pouzivaj. Nejde mi ani tak o Fenu, ale o princip. Dle vyjadreni Redda jsem pochopil, ze fenix je stale oficialne zakazanej, takze bude se to trestat nebo tise tolerovat? V pripade, ze se to nebude trestat, nebylo by dobry to rovnou povolit a nedelat z pravidel frasku? Tenhle stav ty pravidla vazne dost znevazuje....
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Tak možná to co teď řekl Dan ještě jednou, pokud jsem to správně pochopil.
Máme nějaká pravidla, v těch pravidlech jsou povolené některé věci. Pak je tu skupina lidí, která ta pravidla dodržuje a skupina lidí, která je nedodržuje. Ti kteří je nedodržují tvrdí, že když upravíme pravidla tak, aby mohli dále používat to, co do teď pravidly povolené není, tak se vzdají části výhod, které teď mají. I když tedy očividně porušují již platná pravidla, navrhují další pravidla (verdata, okleštěný phoenix, whatever), kterými by nastolili všem "rovné" podmínky.
Nezlobte se na mě, ale tohle je stejné jako když zloděj křičí, chyťte zloděje.
Pak je tu ta druhá skupina lidí, která se snaží ty pravidla dodržovat tak, jak teď platí a je jim smutno. Protože jestli není jedno pravidlo závazné stejně pro všechny, tak nemůže být ani jiné.
Chápal bych, kdyby tvůrce Phoenixu pro DP řekl, že má nový program, který by mohl být dobrý a že by ho chtěl otestovat v praxi na těchto lidech a používalo by to jen těchto pár "vyvolených". Stav, který je v tuto chvíli mi jako řízené testování nepřipadá, navíc ještě kopete kolem sebe jak splašená kobyla, že to děláte pro dobro DP. Jestli je porušování pravidel pro dobro DP, tak ani moc nemám chuť hrát dál.
Máme nějaká pravidla, v těch pravidlech jsou povolené některé věci. Pak je tu skupina lidí, která ta pravidla dodržuje a skupina lidí, která je nedodržuje. Ti kteří je nedodržují tvrdí, že když upravíme pravidla tak, aby mohli dále používat to, co do teď pravidly povolené není, tak se vzdají části výhod, které teď mají. I když tedy očividně porušují již platná pravidla, navrhují další pravidla (verdata, okleštěný phoenix, whatever), kterými by nastolili všem "rovné" podmínky.
Nezlobte se na mě, ale tohle je stejné jako když zloděj křičí, chyťte zloděje.
Pak je tu ta druhá skupina lidí, která se snaží ty pravidla dodržovat tak, jak teď platí a je jim smutno. Protože jestli není jedno pravidlo závazné stejně pro všechny, tak nemůže být ani jiné.
Chápal bych, kdyby tvůrce Phoenixu pro DP řekl, že má nový program, který by mohl být dobrý a že by ho chtěl otestovat v praxi na těchto lidech a používalo by to jen těchto pár "vyvolených". Stav, který je v tuto chvíli mi jako řízené testování nepřipadá, navíc ještě kopete kolem sebe jak splašená kobyla, že to děláte pro dobro DP. Jestli je porušování pravidel pro dobro DP, tak ani moc nemám chuť hrát dál.
Bez podpisu
Neřeší se tady program ,ale to že někdo de do jailu za to že si při treinu skočí na cígo a někdo na DP lítá s programem , kterej neni povolenej a ulehčuje mu to jak pvp tak pvm. ... např. "Tombstone" Pochybuju ,že tehle člověk jede na yoku jako používá většina lidí.
A už sem to jednou psal .... Lidi co to používaj a budou chtít používat , tak to používat budou a vždy to nějak obejdou
A už sem to jednou psal .... Lidi co to používaj a budou chtít používat , tak to používat budou a vždy to nějak obejdou

Nevím co tu neustále řešíte. Fénix bude povolen, klidně se o to vsadím. Lidi si to tu dřív nebo později vybrečí
Jinak mě osobně je to jedno. Hraju si na Yoku + pár soukromých uprav a jestli je někdo schopný naprogramovat si 10 klaves na projití dungů tak si dle mého zaslouží obdiv/závist od uplakánků co jsou schopní akorát tak z někoho vysockovat/vyplzsákovat/vybrečet, většinou špatné, skripty.
A v PvP ? holt už to nebude o zkušenostech ale o lepším skriptu
Dobře vám tak.
Spíš by mne zajímalo jak dlouho budou GM ignorovat (podporovat ?) soustavné porušování pravidel. Pochopila bych, že sem tam přihmouří oko na drobným prohřeškem to snad pochopí a uvítá každý, ale to že si tu skupinka lidí naprosto beztrestně porušuje docela zásadní pravidlo a GM to je v podstatě buřt, ne li to nepřímo podporují/ignorují a zvýhodnují tak skupinku hráčů proti ostaním, to dost zavání suportem. Navíc jestli se dá kontrolovat jestli někdo fenixe používá a to tu tuším někdo napsal, že to kontrolovat jde.

Jinak mě osobně je to jedno. Hraju si na Yoku + pár soukromých uprav a jestli je někdo schopný naprogramovat si 10 klaves na projití dungů tak si dle mého zaslouží obdiv/závist od uplakánků co jsou schopní akorát tak z někoho vysockovat/vyplzsákovat/vybrečet, většinou špatné, skripty.
A v PvP ? holt už to nebude o zkušenostech ale o lepším skriptu

Spíš by mne zajímalo jak dlouho budou GM ignorovat (podporovat ?) soustavné porušování pravidel. Pochopila bych, že sem tam přihmouří oko na drobným prohřeškem to snad pochopí a uvítá každý, ale to že si tu skupinka lidí naprosto beztrestně porušuje docela zásadní pravidlo a GM to je v podstatě buřt, ne li to nepřímo podporují/ignorují a zvýhodnují tak skupinku hráčů proti ostaním, to dost zavání suportem. Navíc jestli se dá kontrolovat jestli někdo fenixe používá a to tu tuším někdo napsal, že to kontrolovat jde.

Slovo "Matka", je Boží jméno na rtech a v srdcích našich dětí.
Breezeway [Sanct Lor] - Vánek před bouří (Důchodkyně)
Phawna [Sanct Lor] - Sestra noci (Unavená alchymistka)
Jindriska [Sanct Lor] - Craftswoman (Vzteklá pracantka)
Breezeway [Sanct Lor] - Vánek před bouří (Důchodkyně)
Phawna [Sanct Lor] - Sestra noci (Unavená alchymistka)
Jindriska [Sanct Lor] - Craftswoman (Vzteklá pracantka)
Neprimhouri neprimhouri, tady je tret nekompromisniBreezeway píše: Pochopila bych, že sem tam přihmouří oko na drobným prohřeškem to snad pochopí a uvítá každý...

"16.06.2009 16:30 Invisible 8e072d - 1. AFK prohřešek. Alchemy. Trest dle pravidel. *Redd*"
Aha a kdy sem da clovek video i s jmeny postav pri logovani, kde jde videt nepovoleny program to je jedna pani povidala? Ale chapu urcite to je komplot spiknuti a jeden velky fakePallando píše:ale stejnak tak nemuzes (v tomto pripade je lepsi uzit slovo nemel bys) mazat lidi jen za to, ze jedna pani povidala...
No jelikoz yoko nema zverejneny zdrojaky, tak ti to asi nikdo nerekne, ale verim ze ty si tak chytry ze vis vse tak nam to povez, jak to ma reseny.Mikee píše:A ty tvoje rovny sance, a osekani, to mi rekni jak tohle funguje u yoka.
Aha ono se to zakaze...fiiiiiha...a jak omezis lidi co maj soucasnou verzi Pheny, ktera tuto funkcnost umoznuje aby ji nepouzivali? Ale dejme tomu ze to bude technickymozne.Castian píše:Co som si pisal s Mikeem tak hovoril(ted si to presne nepamatuju a meebo.sk historii neovlada), ze neni problem zabranit tymto pluginom/scriptom aby priamo zasahovali do hry. To znamena, ze ziadne vlastne scriptiky a pluginy na rename summov, party system alebo vypisovanie hp nad postavami. Ale mate recht, jestli se povoli cenzurovany phoenix tak to polozi dp totalne, pretoze hraci nebudou mit cc:(
Pokud se udela nova verze osekana, tak bude existovat i neosekana, a to jakou verzi budes mit bude zalezet jen na tvych znamostech k cemu se dostanes.
Mozna to vidim moc pesimisticky, ale kdyz clovek vidi jak to tu funguje tak to je spis realisticky

Naposledy upravil(a) Byotch dne 19.06.2009 01:04:17, celkem upraveno 3 x.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
byo a hodis sem uz nejake argumenty alebo take nieco, alebo sa ti chce len stale dokola opakovat toto nejde a toto nepojde . . .
aby som ti zas nedaval len vodu do mlyna tak ja o technickych moznostiach yoka a fenixu neviem nic, preto sa ale k tymto veciam vyjadrujem s ohladom na tuto skutocnost. ty si nam tu ale zatial okrem zbierky postov ala 'nedelej chytreho, nic nevis, tohle nejde to vi prece kazdy' moc neponukol.
aby som ti zas nedaval len vodu do mlyna tak ja o technickych moznostiach yoka a fenixu neviem nic, preto sa ale k tymto veciam vyjadrujem s ohladom na tuto skutocnost. ty si nam tu ale zatial okrem zbierky postov ala 'nedelej chytreho, nic nevis, tohle nejde to vi prece kazdy' moc neponukol.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Byotch co tak si nejdriv zistit fakta a az pak neco napsat na forum? Na Sourceforge se daji najit zdrojaky k yoku injection verze Base 0.3.30.4 a nizsi, kterou tady nekolik lidi pouziva a tvrdi, ze nedostavaji cccka..Byotch píše:Jestli myslis UO injection tak to neni yoko, a pokud mas zdrojaky yoka tak hod link treba se pletu.Samial píše:A to ti řikala babi před spanim, neByotch píše:No jelikoz yoko nema zverejneny zdrojaky
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
No ja mel za to, ze yoko(ukrajinec) opravdu odmitl zverejnit zdrojove kody sveho vytvoru, ale protoze ten programek mel jako open source a tim porusil pravidla, dostal vyhubovano, ale sprajcl se a nezverejnil a prestal na tom programku dal delatSamial píše:A to ti řikala babi před spanim, neByotch píše:No jelikoz yoko nema zverejneny zdrojaky