Samial píše:Takovej další výkřik do tmy, co takle nějaká paseka s pár stromečkama, kam na koníčku nesmíte? To by byla pěkná změna, oproti pvp s koňma, ne?
To neni spatny... ale to tam zas budes muset dat high lvl moby, aby ti tam vubec pachl nejakej modrak . Zatim se totiz neprislo na jinej zpusob, jak toho docilit.
Samial píše:Takovej další výkřik do tmy, co takle nějaká paseka s pár stromečkama, kam na koníčku nesmíte? To by byla pěkná změna, oproti pvp s koňma, ne?
Uz to radsi neresim proc se vstekat.A nejde mi o jail spis jako o rovnost metru viz http://hejtyd.xf.cz/upload/img/33.jpeg a to mi fakt stve jinak jail je zaslouzenej.
O tomto případu jsme se bavili všichni, kromě Acara. Bylo odhlasováno, že vzhledem k praktikám některých pk nebude toto postihnuto. Až se vše systémově ošetří, můžeme to řešit dál.
tak dobra pokud si hozeni revealu do otevreny casti dungeonu zaslouzi tisice logu a vychcipani za frakci a projiti 10 mistnosti a napraseni dobihacu si nezaslouzi nic tak to pak jinak v poho klidek a nohy v teple.
Na druhou stranu rikam ok byla to prasecina ale zas takhle drsny to bejt teda nemuselo.
Jak už jsem napsal. To napráskání dobíhačů jsme řešili. Proběhla výměna názorů a bylo řečeno, že se bude muset pořešit pár jiných problémů a pak řešit tohle.
Co jste udělali vy, je úplně jiná pohádka. Je to, jak kdybys házel třeba pfka z deceitu do NB dungu ve Vesperu....
Nechci se tu zase hádat o ničem. Být to jen na mě, tak vám těch logů dám asi víc.
Anger píše:tak dobra pokud si hozeni revealu do otevreny casti dungeonu zaslouzi tisice logu a vychcipani za frakci a projiti 10 mistnosti a napraseni dobihacu si nezaslouzi nic tak to pak jinak v poho klidek a nohy v teple.
Ciste IMHO za sebe - "napraseni" PKcek duchama bych resil v okamziku, kdy vznikne vseobecna shoda v tom, ze kazde napraseni modre vypravy PKcku (byt po icq/na mape/relogem) bude reseno banem.
Baltik píše:
Ciste IMHO za sebe - "napraseni" PKcek duchama bych resil v okamziku, kdy vznikne vseobecna shoda v tom, ze kazde napraseni modre vypravy PKcku (byt po icq/na mape/relogem) bude reseno banem.
No když chceš banovat za tohle, tak nechápu jak si mohl přejít bez mrknutím oka toto :
Raynor píše:
Acarus píše:
Lucky píše: Phoenix - negativni.
Schválené externí programy jsou: UOAssist, Autopilot, Winpilot, EasyUO, Yoko-Injection a Razor.
Ja mam pocit ze ty sam vis o lidech co tuten program puzivaji a nedelas s tim nic...Tak nac tyhle prazdny slova? :p
Je to vytrženo z JEDNOSTRÁNKOVÉHO topiku kde i po tomto postu reagujete, ty i acarus, k tématu, takže pochybuji, že ste to přehlédli, což se samozřejmě může stát, proto to tu znovu nadhodím a rád bych slyšel vaše vyjádření....je tedy phoenix povolený? Nebo je zakázaný a jeho používání se nijak trestat nebude?
Xviva píše:
Je to vytrženo z JEDNOSTRÁNKOVÉHO topiku kde i po tomto postu reagujete, ty i acarus, k tématu, takže pochybuji, že ste to přehlédli, což se samozřejmě může stát, proto to tu znovu nadhodím a rád bych slyšel vaše vyjádření....je tedy phoenix povolený? Nebo je zakázaný a jeho používání se nijak trestat nebude?
mejbi stejnej status, jako nizky zdi (a jejich reseni, predevsim Kajem)
Xviva píše:
mejbi stejnej status, jako nizky zdi (a jejich reseni, predevsim Kajem)
Teď nechápu jak to myslíš, jako že se to nedá nějak standartně otestovat nebo že se pracuje na tom, aby se to otestovat dalo? A pokud se to nedá nějak normálně zatím prokázat, proč se tím tedy acarus "tady" ohání?
me prijde ze to stim duchem je uplne stejny jako s tim detekovanim do dungu.
Je trebas si rict co kdo delal a s jakym umyslem...
Takze pk NEPOJELI vypravu ale stejne ji chteli za kazdou cenu znemoznit dojiti dungu detekovanim...
Frakce NEPOJELA pk v dungu ale za kazdou cenu se jim snazila znemoznit pojeti vypravy tim ze sel za ducha prednima a kricel "PK PK PK"...
Kazdopadne pk i frakce si v tehlech pripadech zaslouzi trest!
Me to prijde dost podobny..Proc neni poodbnej trest?Proc neni zadnej trest?Proc u pk neprobehla jen vymena nazoru jako u frakce?
Inkvizitor Dan píše:Hele me to uplne stejne neprijde. Frakce ma ulohu branit modraky v dungach a toho ducha zneuzili k tomu, aby ty modraky ochranili.
Pkacka v tomhle pripade (pokud jsem to dobre pochopil) pouze zneprijemnovali a kazili hru lidem, na ktery vubec nemohli coz je dost prudicsky...
Nikovek. Dana pk se ze situace, kdy prohrali snazili jeste neco nahrabat. To ze detekli modraka zivyho, coz pak uz nemoh vylootit sve ani je, znamenalo ze to tam bude lezet dal a jali se pro to si dojit. Pro svoje tak pro to na co nemeli narok no.
Jinak to s tim FDD se mi taky nelibi, ale kdyby to resil pres icq/mapu/jinak tak stejne udelate prd a oni vam odkopnou ...
Naposledy upravil(a) Acarus dne 28.05.2009 22:02:52, celkem upraveno 1 x.
Inkvizitor Dan píše:Hele me to uplne stejne neprijde. Frakce ma ulohu branit modraky v dungach a toho ducha zneuzili k tomu, aby ty modraky ochranili.
Pkacka v tomhle pripade (pokud jsem to dobre pochopil) pouze zneprijemnovali a kazili hru lidem, na ktery vubec nemohli coz je dost prudicsky...
Hele mě se stalo několikrát, že v desp1 u žabek nás neustále detekovala výprava za náma, někdy i jinde po cestě, psala se page, tušim, že i 2x došlo GM... a nikdy nikdo žádný logy nedostal a jejich účel byl taky jen znepříjemňovat hru, to samé si pamatuju třeba V.I.R. na konci říše jak jim Bimbovo parta pomáhal (žrát hlínu)...a kolik dostali logů?
PK maj ulohu ty lidi zabit,nebo se pletu?
Kovaren zneuzivala duncha k tomu aby modraky pojela...proste zneuziti ducha je zneuziti ducha a melo by byt trestane.
nemluve o tom ze z toho co vim by stihli je i dojit vylootit...takze standartni pojezd :p