Warrior
Re: Warrior
Kdyz jsem oblikl robu obarvenou z kade, tak tu barvu drzela porad, jen zakladni neutral barva by se mela nasazenim obarvit, nvm co si zkousel ty, jestli ti to blbne i po obarveni pres kad
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
DíkyOcroc píše:Mluví o Destro masterce, mrknu na to.
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Q na +20 hadry.. nechcete zkratit timer u toho npc s kterym se keca? bo kdyz gate je blokovana timerem tak by se za tu dobu mel respnout i to npc ne?
Joe - hodný craftik, se zlym kladivkem.
ne, funguje to spravne xy let tak nevim proc zrovna u tebe by se to melo menitJoe píše:Q na +20 hadry.. nechcete zkratit timer u toho npc s kterym se keca? bo kdyz gate je blokovana timerem tak by se za tu dobu mel respnout i to npc ne?
Chtěl jsem si udělat +20 hadry u druhýho wara a po naharvení všech potřebných věcí (2x srdce, essence of fire, +10 hadry) mi démon řekl, že nemám všechny potřebné essence. Je tenhle quest nějak změněný, nebo je to nějakej bug? Díky.
Co já vím potřebuješ essence of the wind a ne ty srdce(tzn musíš ty srdce nejdřív vyměnit) pokud si to pamatuju správně .. .sem to dělal před XY lety, ale jediné co se měnilo je ten dung myslím a to už kdysi dávno.Persefona píše:Chtěl jsem si udělat +20 hadry u druhýho wara a po naharvení všech potřebných věcí (2x srdce, essence of fire, +10 hadry) mi démon řekl, že nemám všechny potřebné essence. Je tenhle quest nějak změněný, nebo je to nějakej bug? Díky.
No je to tak 3 nebo 4 roky zpět, co jsem to dělal na svym prvnim warovi přesně takhle. Šlo to a od tý doby nevim o tom, že by někdo ze známejch zaznamenal nějakou změnu. Nechci tu po nikom současnej návod, jen mě zajímá, jestli se to zmněnilo, nebo je tam jen nějaká chyba.
myslím že pár měsíců zpět jsem jej dělal a bez problému, jen tam musíš navícekrát tak jako tak myslím
To je jedno, postup jsem dělal standardní, nebudem to tu řešit, sami hráči stejně nic nevymyslíme. Mohl by se k tomu prosím vyjádřit nějaký GM?
Tohle mě taky jednou dělal. Ale zkoušel jsem různý slova a nakonec mě to dal. Nebo ho zabij a jdi tam ještě jednou.
Tak pardon, moje blbost, quest je v pořádku. Můžete to tu promáznout.
Neukameňujte ma hneď na začiatku. Za prvé tých topicov o warroch tu je ako hub po daždi, tak som nečítal všetko a za druhé žiadny topic o Witch Hunterovi čo sú tu založené mi nevyhovoval, tak som hádžem sem.
Witch Hunter má možnosť používať zbraň nabitú Bloodstone. Tá mu zvýši healing o 10.0%. Warrior v základe má 75% heal, so zbraňou sa dostane na 85%. Čo podľa údajov na stránke healing, je hodnota skillu, kedy som schopný si vyliečiť poisoning. Lenže Witch Hunter to s dotyčnou zbraňou nedokáže a nie je schopný vyliečiť si otravu.
Je to zámer alebo len chyba?
Plus malá úvaha. Niektorý ľudia sa sťažovali, že ortnúť summona šípkou a ešte k tomu sa vyliečiť o 20 hp je strašný preboost. Berem, určite to hlavne platí pre pvp a podobne. Ale pre dungeon zónu by sa obmedzenie na stamynu mohlo zrušiť, nie? Kľudne ponechať to, že mi to vezme 5 staminy. Jedná sa mi o podmienku stamina==dex. Nešlo by to predsa len prediskutovať a poprípadne zrušiť?
Díky.
Witch Hunter má možnosť používať zbraň nabitú Bloodstone. Tá mu zvýši healing o 10.0%. Warrior v základe má 75% heal, so zbraňou sa dostane na 85%. Čo podľa údajov na stránke healing, je hodnota skillu, kedy som schopný si vyliečiť poisoning. Lenže Witch Hunter to s dotyčnou zbraňou nedokáže a nie je schopný vyliečiť si otravu.
Plus malá úvaha. Niektorý ľudia sa sťažovali, že ortnúť summona šípkou a ešte k tomu sa vyliečiť o 20 hp je strašný preboost. Berem, určite to hlavne platí pre pvp a podobne. Ale pre dungeon zónu by sa obmedzenie na stamynu mohlo zrušiť, nie? Kľudne ponechať to, že mi to vezme 5 staminy. Jedná sa mi o podmienku stamina==dex. Nešlo by to predsa len prediskutovať a poprípadne zrušiť?
Díky.
Bizón charakteru najmenšieho z najväčších kusov,volne žijucich na Západnej strane Oravy.Kopytá jeho sťa 5 korunáčky,hriva jeho veje vo vetre volnej prérie bez strešného okna,má stále silné trisky primontované na zadnú časť svoju!
Sartoris píše: Witch Hunter má možnosť používať zbraň nabitú Bloodstone. Tá mu zvýši healing o 10.0%. Warrior v základe má 75% heal, so zbraňou sa dostane na 85%. Čo podľa údajov na stránke healing, je hodnota skillu, kedy som schopný si vyliečiť poisoning. Lenže Witch Hunter to s dotyčnou zbraňou nedokáže a nie je schopný vyliečiť si otravu.
Řekl bych že to je zapříčiněný tím že má imunitu u mobu to funguje stejne ze kdyz ma mob imunitu a ma poison tak mu nejde vylecit
Jojo, nekde na foru v tom balastu je od Ocroca napsano, ze to je hc to rozfungovat, takze s tim asi nikdo nic delat nebude
Pocul som ze ked si hodis sipku a potom na seba bandu tak to vyliecis ale neviem WH nehram treba skusitSartoris píše:Neukameňujte ma hneď na začiatku. Za prvé tých topicov o warroch tu je ako hub po daždi, tak som nečítal všetko a za druhé žiadny topic o Witch Hunterovi čo sú tu založené mi nevyhovoval, tak som hádžem sem.
Díky.
S tím ortováním summa souhlasím, že je to pitomost, to současné nastavení. Pomalu víc se vyplatí nosit lava bomby a ortit to s nima. Se žraním staminy nemam problém, ať to bere třeba 30, ale ta podmínka pro maximální hodnotu je blbost.
Sikulka dík, až bude možnosť, tak to vyskúšam. Ale tak skoro to zatiaľ nebude.
Stotožňujem sa s názorom Persefony. Jedná sa mi o to, aby bolo možné ortovať summonov LEN v dungeon zóne, bez podmienky dex==stam. Na povrchu túto podmienku nechajte tak ako je. Čo Vy na to GM Team? Stojí to celé za úvahu z Vašej strany?
Stotožňujem sa s názorom Persefony. Jedná sa mi o to, aby bolo možné ortovať summonov LEN v dungeon zóne, bez podmienky dex==stam. Na povrchu túto podmienku nechajte tak ako je. Čo Vy na to GM Team? Stojí to celé za úvahu z Vašej strany?
Bizón charakteru najmenšieho z najväčších kusov,volne žijucich na Západnej strane Oravy.Kopytá jeho sťa 5 korunáčky,hriva jeho veje vo vetre volnej prérie bez strešného okna,má stále silné trisky primontované na zadnú časť svoju!
No nemyslim si, ze by mel nejak warrior suplovat v dungu ortovani prskacich povolani.Sartoris píše:Sikulka dík, až bude možnosť, tak to vyskúšam. Ale tak skoro to zatiaľ nebude.
Tak proč se mu ta abilita zaváděla?