Necromancer
Re: Necromancer
Pročištěno. Příště si měřte pindíky v pokecu jinak přijdete rovnou o všechny posty.
Re:
Máš Vendettu.NightKiller píše:Nebude se delat nejaky questik pro nekra?Bylo by to prijemne zpestreni udelat si nejaky quest s nekrem ,bez toho je to povolani takove mrtve...ale co byste chteli od nekra
Když se Donalda Trumpa zeptali, co by udělal, kdyby zkrachoval, odpověděl "začal bych dělat MLM". Jeho partneři se pobaveně smáli a on reagoval "váš smích je přesně důvod, proč vy jste tam kde jste a já jsem multimilionář"!
Neplánuje se upravit graficky skládačka na styl Ghost róby, že by se mu přidala kápě a při nasazení helmy by dostala podobu jako má teď?
Když se Donalda Trumpa zeptali, co by udělal, kdyby zkrachoval, odpověděl "začal bych dělat MLM". Jeho partneři se pobaveně smáli a on reagoval "váš smích je přesně důvod, proč vy jste tam kde jste a já jsem multimilionář"!
Slo by přidat na necra skladanej club? dekuji
Ahojte lidi, asi to sem až tak nepatří,a le jsem NB Necro v NB dungu. Zají má mě, jak dostanu pls běžné kosti? Na jiných serverec jsem za nekra "vykuchal" kostlivce dýkou a měl Tady se mi to nepovedlo... Lze je získat i jinak, než koupením od vendora? Díky
Vlad von Carstein: "Přidejte se ke mě a služte mi v životě, nebo se mi postavte a služte mi ve smrti"
Konrad von Carstein: "Postavte se mi a pociťte můj hněv..." (one bat short of belfry)
Konrad von Carstein: "Postavte se mi a pociťte můj hněv..." (one bat short of belfry)
celkom pravidelne padaju casti zo skeletonov... alebo napis na trhu a dakto ti da kosti kludne zadarmo...Konrad píše:Ahojte lidi, asi to sem až tak nepatří,a le jsem NB Necro v NB dungu. Zají má mě, jak dostanu pls běžné kosti? Na jiných serverec jsem za nekra "vykuchal" kostlivce dýkou a měl Tady se mi to nepovedlo... Lze je získat i jinak, než koupením od vendora? Díky
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Strigwyr píše:celkom pravidelne padaju casti zo skeletonov... alebo napis na trhu a dakto ti da kosti kludne zadarmo...Konrad píše:Ahojte lidi, asi to sem až tak nepatří,a le jsem NB Necro v NB dungu. Zají má mě, jak dostanu pls běžné kosti? Na jiných serverec jsem za nekra "vykuchal" kostlivce dýkou a měl Tady se mi to nepovedlo... Lze je získat i jinak, než koupením od vendora? Díky
hmm v NB dungu mi moc ze skeletů právě nepadají,a jen kousky armoru...
Vlad von Carstein: "Přidejte se ke mě a služte mi v životě, nebo se mi postavte a služte mi ve smrti"
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Vykouzli si ho (nevím jestli to s tak malou úrovní skillu jde).
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Nemysli on kosti jako reagent?
ne, pise, ze mu moc nepadaj a ak hej, tak len kusky armoru, to nebude onoXan píše:Nemysli on kosti jako reagent?

A ano, drop bol znizeny, ale tak stale obcas kusok padne... Zas na druhej strane v tom nb dungu to az tak moc netreba, sa da celkom dobre monstram utekat a ked uz ta trafia, tych par ar z bone kosti ani neni poznat

Nene, jde mi fakt o kosti, jako reagent. Mekro regy padaji z undeadu, ale kosti jsem nevidel ai nepamatuju. Je nejaky zpusob, jak je ziskat?
a mel bych jeste jeden dotaz... pred dvema dny jsem lognul Nekra a koupil si regy na vyvolani undeadu - kosti a vial of blood. Bohuyel se mi y nich stal v baglu hendka reagent Deamon blood a kdyz chci kastit, tak mi haze chybu, ze jeste nemuzu kouzlo pouzit. Pritom jsem v tomto lognuti tohle kouylo jeste nekastil [jinak uz, samozrejme, jsem ho nekolikrat vyvolal]. Vite o tom neco? Dik
ach tak som zle pochopil
ale to je fuk, nekro regy si kupuj, ten drop je nanic 
hmmm jedine co ma napada, ze si nepohybal zvitkami, ked vytahnes zvitky z knihy, tak su nejake bugnute, proste ich premiestni kusok vedla a malo by to frcat na 100%

hmmm jedine co ma napada, ze si nepohybal zvitkami, ked vytahnes zvitky z knihy, tak su nejake bugnute, proste ich premiestni kusok vedla a malo by to frcat na 100%

to jsem fakt neudelal.To je pravda.dik. Jinak to, ze se mi ne prjmenoval ten reagent v batohu je jedno? Plus mate nejakou radu jak zacit trenovat nekra? napadlo me podle stranek kouylit to Clumsy z Nekroknihy, jak je doporucebo na strankach. Nebo je lepsi zpusob? dikPolarka píše:ach tak som zle pochopilale to je fuk, nekro regy si kupuj, ten drop je nanic
Clumsy je nejlepší. Magerku dotreníš pak šipkou a tím ti poleze i rezist.Konrad píše:to jsem fakt neudelal.To je pravda.dik. Jinak to, ze se mi ne prjmenoval ten reagent v batohu je jedno? Plus mate nejakou radu jak zacit trenovat nekra? napadlo me podle stranek kouylit to Clumsy z Nekroknihy, jak je doporucebo na strankach. Nebo je lepsi zpusob? dikPolarka píše:ach tak som zle pochopilale to je fuk, nekro regy si kupuj, ten drop je nanic
Nahodou na to neni nejaky skrzptik do Feny, ze???
Hele, tak nevím. Zkouším to trenit přes Clumsy z nekroknihy a (svitky), ale místo Necro mi to zvedá Magery. To by asi nemělo, že?Mesmeric píše:Clumsy je nejlepší. Magerku dotreníš pak šipkou a tím ti poleze i rezist.Konrad píše:to jsem fakt neudelal.To je pravda.dik. Jinak to, ze se mi ne prjmenoval ten reagent v batohu je jedno? Plus mate nejakou radu jak zacit trenovat nekra? napadlo me podle stranek kouylit to Clumsy z Nekroknihy, jak je doporucebo na strankach. Nebo je lepsi zpusob? dikPolarka píše:ach tak som zle pochopilale to je fuk, nekro regy si kupuj, ten drop je nanic
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
zvedá jak mgr tak necro + resisty tuším
jj, přes to maxneš nekro a mgr uděláš asi na 40-50
No pozor, ale ty musíš kouzlit Clumsy ze svitků z nekro knihy, ne clumsy ze standardní magické knížky.