navrhy na zlepseni pvp
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Vcelku vidim rozdil v obihani dungu a pojezdu Desp like skupinky co harvi v pvp zone.... a taky 30 minut je trosku dlouha doba na sehnani lidi na pojezd. V pripade dungu to casto znamena ze uz si neskrtnes.
Naposledy upravil(a) Inkvizitor Dan dne 15.05.2009 18:29:33, celkem upraveno 1 x.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
ale jaky ? nekde ste strasne breceli ze nesezenete lidi na tka velky pojez dungu a ted pises ze bys jich sehnal 20 tka me to tak zajima no ...
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Ehm...tak třeba takovej úplně bezvýznamnej důvod...protože to třeba není zábava?King píše:kdyz sezenes za 30 minut tak proc nedobihate dungy ? a brecite furt

Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Proč tohle? Já bych byl spíše pro, aby O/CH hráči tam měli přes port neomezený vstup. Nebo spíše, jak by jsi to představoval s tou % šancí? Jakože po Buxu budou místa, která když se proběhnou tak rozsvítí nějákou runu a na tu se bude kopat jako do dungu? Podle mě zbytečný, pro O/CH volný vstup přes port.Miki píše: O/CH by tam meli pristup prez svoje portoviste s % sanci na port. (jako je to u RUN).
No byl to jenom navrh zmen. Stejnak se neprotlaci do obehu. Protoze tu neni zadne aktivni PvP GM. A Accar nema cas delat neco ve hre. Myslim si ze je vubec rad , kdyz se dostane ke klavesnici. Ozrala jeden:).Mesmeric píše:Proč tohle? Já bych byl spíše pro, aby O/CH hráči tam měli přes port neomezený vstup. Nebo spíše, jak by jsi to představoval s tou % šancí? Jakože po Buxu budou místa, která když se proběhnou tak rozsvítí nějákou runu a na tu se bude kopat jako do dungu? Podle mě zbytečný, pro O/CH volný vstup přes port.Miki píše: O/CH by tam meli pristup prez svoje portoviste s % sanci na port. (jako je to u RUN).
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
to sou problemy..
takýho času řešenim něčeho co se za minulý rok řešilo stokrát bez výsledku:) bavte se 

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Tak me pripada ze misto zkvalitnovani PvP se tu neustale diskutuje jak PvM hrace vic a vic pojizdet. Nekdo hold nema cas a kamose abych chodil velky dungy tak vymejsli picovinu za picovinou jak to prekazit tem co jsou schopnejsi.
Nejak mi furt unika to PvP, dycky jsem si to predstavoval jako dobrovolne zapasy player vs. player. A ne nuceni lidi k tomu aby pro ne hra byla otravou a na nejich ucet se bavil nekdo jiny. Dik za pripadne dovysvetleni
Nejak mi furt unika to PvP, dycky jsem si to predstavoval jako dobrovolne zapasy player vs. player. A ne nuceni lidi k tomu aby pro ne hra byla otravou a na nejich ucet se bavil nekdo jiny. Dik za pripadne dovysvetleni

[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
chcu vidět trolla kterej by to pročetl celé:)) nebo snad radši ani nechcu..Shadowsong píše:toto je 20+stranovy topic. ak si tu skutocne nic take nevidel tak ehm. . .Byotch píše:Dik za pripadne dovysvetleni

- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
tolik času na forku o hře.. šmarjáShadowsong píše:nahodou ja tento topic sledujem od zaciatku ale staci vziat do uvahy poslednych cca 5 stran. zvysok je to iste len stale dokola... (

- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
No jo, to je právě ono - že si představuješ nějakou jinou hru asi, ale určitě ne server Ultimy Online jménem Dark Paradise. Je si třeba uvědomit, že PvP na DP není WoW PvE (blabla) server, kdež jediné pvp ti probíhá po dobrovolném vstupu do arén/battlegroundů. Na DP existuje pvp venkovní, nebotakézvané otevřené. A hlavně také (tedy bývávalo) všudypřítomné a vzájemně se s PvM ovlivňující. A proto je skutečně, ale skutečně, velice mylnou představou si snad myslet, že PvP na DP by se mělo stát záležitostí vyhrazených míst (aka arén, pvp zón, aj.) a kdo si řekne, tak na toho se nebude nikdá útočit (aka antipk zóny/dungy například). Protože by to byl (je) alevskutku velice zrádný názor, který by předpokládal naprostou změnu základních principů, kterými se vyznačuje tento server. Tak :]Byotch píše:Tak me pripada ze misto zkvalitnovani PvP se tu neustale diskutuje jak PvM hrace vic a vic pojizdet. Nekdo hold nema cas a kamose abych chodil velky dungy tak vymejsli picovinu za picovinou jak to prekazit tem co jsou schopnejsi.
No jo, na to pozor. Máš nějakejch 317 postů koukám, to je ale zabitého času na forku o hře .. shame on you .. víš kolik jsi mohl za ten čas například vysázet mrkví, nebo hodin prohovořit s pratetou z druhého kolena otcovy strany?! I ty jeden!Erik Nighelt píše:tolik času na forku o hře.. šmarjánic nebudu to komentovat
Nexios
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
mozno by sa tomu prelnutiu pvp a pvm dalo trochu pomoct. co tak zkratit pk timer na ilshenary na nejaku rozumnejsiu dobu? ludia ktory zvladaju ilshenar vacsinou aj zvladaju nejaku tu obranu tak by to mohlo byt zaujimave...
v trinsicu banka na zapade (z brucha, niesom isty
) pri brane von z mesta, mohla by sa trochu posunut alebo by mohli najat pomocnika ktory by pracoval aj na dosah z vonkajsej strany ak by to bolo mozne... a les na okoli by sa mohol napr vysadit nejakymi magickymi stromami, alebo nieco v tomto style urobit inde avsak na dosah pre blue aj red. hm, celkom blbost co? -_-
v trinsicu banka na zapade (z brucha, niesom isty

how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
...
???
profit
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
jo? ja som tam zatial pk stretol mozno tri krat... i ked v pripade skratenia timeru by som stazil pristup do lakeshire a okolia... headlessovi by som kludne dal imunku nech to nieje pre hocico ranged na solovku...
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
Ale tak to nevadi, tak to ma byt... proste jednou se postaraji ti o ty a podruhe ti o ty... jde si myslim o to, aby se o to nestaral port, co je 10 poli od gz.Samial píše:Nevim, nevim - onehdá se o mně postarali modrýBeruska píše:V pripade Ilsh 3 by stacilo odstranit tak lehce dostupny porty, o zbytek se postaraji pk.