Mage

Odpovědět
Skuhry
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: Mage

Příspěvek od Skuhry »

Ja ji mel vzdycky u sebe v baglu a udelal fiiiiii. Jen nevim jestli kdyz ji nemas, zda-li ti to taky odpali, nejspis jo.
NowWereTalkin
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od NowWereTalkin »

Tak som to vyskusal, a bohuzial hul to odmaze, len ak ju mas v ruke. Aspon tak to pise. Takze poucenie: Nezahadzujte ju do kosa :D
The bigger the bill, the harder you ball. Well im throwin mine, cause my money long.
Percocets, Adderall, Ecstasy, Pussy, Money, Weed.
Yreg
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Yreg »

zdravim, chci se zeptat prosimvas zda se neplanuje neco udelat se sumama aspon zvisit pocet nebo neco :D jen to fakt des hrat ho solo
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Neplánuje se.
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Jsou v plánu Specky? Pokud ano máte zájem o jejich návrhy?
Gilraen
Dark Paradise GM

Příspěvek od Gilraen »

Empair píše:Jsou v plánu Specky? Pokud ano máte zájem o jejich návrhy?
Návrh klidně napsat můžeš, ale pokud vím, v nejbližší době se specky pro prsky neplánují.
FACEBOOK
YOUTUBE
DSC: Gilraen #0605
Wiliam
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Wiliam »

Prosim vas mam dotaz co sa tyka maga. Zosiloval sa tu negro v inuvloch, za negra dam v invuloch pog svitok 30.Za maga v invuloch cca 24.
ZA negra kvf dam 50 za maga 40.
Testovali sme to viac krat, jednoducho negro ma vacsi dmg ako mag. Nerozumiem tomu preco ked negro ma vfp des mani vacsi heal atd...
Mag bol vzdy slabsi v pvp no teraz je este slabsi ako bol oproti negrovi.
Libor
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Staffka z mage kvestu buguje, staty co pridava spadnu pri oprave statov, ale aj len tak. Nemyslim teraz ten boost.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Pathos Verdes III
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pathos Verdes III »

Co všechno ovlivňuje dmg svitků u mága? Armor (zvýší se i dmg enchantem?) ? Zbraň (např +9 black staff) ? Róba? Díky za informace
356515485 - veškeré záležitosti týkající se Orderu.
Dragostela
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dragostela »

Ahoj, nešlo by o trošku zmenšit váhu svitků? Přijde mi že je to přece jen papír který moc neváží. Já vím že existují pack vozítka, ale absolutně se mi to nelíbí, proto aby mohl prsk víc využívat svitky mít u sebe nacpané 3 koníky. Za současného stavu se mi to jeví hodně ztěžující, když mam u sebe 60 svitků (což si myslím není takový extrém) a spolu s dalším spotřebákem a eqvipem mi to bere každé 2 kroky 1 staminu. Podle mě jsou pro prska svitky jako pro ranga šípy prostě nezbytnost. Nedala by se popřípadě udělat nějaká kniha s konstantní vahou a třeba limitem do které by se to dalo umístit?
Fisik III
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fisik III »

Dragostela píše:Ahoj, nešlo by o trošku zmenšit váhu svitků? Přijde mi že je to přece jen papír který moc neváží. Já vím že existují pack vozítka, ale absolutně se mi to nelíbí, proto aby mohl prsk víc využívat svitky mít u sebe nacpané 3 koníky. Za současného stavu se mi to jeví hodně ztěžující, když mam u sebe 60 svitků (což si myslím není takový extrém) a spolu s dalším spotřebákem a eqvipem mi to bere každé 2 kroky 1 staminu. Podle mě jsou pro prska svitky jako pro ranga šípy prostě nezbytnost. Nedala by se popřípadě udělat nějaká kniha s konstantní vahou a třeba limitem do které by se to dalo umístit?
Předpokládám, že ty svitky mají takovou váhu hlavně kvůli pvp.. To by se leda muselo omezit na dung zonu a na blue char leda..
Dragostela
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

No já si nemyslím že větší množství svitků je nějaký support v pvp. Mě jde spíš o to, aby když jde do tuhého nemusel dělat ten "spam" potionů, který nemá šanci stejně pokrýt timer. Umřít na staminu jenom proto, že ti padne nebo prostě nemáš GS je hodně častý a smutný konec mapkařů... A nebo když ne váhu svitků, tak třeba zmenšit náročnost na manu podle daného eqvipu? A nebo nějak zužitečnit skill Meditation?
Acarus
Nehraju!

Příspěvek od Acarus »

Nebylo by tedy fer, zrusit vahu u vseho ?
Dragostela
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Jo jo to by bylo super.
Fisik III
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fisik III »

Dragostela píše:No já si nemyslím že větší množství svitků je nějaký support v pvp.
Když myslíš.. Zastávám opačného názoru..
Dragostela píše:Umřít na staminu jenom proto, že ti padne nebo prostě nemáš GS je hodně častý a smutný konec mapkařů...
Tak jestli potřebuješ 60 svitků na to, aby sis zašel mapky.. to asi svědčí o tvých kvalitách.. Nebo patříš mezi ty co si píší vogy a chodí lvl1-2 a vogujíto? A nedej bože když ti skočí něco co je rychlé a ty se musíš lotit protože ti dojde stamka.. Ach jak smutné.. :cry:
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Pokud ti dělá problém váha svitků, tak ti doporučím kouzlit spelly z hlavy. Regy a kniha nic nevaží. Svitky nemají nahrazovat tenhle element kouzlení. Mají být pouze malým pomocníkem. Takže abychbti odpověděl - váha se u svitků měnit nebude.
Dragostela
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

:D Já to beru z pohledu zabíjejícího nikoli chodícího... Tahle žádost byla jenom čistě o tom to prskům trochu zjednodušit, jinak mě osobně je ta váha docela buřt. Pokaždé a tím myslím pokaždé když nějakého prska chytnu na mapce, tak výsledek byl vždy stejný smrt na staminu. Cílem bylo navrhnout z mého pohledu něco, co by méně zasahovalo do dění. Toliko k vysvětlení, omlouvám se za můj návrh myšlenka byla v dobrého úmyslu, jenom proto že se mi na tom něco nezdálo.
Fisik III
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fisik III »

Dragostela píše::D Já to beru z pohledu zabíjejícího nikoli chodícího... Tahle žádost byla jenom čistě o tom to prskům trochu zjednodušit, jinak mě osobně je ta váha docela buřt. Pokaždé a tím myslím pokaždé když nějakého prska chytnu na mapce, tak výsledek byl vždy stejný smrt na staminu. Cílem bylo navrhnout z mého pohledu něco, co by méně zasahovalo do dění. Toliko k vysvětlení, omlouvám se za můj návrh myšlenka byla v dobrého úmyslu, jenom proto že se mi na tom něco nezdálo.
?? A ty zabitý prskové mají jako 60 svitků u sebe jo?
Dragostela píše:když mam u sebe 60 svitků (což si myslím není takový extrém)
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Fisik III píše:
Dragostela píše::D Já to beru z pohledu zabíjejícího nikoli chodícího... Tahle žádost byla jenom čistě o tom to prskům trochu zjednodušit, jinak mě osobně je ta váha docela buřt. Pokaždé a tím myslím pokaždé když nějakého prska chytnu na mapce, tak výsledek byl vždy stejný smrt na staminu. Cílem bylo navrhnout z mého pohledu něco, co by méně zasahovalo do dění. Toliko k vysvětlení, omlouvám se za můj návrh myšlenka byla v dobrého úmyslu, jenom proto že se mi na tom něco nezdálo.
?? A ty zabitý prskové mají jako 60 svitků u sebe jo?
Dragostela píše:když mam u sebe 60 svitků (což si myslím není takový extrém)
Waringul je občas zabíjející a nosí 5kvf a 28ijs svitků a to je teda jako chodící.. při menší váze si ten arzenál ani nechci představovat..
za mě nechat svitky tak jak jsou - je to jen bonus
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
dacaleb
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dacaleb »

Qvido píše:Pokud ti dělá problém váha svitků, tak ti doporučím kouzlit spelly z hlavy. Regy a kniha nic nevaží. Svitky nemají nahrazovat tenhle element kouzlení. Mají být pouze malým pomocníkem. Takže abychbti odpověděl - váha se u svitků měnit nebude.
A co takle nemenit vahu, ale zavest item ala Bolt/Arrow Quiver.

Napr:
Magicky Leather Pouch
Měl by omezeni na max 100-200 jednoho typu.
Vaha 5+kamenu
Vyrobni cena 500k+

Proc?
PvP at to vyuzivaj, ale at musej platit.
PvM vaha uz je velka, pokud se to vyvazi cenou, tak to lidi nebudou nostit porad a pokud ani znacne to ulehci zivot klerikum/magum.

OT:
Mel bych dotaz,
Lute of Bless vazi 10 kamenu, nikde sem o tom nic nezaznamenal a mam za to ze to tolik nebylo. Je to chyba nebo ucel? Pripadne duvod teto zmeny? dekuji.
Odpovědět