Zase abychom byli fer tak si myslím, že tu nikdo nebrečí. Emp se zeptal lidí na názor a strhla se diskuze. To je myslím vše.Erik Nighelt píše:super gratulace pkčkům![]()
a ještě víc mě těší, že se tu rozjel pláč jedné "z top guild" a ještě víc, že začal plakat emp, mám takový pocit že to aspiruje na název:
AKCIA ROKA 2016
Guilda Harpagon
Re: Guilda Harpagon
Když jsem to viděl porpvé, tak jsem se smál a přemýšlel jsem jestli je Dexxter taková láma že si kaknul do trenek, nebo jestli se nenechal umyslně zabít, nevím. Každopadně kdyby Libor zabil nekra, tak si troufám tvrdit, že by PK nic moc nezmohli
pač by je tam všechny na tom malém prostoru s klerem krásně zabil, hold stone vampírek .. ten byl jasný, škoda, že se nedá nahlasit blok ve dveřích 
PS: pravomoce GM jsou maximalně takové že z Stone Impa udělaj PK za napomahaní.. není to tak dlouho co Princess of Doom dostal PK jen za to, že stál mezi PK když PK sjeli tuším nějakého maga v +5 defenze výbavě.. a pokud si pamatuju tak mi aspon hodil šipku a vfp, a rozhodně neklikal tak krkolomě warmod

PS: pravomoce GM jsou maximalně takové že z Stone Impa udělaj PK za napomahaní.. není to tak dlouho co Princess of Doom dostal PK jen za to, že stál mezi PK když PK sjeli tuším nějakého maga v +5 defenze výbavě.. a pokud si pamatuju tak mi aspon hodil šipku a vfp, a rozhodně neklikal tak krkolomě warmod

STOP SUPPORTU!
tady se pojede výprava a vy by jste chtěli dávat tresty?
boys, wake up

Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Asi to nebude tento případ..... Ale vlákal modráky do náruče svím přátelům kteří v danou chvíli byly na PKčkách?Gilraen píše:....
nic nedělat ≠ napomáhání pk
Tomu řikam odvaha si takhle pošpinit jméno. Doufam že to s tebou zůstane do konce DP
Naposledy upravil(a) Rod Sacketts II dne 23.11.2016 15:50:05, celkem upraveno 2 x.
A co lezeni do zdi kdyz se je modrak snazi odstenit?Gilraen píše:nic nedělat ≠ napomáhání pkWaringull píše: pravomoce GM jsou maximalně takové že z Stone Impa udělaj PK za napomahaní
-
- Slime Flourisher
a to ze jim tam od zacatku chrani clera s negrem a pomaha i s dalsima blokama, bo se naopak uhne, aby se tam dostalo dalsi pk na modraka ?:pRaxik píše:A co lezeni do zdi kdyz se je modrak snazi odstenit?Gilraen píše:nic nedělat ≠ napomáhání pkWaringull píše: pravomoce GM jsou maximalně takové že z Stone Impa udělaj PK za napomahaní
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
jako pozorovatel nevěděl kde má stát, tak se šoupal no.. do zdi vlezou i větší skilleři :p vždycky někomu budeš překážet v takhle malym prostoru :p
ale su rád že to gm s tim napomáhanim vidí jasně, bo tak to opravdu je
ale su rád že to gm s tim napomáhanim vidí jasně, bo tak to opravdu je

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
To jsou všechno konspirační teorie.Tlustej Pepa píše:a to ze jim tam od zacatku chrani clera s negrem a pomaha i s dalsima blokama, bo se naopak uhne, aby se tam dostalo dalsi pk na modraka ?:pRaxik píše:A co lezeni do zdi kdyz se je modrak snazi odstenit?Gilraen píše: nic nedělat ≠ napomáhání pk
-
- Slime Flourisher
jasny a ja jsem asi slepej:p to me neco pripomina "je to tak kristalove cisty, ze uz to ani cistejsi bejt nemuze" ze jo?:pGilraen píše:To jsou všechno konspirační teorie.
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Chapem, ze mas chalanov rad, ale trosku objektivity by nezaskodilo.Gilraen píše:To jsou všechno konspirační teorie.
Lepsie by si mozno spravil keby vobec nekomentujes, takto akurat rozviris vody a kazdy si bude mysliet svoje o tebe.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Omyl. Dostali jsme se do fáze, kdy vy jste snad všichni svéprávní a rozhodujete samostatně o tom, kdo bude pozván na výpravu a kdo ne. To je jen takovy DP zvyk, že kdykoliv se mi něco stane, tak prostě musím najít sebemenší porušení pravidel a vymáhat ho za každou cenu. Přece tomu kdo mě poškodil trošku zavařím.Johny Matovic píše:Sme sa dostali do stadia, kedy gm drzi s prasatamiGilraen píše:To jsou všechno konspirační teorie.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
A já si díky tomu třeba myslim, že Gilraen je fér.Johny Matovic píše:Chapem, ze mas chalanov rad, ale trosku objektivity by nezaskodilo.Gilraen píše:To jsou všechno konspirační teorie.
Lepsie by si mozno spravil keby vobec nekomentujes, takto akurat rozviris vody a kazdy si bude mysliet svoje o tebe.

- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
Vymazal som to (a este nieco navysie) lebo to bola skor emocia ako rozumny nazor.Qvido píše:Omyl. Dostali jsme se do fáze, kdy vy jste snad všichni svéprávní a rozhodujete samostatně o tom, kdo bude pozván na výpravu a kdo ne. To je jen takovy DP zvyk, že kdykoliv se mi něco stane, tak prostě musím najít sebemenší porušení pravidel a vymáhat ho za každou cenu. Přece tomu kdo mě poškodil trošku zavařím.

Ja som na tej vyprave vobec nebol. Ledva tych ludi poznam, skor teda poznam tie PK ako tych co tam padli.

Len sa pozastavujem nad tym co sa stalo a nad tym co bolo tu popisane.
2 modri hraci neutocili, tuto Riko pisal, ze im veci budu vratene a napriek tomu voci nim nebolo nic vyvodene.
Je to tu take cele shady ci aky to je ten vyraz, ktory nasi anglicky hovoriaci priatelia v podobnych situaciach pouzivaju. :p
doplnena jedna veta a opravene i

Naposledy upravil(a) Johny Matovic dne 23.11.2016 17:25:13, celkem upraveno 2 x.
Sklb - okrasny clovek
-
- Slime Flourisher
Qvido píše:Omyl. Dostali jsme se do fáze, kdy vy jste snad všichni svéprávní a rozhodujete samostatně o tom, kdo bude pozván na výpravu a kdo ne. To je jen takovy DP zvyk, že kdykoliv se mi něco stane, tak prostě musím najít sebemenší porušení pravidel a vymáhat ho za každou cenu. Přece tomu kdo mě poškodil trošku zavařím.Johny Matovic píše:Sme sa dostali do stadia, kedy gm drzi s prasatamiGilraen píše:To jsou všechno konspirační teorie.
"Je zakázáno za modrou postavu přímo či nepřímo podporovat červeného či oranžového hráče v PvP souboji s modrou postavou, nebo postavou která se nemůže této modré postavě bez postihu postavit (například heal, bandage, protekce apod.)."
se na to video poradne podivej, rozeznej pk od modraku, nez nekoho zacnes obvinovat z nizkych charakterovych hodnot. dekuji
- Mighty PvP GOD
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
presne tak, trefa do ciernehoQvido píše:Omyl. Dostali jsme se do fáze, kdy vy jste snad všichni svéprávní a rozhodujete samostatně o tom, kdo bude pozván na výpravu a kdo ne. To je jen takovy DP zvyk, že kdykoliv se mi něco stane, tak prostě musím najít sebemenší porušení pravidel a vymáhat ho za každou cenu. Přece tomu kdo mě poškodil trošku zavařím.

to ze kedysi dal myslim GM Kaj prudica jednemu typkovi prudica + meno praskac, to bol cisty support pre vtedy pojazdenych ludi co si to urcite vyplakali... to bol neobjektivny postoj, bez akychkolvek dokazov zasahovat s GM postavou do hry a znehodnotit postavu... pritom si zato sama guilda mohla ze mala vztahy s danym clovekom ake mala... a teraz si vsetci myslia ze by to tak malo byt

Na trest napomahania PK by to muselo byt realne napomahanie, tj party, orty, steny, kill sumami atd... keby niekto nepoznal toho maga, tak by ho urcite oznacil za spolupracovnika s PK, najprv hidne a potom sa zabije... A sranda ze v takom chaose niekto riesi kto kde bol

este ma pobavilo celkom, ze sme "vedeli na koho zautocit", nebyt videjka, tak nepoznam ani jedno meno hraca co tam bol... pri takom strese a rychlosti sa da maximalne rozoznat modra zalozka od cervenej a usledovat ci niekto hadze IVM alebo steny, nic viac...
a okrem toho nerobte tu stres, ved je to len hra a equipy co ste nechali tam boli stejne take co mate za jeden dung z5

Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Sem si to pustil ještě jednou a jako je to tam no..Tlustej Pepa píše:Qvido píše: Omyl. Dostali jsme se do fáze, kdy vy jste snad všichni svéprávní a rozhodujete samostatně o tom, kdo bude pozván na výpravu a kdo ne. To je jen takovy DP zvyk, že kdykoliv se mi něco stane, tak prostě musím najít sebemenší porušení pravidel a vymáhat ho za každou cenu. Přece tomu kdo mě poškodil trošku zavařím.
"Je zakázáno za modrou postavu přímo či nepřímo podporovat červeného či oranžového hráče v PvP souboji s modrou postavou, nebo postavou která se nemůže této modré postavě bez postihu postavit (například heal, bandage, protekce apod.)."
se na to video poradne podivej, rozeznej pk od modraku, nez nekoho zacnes obvinovat z nizkych charakterovych hodnot. dekuji
Blue mag Butt zazdil modraky s pkčkama - podpora modrou postavou - zmenseni prostoru pro pk - primo
Kokoska se asi vubec nebandil - neprima podpora heal, bandage - pk ma min targetu, min prace
Holy neivmkoval Raphaela - neprima podpora pk - nechal ho proste chcipnout..
a tak mužeme pokračovat...
Já bych zavřel všechny přítomný modráky a Joewara taky bo má nízký zdi

edit: jo a jeste toho modraka co blokuje v pvp za ducha ve zdi.. to sice neni napomahani, ale blokovani v pvp !

Naposledy upravil(a) Erik Nighelt dne 23.11.2016 17:39:11, celkem upraveno 1 x.
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
Mne zase z tvojej strany, respketive z Vasej strany pride smiesne ako sa tu z ludi co maju oci snazite robit retardovanych dementov.Mighty PvP GOD píše:presne tak, trefa do ciernehoobzvlast ludia ktori neboli pojazdeni sa tu ohanaju trestami, proste chcu len zaskodit
to ze kedysi dal myslim GM Kaj prudica jednemu typkovi prudica + meno praskac, to bol cisty support pre vtedy pojazdenych ludi co si to urcite vyplakali... to bol neobjektivny postoj, bez akychkolvek dokazov zasahovat s GM postavou do hry a znehodnotit postavu... pritom si zato sama guilda mohla ze mala vztahy s danym clovekom ake mala... a teraz si vsetci myslia ze by to tak malo bytno nemalo.
Na trest napomahania PK by to muselo byt realne napomahanie, tj party, orty, steny, kill sumami atd... keby niekto nepoznal toho maga, tak by ho urcite oznacil za spolupracovnika s PK, najprv hidne a potom sa zabije... A sranda ze v takom chaose niekto riesi kto kde bolakcie takehoto typu su tak neprehladne, ze sa to neda vobec sledovat... vtedy kazdy len pobehuje a taha zalozky naslepo najblizsich pri sebe...
este ma pobavilo celkom, ze sme "vedeli na koho zautocit", nebyt videjka, tak nepoznam ani jedno meno hraca co tam bol... pri takom strese a rychlosti sa da maximalne rozoznat modra zalozka od cervenej a usledovat ci niekto hadze IVM alebo steny, nic viac...
a okrem toho nerobte tu stres, ved je to len hra a equipy co ste nechali tam boli stejne take co mate za jeden dung z5
Ste TOP guilda na serveri, prakticky kazdy jeden z Vas vie hrat PVP aj PVM na vysokej urovni. Mi teda chces tvrdit, ze takyto hrac by nebol za minutu schopny ani len zacat utocit na pk, ktore mu stoji pred ksichtom?
Nejde tu o neake tresty, ale o tuto hru na dementov, ktoru tu predvadzate.
Mi chces povedat, ze Libor alebo tento Dexxxter su tak neschopni retardi, ze neboli schopni za minutu a pol zakliknut prveho idiota pred sebou a v tom stone impovi, alebo Top ekvipe mu drbnut 3-4 rany?
Pozri co ten vamp spravil palovi ked ostal posledny zivy a bol cas odist aj pre neho. Za 5 sekund ho rozbil na 15% hp....
Naposledy upravil(a) Johny Matovic dne 23.11.2016 17:53:02, celkem upraveno 1 x.
Sklb - okrasny clovek
Já nemám žádné iluze o tom Pepo, že vás někdo z výpravy napráskal. To, že tam ten Vamp v tom lítal taky ne. Ale nebudu trestat někoho protože vy jste jim skočili na špek a oni vás nachytali s trenkama dole. A vy jste se nezmohli na nic. Možná to je tím, že doby Pk guild a jejich kempů jsou pryč. A všichni prostě zlenivěli a myslí si, že svět je růžový. Taková je prostě ultima, tohle všechno k tomu patří. V tomhle je jedinečnost.
Ten war co se tu do nej všichni obouváte byl jediný kdo tam něco udělal. Zbytek byl zhruba stejně platný jako Rodovi rady co se týkají sféry.
Ten war co se tu do nej všichni obouváte byl jediný kdo tam něco udělal. Zbytek byl zhruba stejně platný jako Rodovi rady co se týkají sféry.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ako povedali wrka ked si pojeli vlastneho clena v ada komplete: je to amoralne, ale nie ilegalne. welcome to dark paradise
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit