Pujdem a projdeme lisopadovy dung.
No přiznávám - jsem asi opravdu lama - Acare prosím tě ještě jednou a pro telata - když je sestava na průchod 6 lidí - a potřebujem crafta tak to znamená,že tam vemeš 5+toho crafta co může kopnout nebo to jít?
(A poznámky typu: co je to za dotazy? - si nechte pánové laskavě od cesty
a spamy ohledně turnaje taky- máte na to jinej topic)
Edit by Excelsior:Trošku promazáno.
(A poznámky typu: co je to za dotazy? - si nechte pánové laskavě od cesty
a spamy ohledně turnaje taky- máte na to jinej topic)
Edit by Excelsior:Trošku promazáno.
Naposledy upravil(a) Ardent dne 31.10.2006 17:10:56, celkem upraveno 1 x.
Noobikem navždy :)
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
jo presne tak
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
- Luxian
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
spuhlasim s tebou ale musis priznat ze kdyby byl mag co k cemu tak tam zadnej rozdil neni.. mag muze hrat i bez ar .. ( Ari :pp )Arim píše:A podle me tedy magovska skladana roba je teda dosti velka vyhoda oproti treba kovovce ... Pokud je pro tebe jenom zanedbatelna, tak si ji proto preci sebou brat pak nemusis ne?
- Longbowman
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Arim píše:Posledni dobry turnaj waru byl ten, kde si dva stoupli proti sobe a dve vlastniho vyberu libovolne iron zbrane porazili soupere a absolutne to nebylo o tom, kdo ma vice NB zbrani co davaji wara na tri rany ...
Nebyl to turnaj, kdy proti sobě stáli 2 naháči a řezali se ironem dle sféra luck? Nevidim rozdíl, někde vyhrávaj itemy, někde luck, skill sem, skill tam..
OT - Viděls ten turnaj? V tý aréně byly takový komůrky, kde by se dalo potenciálně zabarikádovat .. ale zkoušel to někde? Ne. Lidi si asi chtěli zabojovat a až na ZK to všichni vzali sportovně..
Tak pak si mě přidej do seznamuArim píše:A clovek co me tu rekne, ze hraje UO pro zabavu a ne pro gp je u me sasek co si nevidi do ust ... Protoze to, aby tu UO mohl hrat pro tu zabavu se bohuzel neobejde bez znacnych prostredku prave v tech GP ... Jinak me moc zabavne behat v robce po lese moc neprijde tedy ...

[size=34][color=green]// just refreshing[/color][/size]
Longbowman |Unity| [size=67][i]Fishermen's ex-friend[/size][/i]
Aquim |Order| [size=67][i]Member of [color=red]NoRK,NoHK&NoLoot League[/color] <<join us, it's [color=red]free[/color]>> [/size][/i]
Aquim |Order| [size=67][i]Member of [color=red]NoRK,NoHK&NoLoot League[/color] <<join us, it's [color=red]free[/color]>> [/size][/i]
Arime ty jsi bastet? protoze jesli jo a stezujes si ze nekdo ma kompositenesku a ty nemas tak to by mne fakt dostalo. Jesli ne tak se ti z hlouby duse omlouvam. Ale presne jak rika Gil-Galad, kompositeneska z nebe nepada a kdyz si na ni nadrel at si ji taky odnese. Je to fakt ukrutna vyhoda oproti nb mystikum a bastetum a nb minotaur kompletem a krabkam, ktery ziskat uz nemuzes, fakt ze jo ...Gil-Galad píše:V tomto s tebou teda nesouhlasím ... minulé dvě pvm soutěže byly výborné a perfektně jsem se u nich bavil i když jsem při druhém průchodu nechal v dungu několik myth kompletů, elvenu atd atd...Arim píše:EDIT: Imho tady se prave pozna komu jde o tu zabavu a komu o ty vitezstvi/love/kdovico, protoze ten komu jde o tu zabavu tak tam prijde z holym zadkem a neco si dokaze a komu jde o to vitezstvi a ceny, tak tam prijde ve skladacce a s krabkou v baglu ...
Teď se jedná o soutěž jinou a rozhodně si ji užiju a pobavím se u toho parádně i když mám možnost tu skládačku tam vzít a pokud to budou pravidla dovolovat tak proč ne. Já se na ni pěkně nadřel a vychodil si ji spoustou dungu tak proč bych nemohl mít tuto malinkou výhodu když to pravidla dovolují. Nevím proč hned škatulkuješ všechny kolem sebe takto blbě teda
proc by si ji brat nemusel fakt nechapu... za to ze ty neco nemas si nikdo nic vzit nemuze? si to vem takhle +15 valor roba ma vetsi ar nez skladacka ...Arim píše:Proc? Protoze se staci podivat na hrace a jejich pristup k hrani ... Viz nedavny turnaj palu/waru ... Nekdo kdo do ty souteze jde jenom kvuli "zabave" a proto teda vylooti protivniky takrka do nuly a pul hodiny po turnaji ty veci prodava na vyvesce? Tak to je teda fakt zabava pro obe strany ... BTW. nebyl jsem ucastnikem aby me nekdo nenapad, ze tu brecim, ze jsem prisel o veci ...Gil-Galad píše:Nevím proč hned škatulkuješ všechny kolem sebe takto blbě teda
A podle me tedy magovska skladana roba je teda dosti velka vyhoda oproti treba kovovce ... Pokud je pro tebe jenom zanedbatelna, tak si ji proto preci sebou brat pak nemusis ne?
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem taky nepochopil system ty pripravy nejak..... 30 minut? jak si to jako myslel? co vsechno si bude clovek muset udelat a co na to dostane/ bude si muset natezit/ sehnat/naharvit/vyrobit/natamovat atd. co potiony, regy atd. ? Staci trochu nastinit... ja jen nechapu jak se muze vyprava z niceho pripravit na dung za 30 minut:) . To na to mas pripraveny nejaky maly fire nebo co?. Prozradil by si mi prosim jestli ma cenu to zkouset v sestave bez tamera a s treba jen jednou postavou s miningem? Dik za info.
Edit: omlouvam se, nevsim sem si dvou dalsich stranek topicu....zodpovezene dotazy tudiz ignorujte.
Edit: omlouvam se, nevsim sem si dvou dalsich stranek topicu....zodpovezene dotazy tudiz ignorujte.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Dik uz snad zacinam chapat/tusit jak to bude vypadat.Acarus píše:no priprava cca 1h 23minut a 54 sekund. a nepotrebujes zadny skilly krom kraftich, cim vic na max tim vic adidas. puntik. tecka. amen.
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Longbowman
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
To ale vůbec nebylo účelemInkvizitor Dan píše:Dik uz snad zacinam chapat/tusit jak to bude vypadat.

[size=34][color=green]// just refreshing[/color][/size]